Edius Sorunlarını Burada Yanıtlıyorum

• Kullanıcı edius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
hocam bu edius bu linkten mi indiriyoruz EDIUS Pro 7 | Grass Valley, A Belden Brand bilgilendiriseniz sevinirm

Edius 7 kurmak yerine daha stabil çalışan 6.5 sürümünü bulmanızı tavsiye ederim. Ben nedense Edius 7'de ne zaman projenin ortasına gelsem kapanma hatası alıyorum. Halen stabil yapamadılar. Bu arada Grass Valley Edius'u yapan şirketin adıdır. Güvenle indirebilirsiniz.

Edius 7 kurmak yerine daha stabil çalışan 6.5 sürümünü bulmanızı tavsiye ederim. Ben nedense Edius 7'de ne zaman projenin ortasına gelsem kapanma hatası alıyorum. Halen stabil yapamadılar. Bu arada Grass Valley Edius'u yapan şirketin adıdır. Güvenle indirebilirsiniz.

.flv desteklemiyor demişsin beni bitirsin şuan :(

.flv desteklemiyor demişsin beni bitirsin şuan :(

hocam biz genellikle kameralardan gelen formatları seviyoruz. Çıktılarımız v.s belli, ama dışarıdan flv alacak olursak ki bu çok nadirdir ama diyelim ki tüm projemiz .flv, o halde her şeyi convert yaparız. .flv kadar uyuz bir format da görmedim. :) 13 saatlik kayıdın içerisinden 1 dakikayı vermedi bana günlerce.

Düzenleyemecegi format yoktur. Render cok hizlidir. Ülkemizde cogu tv kanallarinin tercih ettigi prgogramdir vs.

Oda nerden çıktı. Sadece bazı yerel kanalların kullandığı programdır. Şu an Final Cut kullanılıyor. Veya premier.

Bize ytpara da Trabzon !

İlk ders arayüzleri ilk mesajıma yükledim. Dileyen arkadaşlar başlangıç için bu dersi izleyebilirler.

Ediusu bilmem hiç kullanmadım ama bence effectin uzmanı after effect renderınki ise premierdir. İkisini ortaklaşa kullandığınız zaman zaten eşleşen gibi bir derdi en aşağı düzeye çekersiniz. Şöyle youtubedan yüklü bir para aldığımda ilk işim adam akıllı bir render bilgisayarı alıp video editleyip atmak olacak.

teşekkürler bende hızlı editleyen program arıyodum yarın bir denerim

konuyu dağıtmak gibi olmasında, video kolajlayıcı program tavsiyeleriniz var mı?
magisto gibi ama sınırsız olacak şekilde.
klip yapıcı gibi birşeyler tam tarif edemedimde, ing. konuşmadığımdan videolara hareket getirecek birşeyler lazım.

edius hocam bir sorun daha var bu programda birden fazla render alınabiliyormu ?

konuyu dağıtmak gibi olmasında, video kolajlayıcı program tavsiyeleriniz var mı?
magisto gibi ama sınırsız olacak şekilde.
klip yapıcı gibi birşeyler tam tarif edemedimde, ing. konuşmadığımdan videolara hareket getirecek birşeyler lazım.

Proshow Gold deneyebilirsin, webde triali var.

edius hocam bir sorun daha var bu programda birden fazla render alınabiliyormu ?

Maalesef birden çok render alamıyorsunuz. Bir renderdan sonra diğer render için elle komut vermek zorundasınız. Ama aynı timelineda istediğiniz kadar sekans yapabilirsiniz.

sony vegas gibi bişe bu? ben videonu izledim pek fark göremedim ? yanılıyomuyum ? eğer hız sürat ise farkı zaten ram iyi derecede pc de sıkıntı yok...
ama sormak istediğim soru: normal bir müzik editlenebiliyormu? denedin miyükledin ve eşleşeni aşabildin mi ?

sony vegas gibi bişe bu? ben videonu izledim pek fark göremedim ? yanılıyomuyum ? eğer hız sürat ise farkı zaten ram iyi derecede pc de sıkıntı yok...
ama sormak istediğim soru: normal bir müzik editlenebiliyormu? denedin miyükledin ve eşleşeni aşabildin mi ?

Eğer kurguyla aran iyise değil Edius'ta Movie Maker'da bile söylediklerini aşabilirsin.

Şahsen tercih etmesemde edius profesyonel video editorlerinden biridir.. Edius'un yanında camtasia ya da diğer programlar sadece bebek kalabilirler. Neden camtasia değilde edius sorusunu sormak bile çok çok komik.. Tabi premiere, after effect, vegas, avid bu değerlendirmeye dahil değil :)

Bir de dostum merak ettim girmişken sorayım.. Edius 7 windows 8'de stabil çalışıyor mu ? 4K ultra HD desteği var mı ? ve render yaparken ultra uzun render zamanı ile ultra büyük dosya boyutu problemi hala devam ediyor mu ?

Ediusu bilmem hiç kullanmadım ama bence effectin uzmanı after effect renderınki ise premierdir. İkisini ortaklaşa kullandığınız zaman zaten eşleşen gibi bir derdi en aşağı düzeye çekersiniz. Şöyle youtubedan yüklü bir para aldığımda ilk işim adam akıllı bir render bilgisayarı alıp video editleyip atmak olacak.

Ne editlemeyi düşünüyorsunuz benim PC iyi durumda bende yapayim o isi :)

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Ben de 1 saatten beri 32 bit arıyorum.PC Windows 7 32 bit pm ile atarsanız çok sevinirim.64 bit galiba kendine sitesinde.Bir türlü olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri