Ekibinize çalışacak çalışkan adam mı lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlan Günceldir

Ekibinize çalışacak çalışkan adam mı lazım işte o benim
Render.upload.download ve benzeri her türlü işte sizlere yardımcı olabilir işinizi yapabilirim

Mümkün olursa haftalık olarak ücret alabilceğim işler benim açımdan daha iyi olur yada 15 gün de bir durumlarımdan ötürü

Site editörlük işlerinizi de yapabilirim

Son düzenleme:
hocam hiç dışarıda çalışmayı düşündünmü ?

Tabi ki hocam hatta şuan realde bir işim mevcut şartlarından ötürü yenisini de arıyorum maaş vs sosyal haklar konusundan dolayı
aylardır bir işim var yani ama tabi ek gelir lazım :)

Kolay gelsin, yardımım dokunsun güncelliyim bende.

Allah razı olsun hocam :)

adam 1. aydan beri is arıyor hala bulamamıs yuh

Hocam :D :confused:

1 aydır değil 10 aylık konu bu genel de ek gelir ihtiyacım olup aklıma geldiğin de güncelleyip editlediğim konum hocam iş buldukça kilitletiyorum yada kalıyor öyle konuyu daha dün aktif ettim bu arada :)

İlan Günceldir

Render.upload.download ve benzeri her türlü işte sizlere yardımcı olabilir işinizi yapabilirim

Mümkün olursa haftalık olarak ücret alabilceğim işler benim açımdan daha iyi olur yada 15 gün de bir durumlarımdan ötürü

Son düzenleme:
İlan Günceldir

Son düzenleme:
tavsiyem iş ararken bi yandan da dailymotion çalışmaya bak bildiğim kadarı ile render vs istemiyo al 10 tl lik up down bi vds kanallarıda kendin aç bas güncel videoları

Bende arıyorum mümkünse ekibinize benide alın her türlü bilgim var :)

İlan Günceldir

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

tavsiyem iş ararken bi yandan da dailymotion çalışmaya bak bildiğim kadarı ile render vs istemiyo al 10 tl lik up down bi vds kanallarıda kendin aç bas güncel videoları

ara vermiştim şu quiz patlağı eylül güncellemeleri derken eldekilerden de olduk dışardan takipteydim yeniden başlıyacağım tavsiyen için teşekkür ederim hocam:) onun konularını inceliyorum dündür zaman kaybetmeden giricem o bölgeye de​

Son düzenleme:
İzmir içi real iş tekliflerine de açığım arkadaşlar

İlan Günceldir

Son düzenleme:
İzmir içi real iş tekliflerine de açığım arkadaşlar

İlan Günceldir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri