Edius Sorunlarını Burada Yanıtlıyorum

• Kullanıcı edius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
hocam edius sorunları diye aratınca ilk sayfada konu :)

videoları youtubuye taşıman da güzel olmuş.takıldığım yerde inceleyeceğim emeğine sağlık.

Hocam edius ta kayıt alabiliyoruz mu ? [MENTION=14929]edius[/MENTION] camtasiada ki gibi ?

Arkadaşlar Tüm Nette aramama ragmen konuya açıklayıcı bir cevap bulamadım.
Edius 6.5 kullanıyorum fakat hangi formatta olursa olsun hiç bir videoyu açamıyorum ses var görüntü siyah çok acil yardım lütfen.

zR1PvB.png
[/url][/IMG]

sorununuz yerel PC demi yoksa VDS de mi bilmiyorum fakat, kesin olarak söyleyebileceğim husus, ekran kartsız programın siyah ekranda kalıyor olmasıdır. test ettim ekran kartını devre dışı bıraktığınızda ses var görüntü yok.

Arkadaşlar Tüm Nette aramama ragmen konuya açıklayıcı bir cevap bulamadım.
Edius 6.5 kullanıyorum fakat hangi formatta olursa olsun hiç bir videoyu açamıyorum ses var görüntü siyah çok acil yardım lütfen.

zR1PvB.png
[/url][/IMG]

sorunu çözdünüz mü?

hocam edius sorunları diye aratınca ilk sayfada konu :)

videoları youtubuye taşıman da güzel olmuş.takıldığım yerde inceleyeceğim emeğine sağlık.

teşekkürler :)

Hocam edius ta kayıt alabiliyoruz mu ? [MENTION=14929]edius[/MENTION] camtasiada ki gibi ?

maalesef, o tarz bir şey yapamıyoruz. camtasiadan da daha iyi yapanını bilmiyorum.

Arkadaşlar ses ve görüntü eşleşeneni geçmek için biraz çalışma yapacağım. YT'de uzunca bir süredir aktif olmadığım için gmail ve yt hesabım bulunmamaktadır. Test amaçlı arkadaşlarımından kullanmadıkları ya da ellerinde fazla olan hesaplardan istiyorum. Test sonuçlarını da burada paylaşacağım. Sevgiler.

Arkadaşlar yeni dersimiz tamamen YTPARA.COM için hazırlandı. Buyrun buradan izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=qGM2Ai_iZj0

Dersin İçeriği

Görüntü ve ses hızlandırma/yavaşlatma
Logo kaldırma/Flu Yapma
Frame içine alma (TV çerçevesi yapmak)
Title aracı ile bant ekleme
Fotoğrafları hareketli hale getirmek
Export almak

ve çok önemli ipuçları :)

Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni dersimiz tamamen YTPARA.COM için hazırlandı. Buyrun buradan izleyebilirsiniz. Ediustr.com Türkçe Anlatımlı Edius Dersleri | Konu: YTPARA.COM - YouTube

Dersin İçeriği

Görüntü ve ses hızlandırma/yavaşlatma
Logo kaldırma/Flu Yapma
Frame içine alma (TV çerçevesi yapmak)
Title aracı ile bant ekleme
Fotoğrafları hareketli hale getirmek
Export almak

ve çok önemli ipuçları :)

Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın.

helal hocam :) sağ ol

Edius ile ilgili soru ve sorunlarınızı burada yanıtlıyorum. Sorusu olanlar detaylı bir şekilde (caps v.s ekleyerek) sorularını dile getirirlerse elimden geldiğince çözüm bulmaya çalışacağım.

Bu arada İnternetteki ücretsiz ve en profesyonel dersleri youtube kanalımdan da takip edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UC2nOzCv9mSyrkp0DJuflPfw

:D varmı bu ediusta eşleşen geçme yöntemi :D blur felan iş görürmü acep? görüntü eşleşen

Son düzenleme:
Edius indirdim kurdum render deneyemedim çerçeve ekleyemedim

ünlem geçmeyi anlattığım bir video var zaten. videolarımın içerisinde ytpara özel videosunu izleyebilirsiniz.

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hocam çerçeveyi videonun uzunluğuna direk getirebiliceğimiz kısayol varmı? Yada nasıl daha çabuk getirebiliriz?

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hocam çerçeveyi videonun uzunluğuna direk getirebiliceğimiz kısayol varmı? Yada nasıl daha çabuk getirebiliriz?

üst katmana aldığınız çerçeve alttaki katmanda kullanacağınız alanı kendisini tahmin edemiyor. Bu yüzden elle yapmak durumundasınız. Üst katmandaki çerçevenin sağ tarafında mausu getirin, kırmızı bir parantez belirecek. oradan sağ tik ile sürükleyip altta kullanacağınız kadar sürükleyin. bu kadar basit yani. ayrıca ytpara özel dersimde uzun uzadıya bu konuyu da anlatmıştım. sağlıcakla kalın.

Allah razı olsun sağolun, ne kadar çok abone, bir sonraki ders için o kadar çok izleyici demektir. :)

Arkadaşlar, yeni dersimizde Batch renderi anlatacağım. Bu sayede onlarca videoyu tek seferde render yapabileceksiniz. Lütfen bu konunun altına yeni dersimizde yer almasını istediğiniz soru ve sorunları yazınız. İlk sayfadaki mesajımda kanal adresim v.s mevcuttur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri