EDU Mail Alma Ücretsiz Taktik!Sınırsız Google Drive

5TB ONEDRIVE + OFFICE365
1. Goto temp mail Link: 临æâ€”¶é‚®ç®±
2. Goto Microsoft Office 365 Signup: https://www.microsoft.com/en-in/education/products/office
3. enter temp email which got from step1 and click on get started
4. click on I'm a student
5. enter first name, last name , password, then go to your temp email and copy the verification code then go back to Microsoft page to enter the verification code then click start
6. you will ask for invite more people but just click skip
7. ENJOY your got office365 + 5TB onedrive space.
Konuya katki yapmaniz guzel.

Son düzenleme:
teşekkürler
merhaba, bunun ile ilgili win 10 anahtarı alabilen var mıdır. bazı okullara ücretsiz olarak sunuluyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
emeğine sağlık bir yorum yazmadan geçmek istemedim sene 2020 ve hayat sizin gibiler hatrına dönüyor hocam iyi akşamlar.

hocam adres bulma ve seçme konusunda takıldıktan sonra beni an başa attı bende bıraktım daha kolay adres bulma yönetmi varmı adres street te hata alıyorum

hocam dıkkatlice iyi bir adres bulursan atmıyor.. ıp resetleyıp tekrar denermısın cerez merez sıl.
videodaki gibi adreste şehiri fake adress generator den al googledan o şehirde bir adres bul benım denedıgım bu baska yok genelde hep aldım.
baska suan yok

5TB ONEDRIVE + OFFICE365
1. Goto temp mail Link: 临时邮箱
2. Goto Microsoft Office 365 Signup: https://www.microsoft.com/en-in/education/products/office
3. enter temp email which got from step1 and click on get started
4. click on I'm a student
5. enter first name, last name , password, then go to your temp email and copy the verification code then go back to Microsoft page to enter the verification code then click start
6. you will ask for invite more people but just click skip
7. ENJOY your got office365 + 5TB onedrive space.

Office 365 1 TB değil mi? Siz.5 TB demissiniz

2 tane hesabım kapanmış, tüh ya, o kadarda önemli döküman ve belgelerim vardı.

Aldığım adam buydu, hiç kimse boşuna para vermesin.

kackez soledık bu sonucta gerck ogrencı olmadan aldıgınız bırsey onemlı sey tek oraya konurmu hocam..
neyse bedava almak ısteyenler sıstem burda ve hala calısıyor az once 1 adet daha aldım. calısmıyor dıyenler. yenı vıdeo daha eklıcem vıdeo aynı fakrlı hesap aldım yanı sıstem calısıyor.

biraz konu dışı olacak ama drive to drive yedekleme yontemi var mı acaba

onedrive to google drive ya da tam tersi

hesapları kapanan var mı acaba?benim satın aldıgım hesaplar vardı burdaki anlatılan şekilde açılmışlar anladıgım kadarıyla ve şimdi baktım,tamamı kapanmış...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri