Edius'ta YT İle İlgili İşlemler Nasıl Yapılır (Video)

• Kullanıcı edius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

edius

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, kendi konumda da paylaştım ancak kimseler görmediği için yeni bir konu açma gereği duydum. Normalde Edius ile ilgili dersler hazırlıyorum. Forumda da gördüğüm kadarıyla ciddi anlamda Edius ile ilgilenen kullanıcılar var. Forumu biraz inceleyince sık karşılaşılan sorunların nasıl çözüleceğine dair bir video hazırladım. Videonun içeriği alttaki gibidir. Dilerseniz aklınızdaki soruları da buradan ya da kanalımdan yöneltin onları da EK2 ders olarak başka bir videoda yanıtlayayım. Youtube kanalıma abone olursanız çok sevinirim.

Dersin İçeriği

Görüntü ve ses hızlandırma/yavaşlatma
Logo kaldırma/Flu Yapma
Frame içine alma (TV çerçevesi yapmak)
Title aracı ile bant ekleme
Fotoğrafları hareketli hale getirmek
Export almak

ve çok önemli ipuçları...

Hepinize bol kazançlar dilerim.

https://www.youtube.com/watch?v=qGM2Ai_iZj0

Hocam dünya engeli ve eşleşeni geçirebiliyormuyuz?

böyle konuları gördükçe seviniyorum hocam elinize emeğinize sağlık

Ben sadece nasıl yapıldığını anlatıyorum. Her geçen gün yeni önlemler çıkıyor. Bunlar üç aşağı beş yukarı aynı şeyler. Ders içeriğinden ilgili videoda neler olduğuna bakabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, kendi konumda da paylaştım ancak kimseler görmediği için yeni bir konu açma gereği duydum. Normalde Edius ile ilgili dersler hazırlıyorum. Forumda da gördüğüm kadarıyla ciddi anlamda Edius ile ilgilenen kullanıcılar var. Forumu biraz inceleyince sık karşılaşılan sorunların nasıl çözüleceğine dair bir video hazırladım. Videonun içeriği alttaki gibidir. Dilerseniz aklınızdaki soruları da buradan ya da kanalımdan yöneltin onları da EK2 ders olarak başka bir videoda yanıtlayayım. Youtube kanalıma abone olursanız çok sevinirim.

Dersin İçeriği

Görüntü ve ses hızlandırma/yavaşlatma
Logo kaldırma/Flu Yapma
Frame içine alma (TV çerçevesi yapmak)
Title aracı ile bant ekleme
Fotoğrafları hareketli hale getirmek
Export almak

ve çok önemli ipuçları...

Hepinize bol kazançlar dilerim.

https://www.youtube.com/watch?v=qGM2Ai_iZj0

Gayet güzel detaylı anlatım olmuş edius alanında çoğu programa render konusunda fark atıyor umarım değerini bilirler :) Paylaşım için teşekkürler.

hocam ediusu deneme fırsatım olmadı ama 4 çekirdek için geçerli bir program demişsiniz tek çekirdek için kullanışlı mı program :)

[MENTION=14929]edius[/MENTION] ellerine sağlık kardeşim

Emeğinize sağlık abone oldum beğeni attım

teşekkürler.

Gayet güzel detaylı anlatım olmuş edius alanında çoğu programa render konusunda fark atıyor umarım değerini bilirler :) Paylaşım için teşekkürler.

teşekkürler. ben yine de ukalalık olmasın diye Edius'u 2 ile 1 arasında dolaştırıyorum sıralamada :)

özgün videoya destek :D

Teşekkürler.

Edius hızlı ve esnek bir programdır.

Teşekkürler hocam.

sağolun.

render hızı nasıl acaba_? vegas oranla

yan masadaki kurgu bilgisayarı 2gb ekran, 8gb ram ve benden kat be kat daha hızlı. benim anlatım yaptığım bilgisayar 3gb ram, 1gb ekran ve i3. buna rağmen oran orantıya vurduğunuzda Edius'un Sony'e fark attığını söyleyebilirim. Yine de iyi bir sistemde de karşılaştırma yapmak gerektiğine inanıyorum. Sony'n de renderda hızlı olduğuna şahit oldum.

hocam ediusu deneme fırsatım olmadı ama 4 çekirdek için geçerli bir program demişsiniz tek çekirdek için kullanışlı mı program :)

tek çekirdek de Edius ile mangal keyfi yapabilirsiniz :)

vegası 5 ile çarpar 10 ile böler

[MENTION=14929]edius[/MENTION] ellerine sağlık kardeşim

Siz de sağolun, teşekkürler.

Hocam elinize dilinize sağlık emek vermişsiniz böyle paylaşımlar görmek çok güzel saygılar

Elinize sağlık hocam da tek çekirdekle mangal keyfi derken bilgisayarı kasar üstüne de yakar mı diyorsunuz ona göre hareket edelim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri