Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce ben sormuştum bunu ilk konusunda kesinlikle dil bilmeye gerek olmadığını translate ile halledileceğini söylemişti.

Tamamen translate ile olmaz, zaten eğitimde kendiside bir cümleyi translate ile çevirmiş başlık kelimesini hood olarak çevirdiği için küçük bir anlaşmazlik olmuş

daha önce ben sormuştum bunu ilk konusunda kesinlikle dil bilmeye gerek olmadığını translate ile halledileceğini söylemişti.

Translate ile ingilizce yada başka bir dilde çalışamazsınız, eğitimdede bu belirtilmiş, orta seviyenin biraz altında da olsa ingilizce bilmeniz gerekir söylendi
Eğitimde aynı zamanda türkçe de çalışabilirsiniz denildi bu konuda yorum yapamam, başarı sağlanabilir belki,

arkadaş konuda belirmiş önden önlemni almış ya iade etmeis konusunda bir karar alınırsa bu uygulatılacakmı ona göre diğer arkaşlar uğraşmka istermi diye sormak istedim

şikayet konusu açabilirsiniz tabii ama önceki mesajda da belirttiğim gibi bende alacaktım, son anda alamadım eğer almış olsaydım en fazla bu konu altından captain price nin mesajı gibi bi kaç mesaj yazmaktan daha fazla bişey yapmazdım. sistem, taktik vs satışları bu şekilde içeriği herkesi memnun edemeyebiliyor. örnekleri çok oldu, bazı şeyleri kabul edip satın almak lazım.

Suç adamda değil. Bedava peynir fare kapanın da olur sizde o kapana düştünüz.

İnanan arkadaşlara geçmiş olsun.

İşe başlayanlar zaten seninle devam etmek zorunda ama bence memnuniyetsiz olanları en azından bu zor durumdan kurtarabilirsiniz kardeşim...

Abicim rica etsem eğitimi almamış biri olarak en azından almayanlar müdahil olmasa olmaz mı ? Bu eğitimde satış ve talep toplama konusu dışında söylediğim birşey yok kazanacağınız paranın banlanması imkansız dedim hadi birisi desin ki o para banlanabilir ? Sistemdeki kaynak kazanç kategori sınırsız dedim yoo sınırlı desin biri ? Bol emek ister kazançlarınız dalgalı olacak dedim dedim de dedim herkese eğitimi aldırmadan önce zorlaya zorlaya konuları ve hatta yorumları okutturdum bir ton insana sana uygun değildir yapamazsın dedim 100 kere eminmisin bak düzenli çalışma ister bak masrafı var bak istikrar ister dedim kabul ediyorum hocam bu arkadaş dün akşam bana efendi efendi yazıp bana göre değilmiş çok emek istiyormuş dedi hakkım helaldir dedi ssleri mi atayım şimdi ? Şimdi burda 3-5 tane çığırtkanın gazına gelip ortalığı ateşe veriyor. Bu arkadaşların derdi bu eğitimde anlatılan şeyin yapılamaz oluşu değil ki zor oluşu e bunu söyledik arkadaşım bol emek dedik ilk 30-45 gün günlük bilmem kaç saat dedik kabul ediyorum yaparım diyen adamlar daha ilk günden ohhoo çok uğraştırıcı ohoo yalvarcaz diyor sana yalvar diyen oldu mu eğitimde millete teklif verceksiniz bazen millet size teklif vercek denilen şeyi yalvarmak olarak lanse ediyorlar yaz bana skyptan eğitimi sana da ücretsiz atayım bak bakalım madem ilk konudan beri herşeyi takip ediyosan anlattığımın dışında bişe varmı ama almayan birisi olarak lütfen daha da germe ortamı.

Translate ile ingilizce yada başka bir dilde çalışamazsınız, eğitimdede bu belirtilmiş, orta seviyenin biraz altında da olsa ingilizce bilmeniz gerekir söylendi
Eğitimde aynı zamanda türkçe de çalışabilirsiniz denildi bu konuda yorum yapamam, başarı sağlanabilir belki,

https://prnt.sc/tm2jsa

böyle birşey denilmişti ben sorduğumda.

Suç adamda değil. Bedava peynir fare kapanın da olur sizde o kapana düştünüz.

İnanan arkadaşlara geçmiş olsun.

Satış yapan arkadaşa bir lafım yok, yazmayacaktım da çünkü meriktar benim için önemsiz bir miktar ama bu yorumu görünce yazmadan edemedim.

Daha bugün bir kadının daha ölüm haberini aldık bu konuda suç adamda değil demekle o kadını öldüren cani mahlukta suç bulmamak aynı şey. Çünkü başına gelecekleri biliyordu mantığı oluşur.

Bu satış konusunda tek suçlu varsa o da konuya onay veren moderatördür.

seric33 lütfen mesajımı alıntılayıp cevap verme konuna bok falan atmıyorum. Benim için devam edebileceğim bir sistem değil çünkü bu yaşıma kadar para için kimseye yalvarmadım ve yalvarmam da. Senin gözünde bu yalvarmak değil karşılıklı iş yapmak ama benim gözümde yalvarmak. Ayrıca bunca emek verecek arkadaşlara tavsiyem sitelerinizi spam değil özgün yapın ve adsenseye bağlayın. Gerçekten özgün olan hiçbir şeyi adsense banlamaz(Yani aslında adsense oynak karı(iğrenç tabir ama satış sahibi böyle tabir ediyor) değildir. Bizler oynak karıyızdır. Bu kadar emek bağlayacak arkadaşlar özgün çalışın. Hem millete yalvarmak zorunda kalmazsınız hem de sabit geliriniz olur.

Herkes senin kadar efendi olsaydı olay buralara gelmezdi hocam. Adama tek mesajda 10 kere lütfen dedim tennüzül dahi etmedi ya kalkıp bir iki kelime söylese vallahi iade de yapardım kalkıp ortalığı ateşe vererek aklı sıra eğitimi bedavaya getirmeye çalışıyor böyle birşeye nasıl izin vereyim alıp girişen şu an bu sistemi uygulamaya koyan bir sürü insan varken eğitimi mi ifşa ediyor sonrada mağdurum diyor şaka gibi ya :D

Adminler ilgilenen kadar bekleyeceğim olurda bu arkadaşı haklı bulurlarsa beni süresiz banlayabilirler ama kafamı dahi kesseniz 3-4 tane boklamaya okadar insanın hakkını yedirmem kendi hakkımı yedirmem kimseye iade yapmayacağım hakkı hukuku da diğer tarafta görelim bakalım neymiş. Ben bu noktaya gelene kadar ezildiğimin 100 de 1 i kadar ezilmişliği olmayan insanlar ayaklarına kapanmamı istiyor. Bunu beni öldürseniz dahi yaptıramazsınız

Bu kadar delikanlı adamsın işte sen milletin parasına çöküyorsun.
Dansöz gibi kıvırıyorsun

sadece bana iade etmen diğer insanların hakkına girmeni engellemez hocam lütfen yav beklentiniz karşılamdı keşke daha iyi olsaydı de daha halen ben haklıyım diyip duruyorsun birde boklama diyorsun yani kul hakkından korkuyordun ne oldu şimdi hakkımıza girdin hakaret ederek ha bana tutup emek verdim emeklerime girdin deme oertada bir eğitim felan yok kabul et artık yeter yav sabahtanberi bıktırdınız sen farkında değilsin ama bizleri mağdur ettin bir özür dilemekten acizsin işte hadi ben 1 kişiyim diye birşey demedim de buakdar yazan arkadaşada bir cvp borçlusun demi daha çok yazacak cümle varda neyse

Özürden kolay ne var siz yeterki bunu dileyin hakaret etmek yerine bunu isteyesydiniz en başında yapardım. Senden ve beklentisi karşılanmayan tüm arkadaşlarımdan sonsuz kere özür diliyorum keşke daha iyi bir sonuca ulaşabilseydik. Benim inatlaşmamın sebebi daha eğitimi izler izlemez bütün emeklerimin çöpe atılması ortada 3saat 19 dakikalık bir eğitim var o eğitimde yüzlerce bilgi var onlarca kısa yöntem var pratik işlem var ter var boğaz kuruması var sizin iiçin eğitim olmayabilir ama şu an işe koyulmuş uygulamada olan insanlar var sizden son kez düzgünce rica ediyorum eğitimi beğenmemeniz normal olabilir eleştride ok kabulum ama içeriği ifşa etmeniz yapan arkadaşların çalışmalarına ket vurur ben senin hakkına girdiysem sen geriye kalan herkesin hakkına giriyosun. Beklentisi karşılanmayan tüm arkadaşlardan tüm samimiyetimle özür diliyorum sizden de Son kez RİCA EDİYORUM İÇERİĞİ İFŞA ETTİĞİNİZ MESAJI EDİTLEYİNİZ LÜTFEN.
Bu konuyuda burda kapatmış olalaım niyazi bey

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Bu kadar delikanlı adamsın işte sen milletin parasına çöküyorsun.
Dansöz gibi kıvırıyorsun

Gelde bunu olumsuz eleştri diye kabul et [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Evet bilader kabul et kıvırıyorsun noldu zoruna mı gitti.
Millete eğitim diye nasıl dilencilik yapılır onu anlatıyorsun.Hadi ikilede buradan başka laf yeme

Olayı sonunda anladım eğitim diye dilencilik nasıl yapılır millete yalvararak nasıl para istenir eğitimi mi satıldı size hocam ? Eğer bu dediğiniz gibi olsaydı o kadar adminler modlar onay verdi böyle birşeye onay vermeleri mümkün mü ?

Temeli çok iyi hazırlanmış bi projeydi. Sikayet konusundan bişey çıkmaz. Herşeyi kabul ederek umut satın aldık.

• 2-3hafta önceden konusunu açıp insanlar umutlandı heyacanlandı
  • Arkadaş güzel laf yapıyor, çok okuyan biri olduguna bağlıyorum
  • Satışa koydugunda Önceki konudan istinaden millet kör olmuştu bile çoktan
  • Tam psikolojik sınırda bir fiyata satışa koydu ki herkes alabilsin
  • Satışa kota koydu
  • ve bence en öncemlisi dini güzel kullandı bu sayede insanlar etkilendi
Arkadaşı tebrik etmekten başka bişey gelmiyo elimden
attachment.php

Hocam r10 daki bir arkadas senin dediğini der gibi sanki (ve bence en öncemlisi dini güzel kullandı bu sayede insanlar etkilendi)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200721-205156_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200721-205156_Samsung Internet.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 210
Satın alan arkadaşlar kesinlikle faturaları istesin eğer vermiyorsa maliyeyi arayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri