Ehh Nihayet Aldık Laptopumuzu :)

hocam hayırlı olsun ilk önce ama windows 8 kalmanızı öneririm neden öyle dediniz ki :D
bence en üst seviye her zaman iyidir , daha pratik geliyor bana win8 :D sağ taraftan hemen aramak falan :D

İşkence gibi hocam :D

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

Yaşım 15. Fakat bir pc toplama uzmanı olarak sana cevap vereyim.
Oyunlarda sorun olur. Ekran kartı INTEL HD 4000. Pek de iyi bir ekran kartı değil. En iyi oyunları düşük ayarlarda oynarsın tabi. Ama bu pc oyun oynamak için değil. Ekran kartı çok kötü. Moralini bozmak istemem. Ama dost acı söyler.
İşlemci ve ram güzel. Render performansı iyi.

Bende yani oyundan kastım son çıkan oyunları yüksek kalitede oynama takıntım yok çünkü eski olupta içimde ukte kalan çok oyun var düşük seviyede oynarım hep yıllardır öyle alışmışım :D Sağolasın kardeşim değerli yorumun için.

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

Beyler ya w7 64 bit arıyorum bu arada.Torrent felan özelden atabilecek varmı türkçe :D turbobit buldum ama generator yada pre account olmadığı için linki hızlı indiremiyorum.

o arayüzünü bende sevmiyorum ama onu eski tarzda güncellediler.
görmüyorum yani onu :)

Windows 10'da başlat menüsü de olduğundan herkesin alışması daha kolay olacak. Bu arada size kategori vereyim. Windows 10 çıkmadan birkaç hafta önce windows 10 videoları koyun. İllaki sızmış oluyor. İzlenme çok alıyor. Kendi ekmek kapımı size de araladım. :D

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

İşkence gibi hocam :D

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

Bende yani oyundan kastım son çıkan oyunları yüksek kalitede oynama takıntım yok çünkü eski olupta içimde ukte kalan çok oyun var düşük seviyede oynarım hep yıllardır öyle alışmışım :D Sağolasın kardeşim değerli yorumun için.

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

Beyler ya w7 64 bit arıyorum bu arada.Torrent felan özelden atabilecek varmı türkçe :D turbobit buldum ama generator yada pre account olmadığı için linki hızlı indiremiyorum.

2 dakkaya pm atıyorum.

bende klasik win7 ciydim ama. yeni bi laptop aldım. hp nin 8gbram 2gb nvidia gt650m i7 3. nesil. win7 de laptop ısınıyordu. 8.1 pro kurdum.şimdi jilet gibi maşallah. performans da acayip fark ediyor. tavsiye ederim.

Benimde tüm pc'lerim win8 bir sorunum yok :D Alıştık artık bana süper geliyor nedense birde format'ı ayarlardan atması benim için avantaj oluyor.Günde 1 kere formatlamak zorunda kalıyorum :D Format Atması 30-60 Dk

Ben de 7 çok stabil diyodum ama yeni pc + ssd de windows 8.1 5 sn açılış 3 saniye kapanış:D

Win 8 daha stabil çalışır. Ama kullanabilen var, kullanamayan var.
Ya da kullanmak istemeyen.

satis yapmazsin artik forumda :P hayirli olsun hocam gule gule kullan

hayırlı olsun kardeşim sevindim senin adına. İnşallah güzel şeyler yaparsın artık laptopla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri