Ebay.Com Hakkında Yardım Lütfen

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
S.a arkadaşlar konu ile ilgisi olan tecrübesi olan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum inş yardım edersiniz.

Konu: 3 4 Ay kadar önce Ebay.Com un Almanya Sitesi Ebay.de de bir üyelik açıp bir ürünü satmak için ilan verdim ancak bu ilanı verirken hiçbir ücret vs istendiği gözüme çarpmadı zira öyle banka vs de sormadı. Sonuc olarak 3 ay sonra ürün satılmadı ve ilan otomatik olarak sistem tarafından silinmiş bende ne zamandır girip bakmadım.

Bugun aldığım bir telefonla Ebay.de deki bu işlem için 118 euro borcum olduğu konusunda avukatlık olmuş olmam. ilgili avukat bürosu beni gizli no ile arayıp görüşme yapıyor kendilerinden resmi borc belgesi istediğimde ise (kendi avukatım için) bu belgeyi veremeyeceklerini internetten takip etmem gerektiğini söylüyorlar hiç bişey anlamadım.

Bu Ebay.Com yada Ebay.de ücretlimidir ilan başı para alır mı yada satış sonrası satış parası vs. Avukat bürosundan olduğunu söyleyen kadın böyle dedi, ücretli imiş ilk borc 17 euro imiş vs şimdi 118 diyorlar.

En sıkıntılı olduğum zamanda ki adsense hesaplarımı dahi satılığa çıkarmıştım maddi sıkıntı yüzünden birde bu çıktı miktar az görünse bile ödemek istemiyorum arkadaşlar fikir önerecek yada bilgisi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Şimdiden cvp verecek herkese teşekkürler.

İlan para ile verilir tabi hocam gitttigidiyor gibi aynı.hatta gitti gidiyor da onların. Ama ücret almadan ilan yayınlamaları ilginç. Normal de parayı çeker öyle ilan yayınlanır dı. Eskiden en azından öyleydi.

C6603 cihazımdan gönderildi

resmi bir belge tebliğ etmeleri gerekir hocam ilk olarak yani senin bir borcun varsa kanıtlamaları gerekir.
2. olarak yanlış bilmiyorsam o tarz siteler o prensipte çalışmıyor ürün satıldıktan sonra ürünün satış fiyatı üzerinden yüzdelerini alırlar benim bildiğim

İlan para ile verilir tabi hocam gitttigidiyor gibi aynı.hatta gitti gidiyor da onların. Ama ücret almadan ilan yayınlamaları ilginç. Normal de parayı çeker öyle ilan yayınlanır dı. Eskiden en azından öyleydi.

C6603 cihazımdan gönderildi

anladım kardesim sağol ücretli diyosun ama bana bunu ne posta nede email olarak bildirmediler ilan yayınlandı üstüne yayın süresi bitti arkadan borc gönderdiler.

resmi bir belge tebliğ etmeleri gerekir hocam ilk olarak yani senin bir borcun varsa kanıtlamaları gerekir.
2. olarak yanlış bilmiyorsam o tarz siteler o prensipte çalışmıyor ürün satıldıktan sonra ürünün satış fiyatı üzerinden yüzdelerini alırlar benim bildiğim

Resmi belge veremiyoruz dediler telefonda kendi avukatımda var ama ona bu konuyu actığımda ilk borc belgesini isteyecek oda olmayınca avukata da gidemedim.

dediğim gibi ürün satılmadı ilan süresi doldu ve silindi hiçbir yüzde alacak durum olmadı

Ürün satilmadigi sürece, ebay komisyon almamasi gerekiyor diye biliyorum. Ebay.de aktif olarak kullaniyorum, bazen belirli miktar ödemeniz gerekiyor diyebiliyor fakat satis durumunda. Mal satildigi zaman, komisyonunu otomatik olarak düsüyor. Satis miktarina bagli olarak bu islemler gerceklesiyor. Siz ürün satmadiginizi söylüyorsunuz, bununla ilgili telefon görüsmesiyle ya da yazismayla ebay yetkilileriyle detayli görüsmeniz sorunu cözebilir. Avukatlar direk ödeme kismiyla ilgileniyor genelde, ayrintilari ancak ebay yetkilileriyle görüsme sonucu cözebilirsiniz. .(Özel satis bölümü yapildiysa o konuda bilgim yok, bazi sunumlar parayla olabilir. sahibinden, gittigidiyor gibi vs. Fakat öyle olsa bile satis yaparken ödeme yöntemini sormasi gerekiyordu ve sizi bilgilendirmeliydi)

Fazla ürün ekledin de, dükkan vs ücreti mi aldılar acaba. Yoksa satılan ürün başına komisyon alır her site.

Ürün satilmadigi sürece, ebay komisyon almamasi gerekiyor diye biliyorum. Ebay.de aktif olarak kullaniyorum, bazen belirli miktar ödemeniz gerekiyor diyebiliyor fakat satis durumunda. Mal satildigi zaman, komisyonunu otomatik olarak düsüyor. Satis miktarina bagli olarak bu islemler gerceklesiyor. Siz ürün satmadiginizi söylüyorsunuz, bununla ilgili telefon görüsmesiyle ya da yazismayla ebay yetkilileriyle detayli görüsmeniz sorunu cözebilir. Avukatlar direk ödeme kismiyla ilgileniyor genelde, ayrintilari ancak ebay yetkilileriyle görüsme sonucu cözebilirsiniz. .(Özel satis bölümü yapildiysa o konuda bilgim yok, bazi sunumlar parayla olabilir. sahibinden, gittigidiyor gibi vs. Fakat öyle olsa bile satis yaparken ödeme yöntemini sormasi gerekiyordu ve sizi bilgilendirmeliydi)

Dediğim gibi ürün satılmadı öyleki ilan verdiğimi dahi unutmuştum alıcı vs cıkmayıp haber gelmeyince taki borc gelene kadar bu ebay yetkilileri ile görüşebileceğim bir tel no biliyormusun acaba ilgili bölümün ?

Cvp için ayrıca teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

Fazla ürün ekledin de, dükkan vs ücreti mi aldılar acaba. Yoksa satılan ürün başına komisyon alır her site.

Hayır arkadaşım tek bir ürün ekledim zira siteyide ilkkez bu amacla kullanıp üye oldum tek bir üründü baskada hiç kullanmadım

Dediğim gibi ürün satılmadı öyleki ilan verdiğimi dahi unutmuştum alıcı vs cıkmayıp haber gelmeyince taki borc gelene kadar bu ebay yetkilileri ile görüşebileceğim bir tel no biliyormusun acaba ilgili bölümün ?

Cvp için ayrıca teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

Hayır arkadaşım tek bir ürün ekledim zira siteyide ilkkez bu amacla kullanıp üye oldum tek bir üründü baskada hiç kullanmadım

Hocam ebay.de login olun orada Hilfe bölümünde iletisim kismi mevcut. http://ocsnext.ebay.de/ocs/cuhome?from_ocs=1 Buradan Ebay-konto kismindan secenekleri secince asagida numara ve bir kod görünüyor. (Kod üyelige özel sanirim)
Bu numara görünüyor müsteri hizmetleri olarak : Hier ist unsere Telefonnummer: 0800-723 57 06

Hocam ebay.de login olun orada Hilfe bölümünde iletisim kismi mevcut. http://ocsnext.ebay.de/ocs/cuhome?from_ocs=1 Buradan Ebay-konto kismindan secenekleri secince asagida numara ve bir kod görünüyor. (Kod üyelige özel sanirim)
Bu numara görünüyor müsteri hizmetleri olarak : Hier ist unsere Telefonnummer: 0800-723 57 06

tesekkürler arkadasım hemen bakiyorum

---------- Spam Engelliyici 14:58 ---------- Önceki Mesaj 13:59 ----------

Telefonla görüştüm aylık vergi niteliğinde 9.99 dan başlayarak 3 ay boyunca vergi yansıtmışlar oda 26 euro falan suan yetkili avukatı hiç karıstırma biz bildirmiyoruz zaten ödeme yapılmayınca onlar otomatik işlem yapıyorlar dedi konuyu inceleyip bu 26 euroyu ödeyip ödemememiz konusunda bilgi veren bi mail atacaklarını söylediler suan o maili bekliyorum ilgi ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Bırak abi daha resmi belge veremiyorlar.Hiçbir şey yapamazlar.Öyle saçma sistemmi olurmuş koyarken ücret isteme ondan sonra "bize borçlandınız" hiçbir türlü ödeme yaptıramazlar bana öyle bir durumda açıkçası.

Bırak abi daha resmi belge veremiyorlar.Hiçbir şey yapamazlar.Öyle saçma sistemmi olurmuş koyarken ücret isteme ondan sonra "bize borçlandınız" hiçbir türlü ödeme yaptıramazlar bana öyle bir durumda açıkçası.

Valla kardesim burası almanya burda öyle borc çıkar birde avukat devreye girerse insan tırsıyo schufa olayı var.

Dün paypal ile 26 euro ödeme yaptım ebay ile görüşme sonrası simdi borcu yoktur maili bekliyorum avukata iletmek için

öyle yada böyle ödettirdiler parayı

Dostum konuya hic baslamadan alman vatandasi oldugunu yazsan daha iyi olur

Valla kardesim burası almanya burda öyle borc çıkar birde avukat devreye girerse insan tırsıyo schufa olayı var.

Dün paypal ile 26 euro ödeme yaptım ebay ile görüşme sonrası simdi borcu yoktur maili bekliyorum avukata iletmek için

öyle yada böyle ödettirdiler parayı

Hee hocam Almanyada ikamet ediyordunuz demi fark etmemişim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri