Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuya dahi abone oldumMerhaba arkadaşlar.
daha önce bazı arkadaşlara söylemiştim.
bazı arkadaşlar bu işten kazanç sağladığı için daha erken açmadım konuyu.
ve hiç bu işin ticareti yapmadım yapmayı da düşünmedim.
Kazanç sağlayan arkadaşlar yeterince kazandığı ve bu iş bayağı bir gelir kapısına döndüğü bununda aynı youtube spamda nasıl abartıldı işler mahvolduysa gelr kesildiyse buda ona dönmeden durumu müsait olmayan arkadaşlarda ücretsiz edu mail limitsiz google drive hesabı office 365 onedrive vsvs sahibi olsunlar diye konusunu açıcam videosu hazır muhtemelen cuma akşam yayınlamayı düşünüyorum şimdiden konuyu açtım ihtiyaç sahibi herkes kendini ona göre ayarlarsa bu işide millet patlatmadan ki, eski açtığım bazı konuları sağolsun yüksek yoğunluktan patlattı arkadaşlar.
Birde Özelden tek hesap vs istemeyin arkadaşlar sürekli hesap açmıyorum inanın 2 tane hesap açtım koydum köşeye.
son birde hazırladığım videoyu harfiyen uygularsanız edu mail,sınırsız google drive,one drive,office 365, github hesabı,vs alabilirsiniz başka şeylerde var sanırım ama denemedim uğraşmadım lazım değil ama. sonra olmaz felan birde bu yardıma rağmen abuk subuk konuşup can sıkmayın.
Neyse Hoşcakalın.
konu takip, ekleyince benide etiketlerseniz çok sevinirim
Hocam konuya abone olabilrseniz etkiletlemeye vaktim olmazsa kacirmayin
Bu edu email hesabıyla başka nerelerde hesap açabiliriz bilen yazsa da istifade etsek.
Hocam merhaba, daha önce buradan bir arkadaştan ürünü satın almıştım, google söyle bir mail atmış kurtarma imkanım varmi
Dear Future Student:
According to our records, you have applied to, but have never registered for a class at City College of San Francisco. College resources, which include GMAIL accounts for email and Google Drive for storage, may only be used by students, faculty and staff. You will have until December 20, 2019 to register for a class before your GMAIL account is deleted.
If you feel you are receiving this email in error, please contact our Help Desk. Ensure you provide your name and Student ID number so we can investigate further.
Our Help Desk is available 24 hours per day, 7 days a week, 365 days a year (24x7x365) and can be reached by the following methods:
aynı hesaplardan 2 tanede bende vardı,bu maillar banada geldi.az önce bi bakayım dedim bu hesaplardan birisine,kapatmışlar.
bende kapanmadan indireyim verileri diyorum 30 gb verim var 4 saattir sıkıştırma işlemi yapıyor daha indirmeye başlayamadım
şöyle yap hocam google drive'ı bilgisayara indir. İstediğin dosyayı senkronizasyona aç böyle bir durumla karşılaşmazsın. Tık tık iner hem
Eyvallah hocam öyle yaptım, kablo nettende Günlük nitro paket aldım iniyor şuan 100mb ile
---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------
konu sahibi arkadaşın yöntemi nedir ne değildir bilmiyorum ama, bunu deneyecek arkadaşlara uyarı yapmasını rica ederim, daha önce başkasından para verip de satın aldığım hizmet kapanıyor, kapanmadan verileri kurtarma telaşına girdim, hesap açıp yedekleyecek arkadaşlar bunu göz önünde bulundurmalı, örnek [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hesabı kapanmış umarım önemli verileri yoktu içinde
Bazı arkadasların ucretsız paylasım oldugu ıcın fazla duyarlı olmaları sonucu bu mesajı atıyorum..Para ile satıp uretıcı yada sağlayıcısı olmadıgım seye garantı veremem o rıskı goze alamam sonucta sızın basınıza gelen gıbı bır durum olur telafı edılmez yazık olur.
ben fayda saglanan bır sey var herkes ucretlı satıyor bunu bedava ogretme derdındeyım..
cuma aksamı dememde kac kısı kendını ayarlarsa o gun 1 hesap alsanız kardır mantıgı. sonucta konuyu ızleyen buyuk spamcılar olursa patlatabılırler taktıgı onun ıcın .
ayrıca cok onemlı lazım dosyaları oraya koymak bencede cok guvenılır degıl sonucta dedıgım gıbı garantısı yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.