Egzoz Muaynesinin Süresi Geçti, Cezası Var Mı?

yigit1907

Kayıtlı Üye
arkadaşlar selam, tamamen aklımdan çıkmış 13 aralıkta aracımın egzoz ruhsatının süresi geçmiş, bunun cezası var mı yaptırırken falan? :o

Egzozla araç muayenesi aynı zaman değilmi? Araciniz ticarimi

mobil mesaj

bir cezası yok ama polisler kontrolde felan yakalarsa ceza yazar sadece.

Egzozla araç muayenesi aynı zaman değilmi? Araciniz ticarimi

mobil mesaj

yok hocam normal binek araç benimkisi ama ikisinin arasında 1 seneye yakın fark var :) 2010da almıştım aracı ben araba 2006 model, sanırım eski sahibi biraz aksatmış eğer dediğiniz gibi olması gerekiyorsa :D

Yok normalde muayeneye girerken yaptiriyoruz dolayısıyla aynı zamanda bitiyor. Sorun olmaz muayeneye giderken yaptirirsin.ama 1 sene arası varsa riske atma 5dk da hallet normal tamirciden bile alabiliyorsun

mobil mesaj

Egzoz Emisyon ölçümünü süresinde yaptırmamanın cezası
963 TL 2015 için.

Yakalanırsanız tabi :)

Polis yakalar +1000 TL gibi bi cezası var kerameti 25 30 Lira gibi bişi

Hatırlattığın iyi oldu, ben de mtv'yi ödemeyi unutmuştum.

Polis ayri ceza yazar. Polisle birlikte cevre bakanligi denetcileri de var ve egzos pulun yoksa gecen sene 2000tl ye yakin bir ekstra cezasi vardi . (polisin yazdigi ceza disinda)
Gecen bayramda memlekete gitmeden once , cezalari duyup yaptirmistim oradan biliyorum.

35 Tl ye yaptirmistim egzoz kartim oldugu icin. Olmayanlar icin 10 tl miydi 15 tl miydi ne fazladan kart parasi vermeniz gerekiyordu.

Son düzenleme:
735 tl civariydi gecen sanayiden gectim oyle hatrrliyorum

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:38 ----------

Beyler merhaba bu telin tapatalk programindan girdim 1ay onceki konuymus simdi gosterince post attim sonradan farkina vardim :)

konuyla alakası yok ama milli sıkıntımız olan bu kelimeyi TÜRK DİL KURUMU doğru kullandığın için tebrik ediyorum :)

benimkininde konuyla alakası yok :)

dayı kombo yapmış :D

egzoz.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri