Eğitim Satışlarının Yasaklanmasını Talep Ediyorum

Alper38

Kayıtlı Üye
Nerdeyse 7 senedir foruma üyeyim ve 7 senedir forumu aktif olarak kullanıyorum..

Bir çok eğitim satışı konusuna tanık oldum ve hepsi hüsran ile sonuçlandı..3 sene önce bende 600 TL vererek eğitim satın aldım..İçerik akıllara zarardı tamamen elimizdeki parayı almaya yönelik hazırlanmış bir içerikti..

Çok insanın canı yandı gelin eğitim satışı yasaklansın ve başka insanlarında canı yanmasın..

Eğitim satışlarının yönetim tarafından incelenip onaylanması insanlara güven veriyor..Yönetim inceleyip onayladıysa demek ki sağlam diye düşünülüyor..

Yok illa ki eğitim satışı yasaklanmayacaksa , [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] tarafından incelenip O onaylarsa satışa sunulsun..

Neden [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] derseniz , son eğitim satışı konusna yaptığı yorumda her şeyi net bir şekilde söylemiş.

Son düzenleme:
Bu tür konular tek bir kişinin kontrolüne verilmemeli konu sahibi satışdan pay vererek onayı rahatlıkla alabilir.En temizi yasaklanması

Ben de foruma adım attığımdan beri bu saçma sapan eğitim satışlarının neden yapıldığını anlamıyorum. Bütün eğitim satışları aynı senaryo ile sonuçlandı alanı da anlamıyorum izin vereni de. Eğitim kazanamayanların para kazanma taktiğindej başka bir şey değil.

En başından admin bu şekilde yorumda bulunmuş olsa bu kadar insanın canı yanmayacaktı. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]nin samimiyetine inanıyorum

Bencede bu boş işlerinden kimsenin ağzının yanmaması için yasaklanmalı

boşa uğraşıyoruz arkadaşlar ogün resmen çırpındık 1 tane yönetimden cvp geldimi konuyla ilgili hayır şikayet niz var şikayet konusu açın dediler şahsi bir mesele değildiki 10 larca kişiyi ilgilendiren bir meseleydi ama halen hiçbir şekilde yönetimden cvp yok hiç uğraşmayın satış konusuda devam eder bu tarz içerisi bazist zayıf beklentileri karşılamayan işlerde devam eder bu bana benim gibi düşünlere iyi bir ders oldu artık yönetimde onaylasa oturup düşnmek gerektiğini anlamış olduk bu konuda yakında kilitlenir merak etmeyin... sağlıcakla kalın

Eğitim satılmasın demek yerine görüşürüm şudur, toplu şekilde organizasyon şeklinde yapılmamalı, ponzi gibi bir sistem oluşmasına izin verilmemeli, denenmemiş eğitime izin verilmemeli.

blackhatworld.com gibi forumlarda önce 10 - 15 kişiye ücretsiz veriliyor. onlar deneyip görüşlerini bildirdikten sonra forum'dakiler satın almaya başlıyorlar. Burada da benzer bir uygulamaya gidilebilir.
Maalesef son satılan eğitim kitinin konusunda okuduğum kadarıyla armağan kızılcan adında bir youtuber'ın anlattığı metodun bir benzerinin satıldığını fark ettim.

blackhatworld.com gibi forumlarda önce 10 - 15 kişiye ücretsiz veriliyor. onlar deneyip görüşlerini bildirdikten sonra forum'dakiler satın almaya başlıyorlar. Burada da benzer bir uygulamaya gidilebilir.
Maalesef son satılan eğitim kitinin konusunda okuduğum kadarıyla armağan kızılcan adında bir youtuber'ın anlattığı metodun bir benzerinin satıldığını fark ettim.

referans verilmesini bırak, admin onayından geçmiş. üstüne ası çakallık şurda, "herkes satın aldıktan sonra satışı kapatınca belli bir süre sonra herkese toplu eğitimi vereceğim" denmesi. bunun yerine ilk yazan satın aldıysa eğitime baktıktan sonra yorumunu yapardı zaten. yaptığı zamanda kimse satın almazdı. sırf bunun olmaması için de böyle bir yola başvurmuş.

hep demişimdir, ülkemizde bu tür insanlar kafalarını çakallığa vereceklerine ülkesine insanlarına hayırlı bir şeyler yapmaya kafa yorsa şuan NASA'yı geçer Ay değil Mars'a giderdik. ama ne yazık ki bu durumun tersine yukarı yerine yerin en dibine gidiyoruz ve önlem alınmazsa gitmeye de devam edeceğiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri