Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
18 aralıkta direksiyon sinavim var. Hoca gecersen 3 gün sonra ehliyeti alabilirsin dedi yalnız trafik tescilden randevu alacağım hergün dolu. Ehliyeti 1 ocaktan sonra alsam stajer mi olacağım? (sona kalirsan:( )

hayır stajer e girmezsin belgeleri aldımmı bitti iş :)

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Beyler benimde sorum olucaktı, ben 2013te ehliyet aldım,
deniliyo ki artık ehliyetler ömür boyu değilmiş, bilmem kaç yılda bir yenilenmesi gerekiyomuş falan, bunun içinde tekrar direksiyon sınavına tabi tutarlar deniliyor
Ben şimdi ehliyeti zor bela almıştım, yazılı sınavını full 90 95 ile geçmiştim, ancak 4 kere direksiyondan klamıştım, beşinci sefer anca geçebilmiştim
hatta o zamanlar eniştemin arabası vardı, 4 5 kere süürş testleri yapmıştım, anca öyle geçebilmiştim,
korkum şu ki, en son araba kullanalı 3 yıl oldu ve bildiklerimide unuttum sanırım,

bu tür dedikodular gerçekmi arkadaşlar?

evet ocakda bütün ehliyetler deişecek bu dogru kamyon tır tarzı araçlar için 5 sene normal arçalar 10 yıl arayla ehliyet yenilenecek tekrar direksiyon sınavı olayını duymadım araştırmak lazım

Yeni konu açmayayım dedim.27 Ağustos (dün) yapılan yazılı sınavın,direksiyon sınavı ücreti ne zaman yatırılıyor bilgisi olan var mı ? İnternette bilgisi yok.

Sürücü kursu pazar olması sebebi ile telefona bakmadı benimde içime kurt düştü hemen cevabını almak istedim o yüzden buraya yazma gereği duydum.İnternette de pek bir bilgi olmayınca.

Sürücü kursuna ay sonuna kadar yatırabilirsiniz bana öyle dediler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri