Eğitim adı altında satılan bir konu ve hayal kırıklıkları hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam lütfen bunlar eğitim içeriği felan değil lütfen olayı inceleyin arkadaş hakkını yedirmiyormuş ya bizlerin hakkı ne olacak ivedilikle forum yöneticilerini göreve çağırıyorum normal bir konu olsa kimsenin emeğinde değilim ama herkes bana bu işten bir şey çıkmaz diyor uğraşma diyor MAĞDUR OLDUK VE BİZE SATILAN HAYALİ HERKES GÖRMELİ.

dediğim gibi fotoğrafları kaldırmazsanız ceza alacaksınız

aynen linki merak ediyoruz yönetim ekibi olarak şu an tüm admin - super mod - mod arkadaşlar oturduk bilgisayar başında link paylaşmasını bekliyoruz

Hocam hak verirsiniz ki baya gerginim kusura bakmayın ama eğitimin içeriği ifşa ediliyor lütfen burada 1 aylık emeğim var ve alan insanlar bu konuya tepki yağdırıyor şu an

Çok çalışma ile cok kazanılacak bir yöntemden ziyade ağlama ile kazanılacak bir taktik olmuş, çok çalışmak istemediğimiz için satışı beğenmediğimiz gibi bir algı yaratılmış fakat herkes ağlayarak iş yapamaz malesef, evet bir emek verilmiş olabilir fakat eksik bilgiler ile egitim gibi görülen bir fikir pazarlanmıştır, modların yerinde olsa idim asla onay vermezdim onaydan önce daha etraflıca incelenebilirdi diye düşünüyorum.

Adminlerden biri bu arkadaşa gerekli müdahaleyi yapacakmı yoksa eğitim videosu linkine kadar paylaşmasını mı bekliyoruz.

asıl müdahale edlimesi gereken arkadaş sizsiniz bence adminlere de gönderinde onlarında 3 saat 19 dk ları gitsin ve onlarda bir dinlesin zaten tek cümle ve 4-5 resimle anlattım başka bir şey yokki zaten daha halen hatam varas orta yolu bulalım demiyorsun ya pes doğrusu ne deyimki ben inşallah birileri görür mağduriyetimizi.

herhangi bir şikayetiniz varsa şikayet konusu açın ayrıca aldığınız eğitimdeki içeriği ifşa etmekten kaçınınız.

satış konusunda anlatılanlardan farklı birşey mi var? yok.
almadan önce defalarca uyardı mı? evet.
zorla mı satış yaptı? hayır.
sadece dışını gördüğünüz kapağındaki yazıları okuyabildiğiniz kapalı bir kutu satın alıyorsunuz. beklentilerinizi karşılamamış olabilir ama fazla abartıldığını düşünüyorum.

Bende almayı düşünüyordum ama para göndermeyi unuttuğum için alamadım ama eğer alsaydım içeriği ne olursa olsun bunu kabul edecektim, zaten o riske girip alıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri