Efsane Geri Döndü! @sontorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlık Efsane Geri Döndü. Konunun 3. Cümlesi Kendisine hoşgeldin diyorum,kendisini yeni tanıdım.

Efsane olduğunu anlamak için kendisini uzun zamandır tanımama gerek yok.
Proje konularımda adı geçmişti bu arkadaş benziyorsun diye ve konularına baktım araştırdım harbiden efsaneymiş.
Umarım yeterli olmuştur :D

Kacin,herkes dagilsin.Parasi olan hemen harcasin yoksa siz farkinda olmadan o paralar sontorun projelerine kaynak olacaktir..:)

v8ddMD.png

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] işbaşında :D

Son düzenleme:
İlginç 4 ay önce banlanmıştın multi olmadığını yeni mi ispatlayabildin hoşgeldin diyelim

Aman ne oluyor durun blackhoe ile multi olsak aynı anda nasıl girelim hocam sakin olun :D :D

İlginç 4 ay önce banlanmıştın multi olmadığını yeni mi ispatlayabildin hoşgeldin diyelim

Zaten sizle kavga ederken olmuştu neyse kavgaları felan unutalım bir başka konuda sebebini açıkladım özel okul bursluluk sınavına girdim hocam özel okula gidincede ağır oluyor hafta sonu dahi okulum var ondan anca başımı kaldırabildim

Ben cevap vereyim,sınavlar vs diye bir açıklama yapmıştı başka bir konuda.
ancak girebilmiş.
Beni ne ilgilendirir bilmiyorumda bilgilendireyim dedim multim ya :D

Ben cevap vereyim,sınavlar vs diye bir açıklama yapmıştı başka bir konuda.
ancak girebilmiş.
Beni ne ilgilendirir bilmiyorumda bilgilendireyim dedim multim ya :D

Hocam sende beni savunuyon daha yeni tanıdım diyon multi diycekler yapma etme :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri