Kiyoshi
Yasaklanmış
? işleme girmeden mi para yatmış
hayır sabah dokuzda işlemde değildi eve geldim şimdi bakdım yatmış mavi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
? işleme girmeden mi para yatmış
tek bir soru sormak istiyorum işleme girmeyenler çizgi film çalışıp 1 kanal 1 video çalışanlar mı? sadece meraktan soruyorum.O ilk sayfadakilerin paraları ödeniyor mu merak ediyorum.
Ankette tek baktığım hesapları işleme girmeyen kişilerin sayısı. Ödemesi işleme girenlerin çoğunun buralara uğrayacağını düşünümüyorum.
Bu akşamdan çoğu kişininde işleme giricektir eminim, daha önceki zamanlarda böyle olmuştu milyonlarca adsense hesabı var illaki bir sıra düzen kaidesi vardır bu işlerin, canınızı sıkmayın Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Aynı fikirde değilim dostum bu seferde mail geldi gelmedi polemiği var para hesaba yatmadığı sürece tedirginlik devam ediyor
Benim paramı ya ödesin yada banlasın beni. Ona göre rota çizeyim bende belirsizlik kadar kötü durum yok
2 ay önce bizim de başımıza geldi ödemiyorlar paranın üstüne yatıyolar malesef
o zaman banlasın beni ona göre hareket edeyim hocam bekliyoruz bakalım
geçmiş olsun kardeşim,bu belirsizlik mahvediyor 2 ay çektim ben,sen en kötüye hazırla kendini,kanallar varsa partnere taşı
geçmiş olsun kardeşim,bu belirsizlik mahvediyor 2 ay çektim ben,sen en kötüye hazırla kendini,kanallar varsa partnere taşı
günde 150 getiren 2 kanal var abi partnere mi aktarayım ne dersin ?
günde 150 getiren 2 kanal var abi partnere mi aktarayım ne dersin ?
Yerinizde olsam taşırdım. Sonuçta aynı Adsense gibi ödeme yapan partnerler var.
Suan bagli olan adsense hesabin banlanirsa eger sakin hesaplari alip farkli adsense hesabina baglama, en gec 3-5 gune oda banlaniyor.
şimdi bağladım diyelim kanalı adsenseye yansıyan kazancı büyük kesinti ile kesecek mi acaba bir de o var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.