E-Ticaret Sitesi Olup Dekoratif Ürünler Satan Var Mıdır?

Gayet güzeller, pek araştırmadım eğer piyasada çok yoksa böyle şeylerden iyi satış olur. Bunlar için birde e-ticaret sitesi açacaksın, patladı mı köşeyi döndün :D Ortaklaşa bir şerler yapılabilir belki.

işte piyasada satanlar var ama çok sayıda değil hocam. şimdi ürünler beğeniliyor gösterdiğim herkes beğendi siz de forumdaki diğer arkadaşlar da dahil. işte sıkıntı bunu pazarlamakta. e-ticaret sitesi kurmak mecburiyetinde kalacağım gibi duruyor. ama e-ticaret sitesinden de pek anlamam :D yavaş yavaş adımlarla bir şeyler yapacağız inş biraz düşünüp fikri geliştirip ürün yelpazesi yapmak lazım diye düşünüyorum

vay güzelmiş ellerinize sağlık hocam :)

hocam bunlar benim elimden çıkma değil ama inş çıktığı günleri de göreceğiz yakındır :D

Merhaba arkadaşlar, bugün yine çeşitli forumları dolaşırken güzel dekoratif ürünlerin satıldığı e-ticaret sitelerine denk geldim. Daha doğrusu yeni oluşumlar diyeyim satışı ne durumdadır bilemem. Fakat ürünleri dikkatimi çekti. Gayet hoşlardı. E-ticarette bu sektörün içinde olan var mıdır merak ediyorum. Ürünlerden 3 tanesini göstereyim mesela sizlere de.

jXGOWj.jpg

vXv2pp.jpg

NlRBOk.jpg

bu tarz ürünlerin internet üzerinden gideri nedir acaba bir fikriniz var mıdır? İşin içinde bulunan ya da eşi dostu bu işle ilgilenen fikri olan var mıdır? Çünkü imalatları çok zor şeyler değil. Satış fiyatlarını da yazayım buraya.

1- 50 tl
2- çifti 40 tl
3- 250 tl

bunların maliyetleri bu yazdığım fiyatların neredeyse %10'u diyebilirim. Yani kaba şekilde öyle düşünüyorum.

Alıcı gözüyle baktığınız zaman ürünlere kaçar para değer biçebilirsiniz mesela 1 bu kadar eder 2 bu kadar eder 3 bu kadar eder ya da alırım almam gibilerinden.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

hocam ürünler güzel
çalıştığım sektörde satılan bir ürün

bende yeni yaptığım e-ticaret siteme koydum tabi tedarikçileri mevcut.

Dekoratif Led Ürünleri

Arkadaşlar merhabalar, bayram üstü yine bu fikir aklıma girdi. Tarz olarak şu ürünlere yönelsem sizce satış sağlayabilir miyim internet üzerinden? Bence güzel ürünler fakat farklı fikirlere de açık olmak lazım. Örnek olarak 3 ürün fotosu atıyorum yorumlarınızı alabilir miyim?

zBd8b9.jpg

VM4omP.jpg

0BOv9o.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri