efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Reyes

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
UMARIM SİYASETE KARIŞTIRMAZSINIZ

ü

• Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafizlar ister.

• Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktir; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidâr kalacaktir.

• Ey yükselen yeni nesil! Istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yasatacak sizsiniz.

• Biz dogrudan dogruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanagi, Türk toplulugudur.

• Cumhuriyet fikir serbestligi taraftaridir. Samimî ve mesru olmak sartiyla, her fikre hürmet ederiz. Her kanaat bizce muhteremdir.

• Türk milletinin karakterine ve âdetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.

• Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet sekli demektir.

• Cumhuriyet, yüksek ahlâkî deger ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.

https://www.youtube.com/watch?v=GZXaWWMx9D4

https://www.youtube.com/watch?v=_34jv3jXC7w

https://www.youtube.com/watch?v=4hnITixFH9E

https://www.youtube.com/watch?v=R26BdETkoFI

Bize yaşadığımız güzeller güzel ülkeyi bırakan Atatürk'e Allah'dan rahmet diliyorum. İlelebet götüreceğiz inş bıraktığı bu mirası ve buna kimse engel olamayacaktır!

YAŞASIN TÜRK MİLLETİ!

Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve mutlu olsun, Allah'ın izniyle uzun yıllar Atatürk'ün Türk milletine armağan ettiği bu güzel tarihi coşku ve sevinç dolu kutlarız. Ne mutlu Türk'üm diyene.

Allah devletimize milletimize zeval vermesin.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım.

birlikte nice yıllarını kutlamak dileğiyle lazı ile kürdü ile alevisi ile sünnisi ile adanalısı ile karslısı ile canlarla gardaşlarla muhacirlerimizle kankilerimizle yani diyarbakırdan edirneye kardeşçe tüm kalleşlere inat çanakkale gibi dimdik CUMHURİYETİMİZ KUTLU OLSUN Aziz şehitlerimize selam olsun

Atamizdan miras Cunhuriyet bayramimiz kutlu olsun.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti !! Bayrağını , Vatanını Seven Bütün Halkıyla Birlikte... Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" , Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

Atam!

Karanlığa ışık olup söylediğin gibi elbet seni unutturmaya çalışanlar olacaktır. Ama biz senin evladın olmaktan daima gurur duyacağız.

Ben manevi miras olarak hiçbir nas-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş, kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri