Ehliyette Aday sürücülük Dönemi ne zaman

mixnewss

Kayıtlı Üye
Selam beyler iyi sabahlar herkese ben ehliyet almadım hala 2014 yılında temmuz aylarında 2015e girince artık yeni ehliyet alanlara iki yıl boyunca önce aday sürücü belgesi verileceğini sonra ceza vs yemezse bu 2 yılda ehliyete çevirilceği haberleri dolanıyordu son dönemlerde görmedim bu tarz bir haber googledan aramaya kalkıncada 2014 temmuz haberleri çıkıyor genelde polis sürücü kursunda çalışan veya bilgisi olan üyeler konu için aydınlatırsa sevinirim bu ay sonu gelen ödemeyle egerki henüz çıkmadıysa bu kanun almayı düşünüyorum çıktıysa çok acele etmeme gerek yok merak ettimde sizlere sorayım dedim

ben alacağım zaman sözde başlıyordu yıll 2008 :)

2011 yazında da geçildi geçilecek dediler bizde aldık ceza üstüne ceza bile yedik :D

2011 yazında da geçildi geçilecek dediler bizde aldık ceza üstüne ceza bile yedik :D

ya geçilirse hakketen çok kötü olur zaten ehliyeti aldıkdan sonra insan 1 -2 yıl heves edior böle yok 3 kırmızıda geç ehliyet iptal falan filan bir sürü abuk sabuk şey var ben şimdi yemicem içmicem araba taksidi ödicem 2 yılda 3 kez kırmızıda geçicem adamlar ehliyeti iptal edicek mevzuya bak ya

ya geçilirse hakketen çok kötü olur zaten ehliyeti aldıkdan sonra insan 1 -2 yıl heves edior böle yok 3 kırmızıda geç ehliyet iptal falan filan bir sürü abuk sabuk şey var ben şimdi yemicem içmicem araba taksidi ödicem 2 yılda 3 kez kırmızıda geçicem adamlar ehliyeti iptal edicek mevzuya bak ya

İnsanımızı trafik kurallarına karşı bilinçlendirmek için yapılan birşey ama şartları çok saçma

İnsanımızı trafik kurallarına karşı bilinçlendirmek için yapılan birşey ama şartları çok saçma

valla bencede öyle alkollü kullanmak dışında eski araç sahiplerine aynı cezalar yokmus:D olaya bak ehliyeti önce aldıysan kırmızıdada geçersin hız sınırınıda aşarsın sorun değil bizdensin diyolar resmen bu kurallarla mademki yenilere böle bişey var tüm ehliyet sahiplerine çıksın bu kural :D

arabayı aldım pazar günü hatta motor için direksiyon sınavına giricem öyle bişi yok hocam.bugün hatta sürücü kursu hocasıylada konuştum kanunlar hakkında öyle birşey yok merak etme sadece ehliyette değişikliğe gidilcek atıyorum scooter motor ehliyeti ayrı vitesli motorunki ayrı atv için ayrı ehliyet istenicek.tabi o kapsama girmeden alırsan kurtuluyorsun

hocam aynı durumdayız seninle bende yıllardır sallıyorum ama bu sene almayı düşünüyorum bakalım senin dediğin kanun gelmedi diye biliyorum ama direksiyon sınavları biraz daha zorlaştı geri geri park etme gibi olaylar var.

ek olarak: direksiyon dersleri bizim evin önündeki caddede oluyor. sınavdaki kişilere acıyorum vallahi. Minibüsçüler resmen heyecanlandırmak için sınavdaki kişinin yanından korna çalarak geçiyo. adam en sağ şeritten yavaş yavaş giderken arkasından korna çalarak adamı heyecanlandırmaya çalışanlar vs.

sözde benim aldığım dönemde çıkacaktı (1 sene önce) hala çıkacak :D şehir efsanesi

Bu sorunun cevabı senelerdir şu: "Önümüzdeki sene başlayacak diyorlar."

1 hafta önce aldım ehliyeti bend ebu soruyu sormuştum girerken böyle bir şey duydum doğru mu diye belki bu martta başlayabilir dediler ama tam bilemem ertelenir mi yıllardır olduğu gibi.

ben 2013'te aldım o zamanda çıkacak diyorlardı :D

Benim bildiğim yıllardır boyle bır soylentı varmıs ama 2014 te onaylandı bızım kursun muduru hazırana kadar gelmez dıyor

Söylediğiniz stajyer ehliyet ise daha ne zaman yürürlüğe gireceği belli değil. Sadece uydurma haberler var nette. Sürücü kurslarına sordum bize böyle bir yazı ulaşmadı dediler.

abartısız 10 senedir bu mevzu var 2005 den beri herkez bi acele edip alıyor bu sistem bana vurmasın diye ama dediğim gibi tam tamına 10 senedir her yıl gelecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri