E-Ticarete Girmek İsteyenler için Para Kazanma

• Kullanıcı Quite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quite

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.e-otogar.com
[simage=2]http://img.donanimhaber.com/upfiles/1202589/3af9996f-f3aa-4fd8-9b7c-68c487445fdc.jpg[/simage]

Hazırlıklarımızın bitmesi ve sitemizin yayına girmesi ile birlikte sitemizi sizlere tanıtmak ve sizlerinde fikirilerini almak istedik.

akreyon.com opencart altyapısı ile oluşturulmuş ve 100,000 üzerinde ürün çeşidi ile ziyaretçilerini beklemektedir.

Site adresi: http://akreyon.com

Son düzenleme:
Polemik yaratma cabasinda degilim ama
Neden detaylar özel cevaplanacak?
Burada olmasi hepimizin yararina olur sanirsam.

Pekala, şöyle belirteyim.

gelecekinternette.com videosunu izlemenizi sonra benimle iletişime geçmenizi bekleyeceğim.

Detayların özel mesaj ile vermemin sebebi ise bu işin ciddi anlamda değerli ve gerçekten başarabilecek kişiler ile devam edilebileceği içindir.
Videoyu izledim klasik vaatlerin disinda guzel gorunuyor
Bu ebayda donen sermaye stok olmadan satis islemi gibi
Peki buraya kadar hersey guzel bu isin maliyeti nedir acaba yani urunlerin parasi bizden cikmiyor tamam hostta sirketten tamam
Domaini aldik diyelim, sisteme katilabilmemiz icin neler gerekli ?

İncir altyapısı, bir ara benimde vardı böyle site ben kazanamadım o kadarda reklam ücreti için harcadım.

Öncelikle dilersen mesajı şikayet edip sildirte bilirsin yada bana pm at verceğin cevap tatmin ediciyse ben silerim. Pm ile sormak istemiyorum çünki bu sorucakalrımın pm ile değil konuda açıklanması gereken birşey.

Sorularım ;

* Öncelikle neden sisteme giriş ücreti var ücret alınma sebebi nedir ve Farklı firmalarda var bu sistemi yapan onlar almazken neden sen ücret alıyorsun ?
* Bu sistem tamamen seninmi yoksa bir ana firma x frması var ve sen burdan bayilik alarak mı yapıyorsun yoksa direk ana firma senmisin ?
* Ürünleri senmi temin ediyorsun ve nerden temin ediliyor bize bayilik sistemi veriyorsun ve bu sistemi bizdeki yazılıma entegre edipdemi iş yapıyoruz.
* sistemde bizim akr oranımız nedir tahmni sölemen yeterli
* e-ticaret yazılımı için ücret ödenicekmi aylık yıllık vs. gibi yada ıvır zıvır bir ücret isteniyormu ?
* ürün siparişi geldiğinde hem bana hem sanamı bilgi düşüyor yoksa direk bize bilgi düşüp bizmi sana iletiyoruz ?
* ödeme sistemi nasıl kartla ödene biliyormu kartla ödene biliyorsa sanal post sistemini senmi sağlıyorsun yoksa biz kendimizmi sağlıycaz havale olayında bizmi alıcaz parayı sonra sanamı yollanıcak yoksa direk sanamı yollanıcak ?
* her ürüne fatura kesebiliyormusun vergi levhan gibi vs. belgelerin varmı ?
* işin sonunda sen kayboldun tüm olaydan sonrumlu biz tutulucaz bunun garantisini bana nasıl sağlıyacaksın sorunsuz kalıcağının. piyasada olma sürendeğil bana vericeğin garanti önemlidir.

daha bir çok soru varda şimdilik bunlar kafi. kesinlikle polemik yaratma amaçlı sorular değildir birçokkişi eminim bunların cevabını merak edicektir ve bunların cevabı pm ile olmaz.

sanırım megacısınız ?

Mega Holdings te Böyle Site domain ve host sağlıyor

Burayı Derhal Terkedin :D Forumumuzda Mega Holdings Konusu var Dostum 100 Sayfa Yanıt Yazdık o Konuya Anladın sen onu ;)

Verdiğim cevap çok fazla tatmin edici oldu sanırım ki kimseden soru vb bişey gelmedi devamında. Arkadaşlar bu süreç çok uzun olmayacak. Gün gelecek youtube gibi diyeceksiniz ki özgün çalışşaydım keşke.

Bu simdi Mega Holdings'in sagladigi is olanagi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri