Ekim Ödemesi İşlem Anketi

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ödemeniz işleme girdi mi ?

• İşleme girdi.

Oy: 177 76,6%
  • İşleme girmedi

Oy: 51 22,1%
  • İşleme herkesten sonra girdi.

Oy: 3 1,3%

• Kullanılan toplam oy
    231
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatör doğru söylüyor arkadaşlar. öyle iki aylık ödeme olayı falan yok. eğer işleme girmediyse muhtemelen kasım ayı ödemesinden önce banlanacaksınız taşıyın partnere kanalları mağdur olmayın.

soruna gelecek olursak. google neden hesap kapatıyor. belki yanılıyorum ama adamlar organik çalışılmasını istiyor. vps, bot, server'e bulaşmayın derim. bunlarla çalışıp banlanmayan olabilir ama genel değerlendirmeyi bu yönde yapıyorum ayrıca iban olayı var tabi çoklu adsense de aynı şubelerden iban açmak kabak gibi ortaya düşmenize neden olur. ondan sonra bugün bir arkadaş içerik nedeniyle de hesap kapatılabilir dedi. oda ihtimal çok fazla telif yemek risk sebebi belki de. nereden bakarsanız manuel dışında adsense çalışmaları tehlikeli.

sanal sunucuları türkiye lokasyonu almak belki kurtarabilir ama bu konuda değerlendirme yapamıyorum. türkiye lokasyonlu sanal sunuculardan çalışıp banlanan varsa söylerse bizde bilgilenmiş oluruz. ama ben ttnet ve superonline yola devam edeceğim. google bu çalışma şeklimden memnun görünüyor. zor oluyor bu internet hızlarıyla ama patron memnunsa devam edeceğiz.

çok aşırı spam yapanlarınki ve her gün her gün kanal açıp adsenseye bağlayanlarınki kapanmıştır bence.

çok aşırı spam yapanlarınki ve her gün her gün kanal açıp adsenseye bağlayanlarınki kapanmıştır bence.

Ayda max 5 kanal aşırı spam değildir hocam ayrıca bir kanala max 10 video bu şekilde işleme alınmadı teziniz yanlış

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Size ödeme yapılabilmesi için gerekli beş adımı tamamlamanız koşuluyla, ayın 21'i ile 26'sı arasında ödeme yaparız. Bu süre zarfında Ödeme geçmişi sayfasında ödemenizin işleme konduğunu gösteren bir satır öğesi görünür. Ödeme zaman çizelgeleri konusunda daha fazla bilgi edinin.

26 a kadar yolu var diyor adsense.

moderatör, arkadaş sadece nedenlerden bir tanesini söylemiş. google, ban havuzunu tek bir neden üzerine kuramayacak kadar akıllı. mutlaka o havuzun içine girecek bir hata yaptın. biraz düşün tartışalım bu konuyu bulursan nedenlerden bir başkasını daha bulmuş oluruz.

Ayda max 5 kanal aşırı spam değildir hocam ayrıca bir kanala max 10 video bu şekilde işleme alınmadı teziniz yanlış

moderatör, arkadaş sadece nedenlerden bir tanesini söylemiş. google, ban havuzunu tek bir neden üzerine kuramayacak kadar akıllı. mutlaka o havuzun içine girecek bir hata yaptın. biraz düşün tartışalım bu konuyu bulursan nedenlerden bir başkasını daha bulmuş oluruz.

Hocam bir mesajımda olacak bilecek sebepleri çürüttüm ve geriye tek mantıklı açıklama kalmıştı google kazana 1 kepçe daldırıyor çıkanları banlıyor.

aynen katılıyorum illa ki vardır bir püf noktası koskoca google sebepsiz adsense kapatmaz bence, bizde spam yapıyoruz ama sorun yaşamadık demekki kapananlar daha farklı bir şeyler yapmış ki kapanmış, yaptığımız hataları bulursak herkes rahatlayacak. ben şahsen ödememi aldım diye rahatlamadım. sorunun kaynağını bulmadıkça da rahat edemeyeceğim.

Ağzı olan konuşuyor, neyin aşırı spamı alakası bile yok..

Tek adsense tek kanal içinde 7 video var
en fazla kanallarda 7 video var
her adsense ayrı kişi ayrı banka

Takmışınız spama, yağmur yağsa spamdan biliyorsunuz..

Bu iş şans işi geçen ay birilerine patladı, bu ay bize patladı, gelecek ay size veya bi başkasına patlayacak, google bizimle direk muğattap olmak istemiyor, direk araya kurumsal firmaları yani patnerleri sokuyor bizi de yavaş yavaş kaydırıyor o tarafa..

Önceki yazımı okuduysan görürdünüz..

11 senelik adsensem de var
Tek kanal tek adsense günlük 800 getiren de var.
Aylik 15 k olan adsensem de var.
En az tek kanal en fazla 6 kanal var adsenselerde.
1 adsensede üzerine dusmedim 396 TL var..
Hepsi birbirinden bagimsiz kişiler.
Hepsi ayri banka hesaplari.
Hepsi ayri PC
Hepsi ayri net
HEPSİ İSLEME GİRMEDİ.

Titizlikse titizlik hiç bir ayrıntıyı atlamadım vds de kanal bağlamadım adsensesini kontrol ettiğim pc den o kanala giriş yaptım..Millet gibi 1000 lerce video atıp spam yapmadım, hiç bir kıyımda kanalım kapanmadı, dünya engeli almadım, para kazanma gitmedi..

Yani kısacası şans..

1. çoklu adsense çalışıyor muydun ? çalışıyorsan ibanları bir bölgede mi topladın ?
2. vps, bot çalışıyor musun ? çalışıyorsan lokasyon durumun nedir ?
3. az kanal çalıştığını söyledin acaba kategorin çizgi gibi 2 3 telifi arkaya arkaya yiyebileceğin bir alan mı ?
4. kapanan adsenseyi başkasından mı aldın ?

benim aklıma gelen sorular şimdilik bu belki sormam gereken başka sorular vardır ama bulamıyorum başka neden ama olmalı bir neden ? bunuda sen söyleyeceksin.

Hocam bir mesajımda olacak bilecek sebepleri çürüttüm ve geriye tek mantıklı açıklama kalmıştı google kazana 1 kepçe daldırıyor çıkanları banlıyor.

1. çoklu adsense çalışıyor muydun ? çalışıyorsan ibanları bir bölgede mi topladın ?
2. vps, bot çalışıyor musun ? çalışıyorsan lokasyon durumun nedir ?
3. az kanal çalıştığını söyledin acaba kategorin çizgi gibi 2 3 telifi arkaya arkaya yiyebileceğin bir alan mı ?
4. kapanan adsenseyi başkasından mı aldın ?

benim aklıma gelen sorular şimdilik bu belki sormam gereken başka sorular vardır ama bulamıyorum başka neden ama olmalı bir neden ? bunuda sen söyleyeceksin.

1- Tek adsense
2- VDS Bot kullanmam ödeme aldığım aylarda ki gibi çalışıyorum. Almanya Lokasyon
3- Dizi - TV Show Arada çizgi atarım lakin sürekli ödeme alırdım. İçerikle alakasız.
4- Kendim açtım pinle onayladım.

Bu iş şans işi geçen ay birilerine patladı, bu ay bize patladı, gelecek ay size veya bi başkasına patlayacak, google bizimle direk muğattap olmak istemiyor, direk araya kurumsal firmaları yani patnerleri sokuyor bizi de yavaş yavaş kaydırıyor o tarafa..

Hepsi ayri PC
Hepsi ayri net
HEPSİ İSLEME GİRMEDİ.

Titizlikse titizlik hiç bir ayrıntıyı atlamadım vds de kanal bağlamadım adsensesini kontrol ettiğim pc den o kanala giriş yaptım..Millet gibi 1000 lerce video atıp spam yapmadım, hiç bir kıyımda kanalım kapanmadı, dünya engeli almadım, para kazanma gitmedi..

Yani kısacası şans..

Sana katılıyorum.

Bize ait olmayan ya da telif hakkı olan videolar ile para kazanıyoruz. O yüzden bu zamana kadar kazandıklarımız şansımız kazanamadıklarımızı da şanssızlığımız olarak görüyorum :)

Eğer tamamen özgün çalışıp da ödeme alamıyorsanız o zaman işte gerçekten kendinizi sorgulamanız gerekir.

Ve herkese tavsiyem en kötü partner firması olsa dahi sizi kurtaracak kadar partner kanal açmanız. 1-2 kanal dahi olsa en azından youtube için harcadığınız giderleri karşılarsınız. Tamamen tek yerden gelecek ödemeye bel bağlamayın.

Hepsi ayri PC
Hepsi ayri net
HEPSİ İSLEME GİRMEDİ.

Yani kısacası şans..

ağzı olan konuşmakla alakası yok hocam. anlıyorum ödemenizi alamadınız ve gerginsiniz ama google şans mans işi değildir. sizin dediğinize göre geriye tek bir ihtimal kalıyor. oda bütün kanallarınıza saldırı yapılmış ve reklamlarınıza sürekli sahte tık atmışlardır. ama eminim gözden kaçırdığınız bir nokta var. sinir ve gerginlikten dolayı aklınıza gelmiyor da olabilir. Bende artık bu sorun bulunana kadar hiç bir adsenseme dokunmayacağım. aynı hataları farkına varmadan bende yapabilirim çünkü. Olanlar aynen kalacak. Yeni çalışmalarımı kesinlikle partnerlerde yapacağım.

şans yada rast gele ban atıldığını kabul etmiyorum öyle olsa bile kabul etmek istemiyorum çünkü şuan google, dünyanın en iyi yazılımcılarıyla çalışıyor bir algroitma yapıp piyasaya sürmüşler ve bu algroitma pek çok analize göre hesap kapatıyor. sebeblerin iki üçünü biliyorum ama daha var başka şeyler. şans deyip kestirip atmak kolaycılık olur düşünmek lazım üstüne.

Sana katılıyorum.

Bize ait olmayan ya da telif hakkı olan videolar ile para kazanıyoruz. O yüzden bu zamana kadar kazandıklarımız şansımız kazanamadıklarımızı da şanssızlığımız olarak görüyorum :)

Eğer tamamen özgün çalışıp da ödeme alamıyorsanız o zaman işte gerçekten kendinizi sorgulamanız gerekir.

Ve herkese tavsiyem en kötü partner firması olsa dahi sizi kurtaracak kadar partner kanal açmanız. 1-2 kanal dahi olsa en azından youtube için harcadığınız giderleri karşılarsınız. Tamamen tek yerden gelecek ödemeye bel bağlamayın.

şans yada rast gele ban atıldığını kabul etmiyorum öyle olsa bile kabul etmek istemiyorum çünkü şuan google, dünyanın en iyi yazılımcılarıyla çalışıyor bir algroitma yapıp piyasaya sürmüşler ve bu algroitma pek çok analize göre hesap kapatıyor. sebeblerin iki üçünü biliyorum ama daha var başka şeyler. şans deyip kestirip atmak kolaycılık olur düşünmek lazım üstüne.
Sahte tik olsa gözünün yasina bakmaz o anda banlardi..
Demek istediğim su an ortay koydugunuz tezlerin belki 10 kati gecen ay çürütüldü..

Google diyor ki ;

AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Size ödeme yapılabilmesi için gerekli beş adımı tamamlamanız koşuluyla, ayın 21'i ile 26'sı arasında ödeme yaparız. Bu süre zarfında Ödeme geçmişi sayfasında ödemenizin işleme konduğunu gösteren bir satır öğesi görünür. Ödeme zaman çizelgeleri konusunda daha fazla bilgi edinin.

---------------------------

26 Sına kadar öderiz diyor umut işte 3 gün var önümüzde herkesin 3 gün içinde işleme girmesini canı gönülden en temiz duygularımla Rabbimden niyaz ediyorum.

Rastgele ban atmıyorlar zaten ufacık bir iz ile başkalarının videolarını kullanarak para kazanan insanların adsense hesaplarını kapatıyorlar.

Ben yaklaşık 3 aydır ben Adsense banı ile boğuşuyorum. Çok büyük miktarları alamadım ve kendi hatamı biliyorum. Bu ay ki ödemelerde bile işleme girmeyen adsense hesabım var. Büyük ihtimal o da kapanacak 1-2 hafta içinde :)

Ama diğer arkadaşlara baktığımızda karşımıza onlarca sorun çıkıyor. O yüzden bu şekilde tespit etmek çok zor içinden çıkamayız. Yapılan anketleri vs. takip ediyorum kesin bir tespit ortaya çıkmıyor.

Google evet en iyi yazılımcılar ile çalışıyor ve şu an belli ki telifle alakalı bir güncelleme var. O güncelleme bittikten sonra daha büyük problemler ile karşılaşacağımıza eminim.

Bizi gerçekten de partnerler ile çalışmaya yönlendiriyorlar.

işleme girmeyen forumda 50 kişiyiz heralde . 50 kişiye güzel hislerimi açıklıyorum tekrar :) yarın öğlen vaktinden akşam 5-6 ya kadar olan sürede işleme gireceğini düşünüyorum kalan adsenselerinde ve bu niyetle yatıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri