Ehliyet değiştirme ile ilgili bilgiler

İşin kötü tarafı
M, A1, A2, A, B1, B, BE, F ve G sınıfı sürücü belgeleri 10 yıl geçerli,
C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D ve DE sınıfı sürücü belgeleri ise 5 yıl geçerli olacak.

ehliyetlerin süresi sınırsız 5 ve 10 yılda bir sağlık muayenesine tabi tutulacak sürücüler sonrasından ehliyet tekrar yenilenecek yani sınavdı kurstu falan tekrar girilmiyecek binevi vize sistemi getirmişler bence iyi bir uygulama

Tek olumlu noktasi, farkli ulkelerde de ehliyetin gecerli olmasi, cogu insani her sene uluslararasi surucu belgesi almasi / yenilemesi derdinden kurtaracak ve yuzlerce lirada cebinde kalacak. Ama sanirim sadece Avrupa ulkelerinde gecerli olacak bu da benim icin bir degisiklik yaratmaz :(

bende salak gibi 1 senedir dosyayı bekletiyorum.yeni sistemden sürücü olacağız şimdi

bende salak gibi 1 senedir dosyayı bekletiyorum.yeni sistemden sürücü olacağız şimdi

benim kardeşinkini de beklettik ama yanlış bilgi verildi ilkten yıl başından önce hak kazananlar bu stajyerliğe dahil olmayacak dediler. şimdi herkes stajyerliğe kaldı.

Daha ehliyeti alali 3 ay oluyor. Zaten duzgun yapistirmamislar iki tarafi birbirine. Ortadan ikiye ayrildi ayrilacak. Ehliyeti elime aldim o an degisim istedim parcalanacagi icin. 79 TL ucret istediler. Devamini tahmin edebilirsiniz.

Tek olumlu noktasi, farkli ulkelerde de ehliyetin gecerli olmasi, cogu insani her sene uluslararasi surucu belgesi almasi / yenilemesi derdinden kurtaracak ve yuzlerce lirada cebinde kalacak. Ama sanirim sadece Avrupa ulkelerinde gecerli olacak bu da benim icin bir degisiklik yaratmaz :(

Bence de tek olumlu nokta bir çok ülkede geçerli olması.

yaptırmayın ilk sıradan 2 gün sonra bişey olur iptal ederler parayı , biz parayı verdiğimizle kalırız, 5 yııl beklerim ben

Bence de tek olumlu nokta bir çok ülkede geçerli olması.
Avruapaya gittin oranin arabasini kullaniyosun yani yabanci plaka.burdaki ehliyet gecerli mi olacak

---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

Saglik raporunun ucreti nedir acaba.

Avruapaya gittin oranin arabasini kullaniyosun yani yabanci plaka.burdaki ehliyet gecerli mi olacak

---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

Saglik raporunun ucreti nedir acaba.

* hocam paylaştığım linkteki avrupa ülkeleri de dahil 80 ülkede geçerli olacak.

Yeni Ehliyetlerin Geçerle Olduğu Ülkeler ve Plaka Rumuzları | Yeni Ehliyet 2016

* Tek hekim raporu geçerli olacak (aile hekimi) ücretsiz alabilirsiniz, yalnız aile hekimi devlet hastanesi veya özel poliklinikteki doktorlara sevk edebilir. onların ücreti farklı oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri