Bence böyle küçük ve hemen yapılabilecek işlemler için videolu anlatım yapmalısınız![]()
Videoları upload ediyorum. Eğer moderatör arkadaşlarım izin verirse, ilk mesaja hepsini eklemek istiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence böyle küçük ve hemen yapılabilecek işlemler için videolu anlatım yapmalısınız![]()
hocam bu edius bu linkten mi indiriyoruz EDIUS Pro 7 | Grass Valley, A Belden Brand bilgilendiriseniz sevinirm
Edius 7 kurmak yerine daha stabil çalışan 6.5 sürümünü bulmanızı tavsiye ederim. Ben nedense Edius 7'de ne zaman projenin ortasına gelsem kapanma hatası alıyorum. Halen stabil yapamadılar. Bu arada Grass Valley Edius'u yapan şirketin adıdır. Güvenle indirebilirsiniz.
.flv desteklemiyor demişsin beni bitirsin şuan![]()
Düzenleyemecegi format yoktur. Render cok hizlidir. Ülkemizde cogu tv kanallarinin tercih ettigi prgogramdir vs.
konuyu dağıtmak gibi olmasında, video kolajlayıcı program tavsiyeleriniz var mı?
magisto gibi ama sınırsız olacak şekilde.
klip yapıcı gibi birşeyler tam tarif edemedimde, ing. konuşmadığımdan videolara hareket getirecek birşeyler lazım.
edius hocam bir sorun daha var bu programda birden fazla render alınabiliyormu ?
sony vegas gibi bişe bu? ben videonu izledim pek fark göremedim ? yanılıyomuyum ? eğer hız sürat ise farkı zaten ram iyi derecede pc de sıkıntı yok...
ama sormak istediğim soru: normal bir müzik editlenebiliyormu? denedin miyükledin ve eşleşeni aşabildin mi ?
edius nedir ilk kez duyuyorum![]()
Ediusu bilmem hiç kullanmadım ama bence effectin uzmanı after effect renderınki ise premierdir. İkisini ortaklaşa kullandığınız zaman zaten eşleşen gibi bir derdi en aşağı düzeye çekersiniz. Şöyle youtubedan yüklü bir para aldığımda ilk işim adam akıllı bir render bilgisayarı alıp video editleyip atmak olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.