Eğitim Videolarıma Telif Hakkı Nasıl Uygularım

• Kullanıcı serce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

serce

Yasaklanmış
Selamün Aleyküm Arkadaşlar...kanalımda eğitim videoları yapıp kanalıma ekliyorum bu eğitim videolarına telif hakkı olayını nasıl uygularım....

Başıma birde şu şekil olay geldi.....netde bulduğum bazı vıdeoları yüklüyorum herhangibi bir problem söz konusu degıl para kazanma aktif...bakıyorum bir gün sonra telif hakkından para kazanma devre dışı.

Yarın birgün biri çıkar eğitim videolarımıda sahip çıkarsa hiç şaşırmam bi yardım edin arkadaşlar

---------- Mesaj saat 20:03:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:58 civarında gönderildi. ----------

Gardaşlar'la yokmu bir fikri olan :/

bir konuyu anlayamadım şimdi hocam siz kendinize ait olmayan bir videoyamı telif hakkı uygulamak istiyorsunuz

kanalın partnerli olsa her yüklediğin video için youtube ye bu video benim demiş gibi oluyosun ardından aynı videoya sahip kişiler yada video yüklerken 3.taraf içeriği ile karşılaşıyo

http://www.youtube.com/content_id_signup?ytsession

Videolar Size Aitse Yukrdaki Linkte Video İçerik Kimliği Oluştursn

Çok Sağol Arkadaşım...Süpersin

---------- Mesaj saat 23:35:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:32:41 civarında gönderildi. ----------

bir konuyu anlayamadım şimdi hocam siz kendinize ait olmayan bir videoyamı telif hakkı uygulamak istiyorsunuz

evet olabilir hocam..Eğerki öyle bir avantajımız olursa...ilk ben yukluyorum benden sonra yukleyen pat diye bizim videoya sahip çıkıyor oda koyuyor be ustaa

birde zaman zaman eğitim videoları yapıyorum onun için mutlaka şart....eğitim video çalınırsa evlat acısı gıbı koyar :D

---------- Mesaj saat 23:36:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:35:02 civarında gönderildi. ----------

kanalın partnerli olsa her yüklediğin video için youtube ye bu video benim demiş gibi oluyosun ardından aynı videoya sahip kişiler yada video yüklerken 3.taraf içeriği ile karşılaşıyo

bilgilendirmen çok iyi olmuş hocam....patnerlik olayına suan hiç deyinmedim mutlaka ilerde olursa bilmemiz iyi..

yorumlarınızla tüm arkadaşlar teşekkürlerimi sunuyorum...

hocam iyi güzelde videonun telif hakkı sende değil daha doğrusu dediğin videoların sahibi sen değilsin mutlaka asıl sahibi bir gün youtube yükleyecek onları ve seni şikayet ettiğinde hesapın anında banlanacak bu yandanda düşündünmü

Hocam haklısın o konuda...gel gelelimki 3 tane video engellendi bu videolar sahibleri tarafından degil....youtubede patnerlikmi bilemiyorum bazı kanallar tarafından engellendi...

yani onlarda sonuçda onlarda video sahibi kişiler degil...

Alican.Ö Abim Ben bu "İçerik Kimliği Başvurusu"-nu nasil doldurup nasil gonderilmesini bilmiyorum yardimci ola bilirmisin Allah rizasi icin, Lutfen rica ediyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri