E-ticaret Sitesi Yardım!

Sudden4Rush

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben bilgisayar programcılıgında okuyorum. Php ile yapılacak veri tabanıda olacak site içerisinde aşırı birşey değil kolay bir site yapmam lazım.

Ama php bilgim 0 oldugu için yapamıyorum. Yardım etmek isteyen arkadaşlar lütfen ulaşabilirmi.Bilen bir arkadaş için cok kısa sürecektir.

Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Yerinde olsam bir an önce php öğrenmeye başlardım. Bilgisayar programcılığı okuyupta kendinizi geliştiremiyorsanız işiniz çok zor hocam bunu belirteyim öncelikle. Netten bir sürü basit e-ticaret scripti indirip inceleyebilirsiniz kodları sizde onlara göre bi ayar çekebilirsiniz.

Genel bir eleştiri yapıcam konuyu baltalamak gibi bir amacım yok ;

Bilgisayar bölümünde çoğu kişi kendini geliştirmiyor , nasılsa iş bulurum falan diyor öğrenmiyor boşluyor hatta çoğu kişi 4 sene bitirince değişkenleri bile tam olarak bilmiyor o derece insanlar tanıyorum sonra da gelip "Türkiye'de iş imkanı yok bilgisayar okumayın" diyor. İş senin ayağına bir tek şu şekilde gelir ; herkesten farklı olup kafanı çok yorup kendini çok göstermelisin, geliştirmelisin

No pain, no gain

Yerinde olsam bir an önce php öğrenmeye başlardım. Bilgisayar programcılığı okuyupta kendinizi geliştiremiyorsanız işiniz çok zor hocam bunu belirteyim öncelikle. Netten bir sürü basit e-ticaret scripti indirip inceleyebilirsiniz kodları sizde onlara göre bi ayar çekebilirsiniz.

Genel bir eleştiri yapıcam konuyu baltalamak gibi bir amacım yok ;

Bilgisayar bölümünde çoğu kişi kendini geliştirmiyor , nasılsa iş bulurum falan diyor öğrenmiyor boşluyor hatta çoğu kişi 4 sene bitirince değişkenleri bile tam olarak bilmiyor o derece insanlar tanıyorum sonra da gelip "Türkiye'de iş imkanı yok bilgisayar okumayın" diyor. İş senin ayağına bir tek şu şekilde gelir ; herkesten farklı olup kafanı çok yorup kendini çok göstermelisin, geliştirmelisin

No pain, no gain

hocam ben programlama dilleri üzerine yogunlaştıgım için web üzerine pek ilgi duyamıyorum oyüzden yani :)

Hocam opencart falan indir başlangıç için senin için çok ideal. Onunla kendini gelistirmeye başlarsın.

hocam ben programlama dilleri üzerine yogunlaştıgım için web üzerine pek ilgi duyamıyorum oyüzden yani :)

Syntaxları aynı sayılır mantık zaten aynı. Bence bir yandan bunuda öğren nasılsa işin bilgisayar yani.. Keşke benim işimde bilgisayar olsa bütün gün öğrenirim sürekli yabancı kaynaklarda falan.

Yardım edicek birini bulamadım hala. Güncel son kez

site yapılacak demişsin. şimdi php konusuna soru sorsan yada veritabanı konusunda cevaplarım da, şimdi ucu bucağı acık kelimeler kullanmışsınız.
tam olarak size nasıl yardımcı olabilirim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri