Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha önce ben sormuştum bunu ilk konusunda kesinlikle dil bilmeye gerek olmadığını translate ile halledileceğini söylemişti.
daha önce ben sormuştum bunu ilk konusunda kesinlikle dil bilmeye gerek olmadığını translate ile halledileceğini söylemişti.
arkadaş konuda belirmiş önden önlemni almış ya iade etmeis konusunda bir karar alınırsa bu uygulatılacakmı ona göre diğer arkaşlar uğraşmka istermi diye sormak istedim
İşe başlayanlar zaten seninle devam etmek zorunda ama bence memnuniyetsiz olanları en azından bu zor durumdan kurtarabilirsiniz kardeşim...
Translate ile ingilizce yada başka bir dilde çalışamazsınız, eğitimdede bu belirtilmiş, orta seviyenin biraz altında da olsa ingilizce bilmeniz gerekir söylendi
Eğitimde aynı zamanda türkçe de çalışabilirsiniz denildi bu konuda yorum yapamam, başarı sağlanabilir belki,
Suç adamda değil. Bedava peynir fare kapanın da olur sizde o kapana düştünüz.
İnanan arkadaşlara geçmiş olsun.
Herkes senin kadar efendi olsaydı olay buralara gelmezdi hocam. Adama tek mesajda 10 kere lütfen dedim tennüzül dahi etmedi ya kalkıp bir iki kelime söylese vallahi iade de yapardım kalkıp ortalığı ateşe vererek aklı sıra eğitimi bedavaya getirmeye çalışıyor böyle birşeye nasıl izin vereyim alıp girişen şu an bu sistemi uygulamaya koyan bir sürü insan varken eğitimi mi ifşa ediyor sonrada mağdurum diyor şaka gibi ya![]()
Adminler ilgilenen kadar bekleyeceğim olurda bu arkadaşı haklı bulurlarsa beni süresiz banlayabilirler ama kafamı dahi kesseniz 3-4 tane boklamaya okadar insanın hakkını yedirmem kendi hakkımı yedirmem kimseye iade yapmayacağım hakkı hukuku da diğer tarafta görelim bakalım neymiş. Ben bu noktaya gelene kadar ezildiğimin 100 de 1 i kadar ezilmişliği olmayan insanlar ayaklarına kapanmamı istiyor. Bunu beni öldürseniz dahi yaptıramazsınız
sadece bana iade etmen diğer insanların hakkına girmeni engellemez hocam lütfen yav beklentiniz karşılamdı keşke daha iyi olsaydı de daha halen ben haklıyım diyip duruyorsun birde boklama diyorsun yani kul hakkından korkuyordun ne oldu şimdi hakkımıza girdin hakaret ederek ha bana tutup emek verdim emeklerime girdin deme oertada bir eğitim felan yok kabul et artık yeter yav sabahtanberi bıktırdınız sen farkında değilsin ama bizleri mağdur ettin bir özür dilemekten acizsin işte hadi ben 1 kişiyim diye birşey demedim de buakdar yazan arkadaşada bir cvp borçlusun demi daha çok yazacak cümle varda neyse
Bu kadar delikanlı adamsın işte sen milletin parasına çöküyorsun.
Dansöz gibi kıvırıyorsun
şimdi ben 250 tllik ödemenin eğitim ödemsi adına FATURASINI istiyorum %18 kdv dahil oalcak şekilde eğer gelmez ise MALİYEYİ ARAYACAĞIM faturasız hizmet satışı yaptığınıza dair...
Temeli çok iyi hazırlanmış bi projeydi. Sikayet konusundan bişey çıkmaz. Herşeyi kabul ederek umut satın aldık.
Arkadaşı tebrik etmekten başka bişey gelmiyo elimden
- 2-3hafta önceden konusunu açıp insanlar umutlandı heyacanlandı
- Arkadaş güzel laf yapıyor, çok okuyan biri olduguna bağlıyorum
- Satışa koydugunda Önceki konudan istinaden millet kör olmuştu bile çoktan
- Tam psikolojik sınırda bir fiyata satışa koydu ki herkes alabilsin
- Satışa kota koydu
- ve bence en öncemlisi dini güzel kullandı bu sayede insanlar etkilendi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.