Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ekim ayında pini cıkıp da gelen var mı ? yoksa bu hafta icinde gelir mi pinler
bellı olmaz yaşadıgın şehre ilçeye göre
haatta getirecek olan o tıfıl bıyıklı postacıya göre değişir![]()
daha önce adsense acmıstım 2 ayda gelmisti anca desene bunlarda öyle gelck
ara ara gidip Mahallenızde olan ptt ye adıma mektup felan geldımı dıye sor bazen orada beklıyedebılıyor bana getırmedıler 2 hafta ptt de beklemiş gittim kendim aldım
pin beklerken girilecek adsense kalmadı kii![]()
hocam degisik isimlerde acıldıgı icin tüm arkadsları tek tek pttye yollamam lazım ozaamn
---------- Spam Engelliyici 01:51 ---------- Önceki Mesaj 01:50 ----------
hocam pin gelmeden mi adsense banlandı ?
beyleer pini girdikten sonra adsense banlansa bile ödeme alıyor muyuz acil cvp pls![]()
evet hocam eylül 26 sı acılmış ekim de 4 hane kesinleşip pini yola cıkmıs adsense 21 n den önce banlandı
gene 3 hane kesinleşmiş eylül acılma, ekim pin yola cıkan adsensede 21 den önce banlandı
gıne sız ıyısınız bana banlayıp gonderdıler bır ara 2 tane hemde![]()
2 ay sonra google zarfları dıye satarım buradakapalı kutuya koyup karşi ödemeli bir şekilde googleye geri gönderseydin keşke![]()
beyleer pini girdikten sonra adsense banlansa bile ödeme alıyor muyuz acil cvp pls![]()
eylülde cıkan adsense gelmedi henüz
pttye sordunuz mu hocam kacıncı pini istediniz
Posta kodu varsa gelme ihtimali yüksekeylülde çıktı gelmicek muhtemelen. posta kodu var fakat şehri yazmamışım![]()
Posta kodu varsa gelme ihtimali yüksek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.