Ekip Arkadaşı Aranıyor (Oyun Hileleri Sitesi İçin)

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere daha önceden Oyun hileleri üzerine site kurmuştum. Ancak sektörü araştırdığımda rekabet ettiğim sitelerin birçoğunun ekibi olduğunu farkettim. Ve o kişilerle tek başıma mücadele etmem de zor görünüyor. O yüzden bende ekip kurmaya karar verdim. Tabii bu ekibi ytpara üyeleriyle kurmak istiyorum.

Şartlar

1- Mümkünse oyunlar hakkında bilgi birikimi olan biri olmalı. Çünkü oyun yorumları % 100 özgün olacak.

2- Günde en az 2 içerik girilmeli. Veya günde 1 içerik 3 uzun yorum yazılmalı. (Yorum daha önceki konulara yazılacak ve uzun olacak.)

3- Oyunlar hakkında nedir? nasıl oynanır? gibi içerikler girilecek. Bu içerikleri bildiğiniz oyunlar üzerine yazmalısınız. Çünkü bu içerik % 100 özgün olacak. ve seo uyumlu olacak.

4- Oyun hileleri her sitede standarttır. Oyuna yeni bir hile yaratmamız mümkün olmadığı için oyun hilelerini özgünleştirilerek eklenecek. Yani hilenin açıklamaları falan değiştirilecek. Aradaki işaret falan değiştirilecek. Bu şekilde özgünleştirme olacak.

5- Her içeriğe 1 tane kaliteli resim eklenecek.

6- Yazılan içerikler hemen yayınlanmayacak. Sistem wordpress olduğu için yayınlama tarihi ilerki bir tarih olacak. Çünkü Tarafımdan özgünlük testi yapılıp gerekli kontroller yapılarak yayınlanacak.

7- 1 hafta boyunca siteye hiç bir içerik eklemeyen kişi gruptan uzaklaştırılacak.

Olay basit. Oyun hilesi bilmiyorsanız bile oyunlarla ilgili birşeyler yazın. Nasıl yapılır, oynanır gibi. Tabii bunların seo ya uyumunu da ben kontrol edicem. Seo konusunu bilmeyenlere de adım adım kendi bildiğim kadarıyla öğretmiş olucam. Belli zaman sonra az çok herkes öğrenmiş olacak zaten.

Bu arada Adsenseye kafayı fazla takmayın. Adsense dışında birçok sistemden çok sayıda kişi ekmek yiyor.

Normal şartlarda bir site 5-6 ayda ancak googlede yerine oturur. Biz ilerki aşamalarda oyunlarla ilgili çeşitli hile programıda yayınlayacağımız için upload sitelerindende kazanma imkanımız olacak.

ilerki zamanlarda paravan sitelerde kurucaz. Paravan sitelere aynı özen gösterilip bikaç hafta sonra paravan site hit kazanmaya başlayınca paravan sitelerede ana sitenin backlinki koyularak daha hızlı yükselebilecez.

İlerki zamanlarda her paylaşım için youtube videosuda yayınlamamız gerekebilir. Tabii youtube videosundan spam videolar gibi fazla beklentiniz olmasın. Çünkü fazla birşey kazandırmaz. Ama ne kazandırsa kardır. Amaç sitenin reklamı yapmak olacak zaten. Çok azda olsa maddi kaynakta sağlar.

Sürekli olarak skypede birbirimizle irtibat halinde olucaz.

Eğerki bikaç ay sonra oyun hileleri sektörde kazanamazsak aynı ekiple başka sektörlere de katılabilecez.

Eğer ki oyun hilelerine ait ilk sitemiz aylar sonra belli bir kitlenin üstüne ulaşamazsa yeni bir domain alarak geliştirebiliriz.

İlk 5-6 ay boyunca para beklentiniz olmasın. Çok az kazandırırsa bile reklam için kullanıcaz. Kazanılan paraya göre büyük sitelere tanıtım ve backlink reklamları vericez. Eğer ki bir mucize gerçekleşipte yüklü kazanırsak tabii orası mucize olur. O zaman herkese eşit paylara bölebiliriz. Zaten 1 hafta içerik girmeyen atılacağı için herkes eşit çalışmış olacak.

Mail: [email protected]

NOT: Oyunlar hakkında bilgili olanlar katılırsa daha iyi olur. Katılacak kişi İşi severek yapmalıdır. İçerik yayınlayıp googlede yükseldiğinde gördüğünde mutlu olmalıdır. Eklediği içerik googlede 1. sıraya çıkarsa sevinçten çığlık atabilir.

NOT 2: Herşey seo şartlarına uygun olarak yapılacak. Herşey doğal ve özgün olacak. Hiç bir şekilde hit çekme botu, içerik çekme botu vs. kullanılmayacak. Hiç bir çöp foruma, dizine, topliste, imleme hoplama zıplama gibi link çöplüğü olan sitelere link eklenmeyecek. Bunları seo açısından zararlı. Tek hedefimiz googlede içerik yükseltmek olacak. Bunlarıda özgün ve seoya uygun paylaşımlarla yapacağız.

Sanırım hemen hemen herşeyi detaylı olarak yazdım.

Site İsmi: Oyun Hileleri

Ekibe katılmak isteyenler konunun altına yazsın. Yada skype eklesin.

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama çok çok samimi arkadaşınız falan olmadıkça kimse 5-6 ay boyunca maddi bir beklenti olmadan çalışmak istemez. Projenin geleceğini çok parlak görüyorsanız risk alır ücretiyle editör çalıştırırsınız.

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama çok çok samimi arkadaşınız falan olmadıkça kimse 5-6 ay boyunca maddi bir beklenti olmadan çalışmak istemez. Projenin geleceğini çok parlak görüyorsanız risk alır ücretiyle editör çalıştırırsınız.

Haklısınız hocam. yorumunuz için teşekkürler. Bu tür yorumları bekliyordum. O yüzden herşeyi açık ve net olarak yazdım. Web site işi emek ve sabır istiyor. 5-6 yıldır web sektöründeyim. Bu tür yorumları webmasterlığa ilk başladığım zamanlarda görünce hevesim kırılırdı. Artık pek takmıyorum. Gelen olursa kapı açık. Ekip kurumazsam ilerde site tutarsa ücretli editör tutarım. Zaten Site bi Işık görmeden fazla bir yatırım yapmam. O yüzden Tutmazsa da fazla bir kaybım olmaz.

Hocam kusura bakmayın ama, resmen KERİZ arıyorum demişsiniz. 1 Adet 300 kelimelik makale ortalama 3 tl yapıyor. Günde 2 tane yazarsa 6 tl, ayda 180 tl yapar. 6 Ayda 900 tl.

Kısacası 1 ay makale yazarak sitesini açar boş yere niye senin sitende çalışsın ki?

Hocam kusura bakmayın ama, resmen KERİZ arıyorum demişsiniz. 1 Adet 300 kelimelik makale ortalama 3 tl yapıyor. Günde 2 tane yazarsa 6 tl, ayda 180 tl yapar. 6 Ayda 900 tl.

Kısacası 1 ay makale yazarak sitesini açar boş yere niye senin sitende çalışsın ki?

Hocam Ben editör veya makele yazarı aramıyorum. Ciddi bir ekip kurmaya çalışıyorum. Sizin dediğiniz şekilde kendi sitesine tek başına içerik ekleyerek başarmak isteyen uğraşır. Aynı zamandan rekabet ettiği siteleride incelemesini tavsiye ederim. Sonra forumlarda kendisini seocu sanan birinden paket alıpta domaini spama düşürmemesini tavsiye ederim..

2 seçenek var. Ya sonsuza kadar özgün makale yazarsın sabit gelirin olur. Ya da sağlam bir ekip kurup yada ekibe girip belli yerlere çıkana kadar uğraşarak ölene kadar yada sistem ölene kadar değişken kazançlardan tüm ekip pay alır. Yani şu ya çalışan olursun. Ya da işyerine ortak olursun. Tabii ben başlarda ortak aramayı tercih ettim.

Konudaki Aynı şartlara bende uyuyorum zaten. kimseyi yarı yolda da bırakacak biri değilim.

Şartlar ağır. Ama ileriye yönelik büyük projelerde başarılı olmak için zorluklarda mücadele etmek gerekir.

Zaten dikkat ettiyseniz oyunlardan anlayan kişileri gelse daha iyi olur diyorum. Benim için oynadığım oyunlar hakkında yazı yazmak zor birşey değil. Ama tüm oyunları oynama gibi de imkanım yok. Dolayısıyla herhangi bir oyuncu da kendi oynadığı oyun hakkında yazı yazmakta zorlanacağını sanmıyorum.

Sizin gibiler genelde olaya şimdiki zaman durumuna bakarak ve parasal boyutuna bakarak ölçer. Ben ise gelecek zamana göre bakıyorum. Zaten hemen kelimeleri hesaplayıp fiyat biçmişsiniz.

Neyse yorumunuz için teşekkürler hocam.

inşallah aradığınız arkadaşı bulursunuz, aslında benimde ing içerikli dizi sektöründe wp tabanlı sitede beraber çalışacak arkadaş arıyorum.

inşallah aradığınız arkadaşı bulursunuz, aslında benimde ing içerikli dizi sektöründe wp tabanlı sitede beraber çalışacak arkadaş arıyorum.

saolun hocam. bende sizin gibi başlarda ing oyun hilesi sitesi düşündüm. Sonra ingilizce içerik eklerken zorlanacağımı ve diğer siteler rekabet edemeyeceğimi düşünerek. Bildiğim dilde site açtım.

Benim seçtiğim sektör. hemen hemen herkesin bildiği bir alan. Hemen hemen herkesin içerik yazabileceği alan.ama bu kadar kolaylığa rağmen olumsuz yorum aldığıma göre sizin ingilizce dilde bir siteye bir de film sitesi gibi zorlu bir sektöre ekip bulmanız çok kolay olmaz. Umarım sizde ekip arkadaşı bulabilirsiniz.

Malesep herkeste ön yargı oluşmuş.

Hic bir ekiple calistinmi bilmiyorum ama yazdiklarindan sanki yaninda calistirmalik elaman ariyosun gibi olmus en azindan birlikte calismak isredigin insanlara elle tutulur bir seyler vaadet, ekip isi emek ister karsilikli fedakarlik ister sen hep karsi taraftan biseyler istemissin en azindan seninle calismak isteyenlerin ne konumda olacagini belirt siteden paymi vereceksin, yoksa calistirip karsiliginimi vereceksin boyle sanki emegini somureceksin gibi olmus. Yazdiklarimi sakin yanlis anlama sadece karsi taraftaki insanlari da dusun biraz. Tavsiye vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama en azindan ise duzgun bir logo yaptirarak basliya bilirsin.

Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Arkadaşların bahsettikleri ön yargıdan ziyade gerçeklerdir. Çünkü gerçekten kimse tanımadığı veya yeni tanışacağı birisine 5-6 ay boyunca hayrına editörlük yapmaz. Bu kadar rekabet içerisinde 6 ay içerisinde süper hit alabilecek bir site gibi görünmüyor. Bunun nedenlerinden birisi kullandığınız tema, diğeride amatör logo tasarımıdır.
Size tavsiyem kendi içeriğinizi girdikten sonra, siteniz gelir elde etmeye başladıktan sonra ekip arkadaşı bulmanızdır. Bir oyun hilesi sitesinin aylık kazanacağı parada büyük bir soru işareti oluşturuyor.

Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın. Kendi başınıza çalışmanız sizin için daha uygun olacaktır.

Hic bir ekiple calistinmi bilmiyorum ama yazdiklarindan sanki yaninda calistirmalik elaman ariyosun gibi olmus en azindan birlikte calismak isredigin insanlara elle tutulur bir seyler vaadet, ekip isi emek ister karsilikli fedakarlik ister sen hep karsi taraftan biseyler istemissin en azindan seninle calismak isteyenlerin ne konumda olacagini belirt siteden paymi vereceksin, yoksa calistirip karsiliginimi vereceksin boyle sanki emegini somureceksin gibi olmus. Yazdiklarimi sakin yanlis anlama sadece karsi taraftaki insanlari da dusun biraz. Tavsiye vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama en azindan ise duzgun bir logo yaptirarak basliya bilirsin.

Emin olun birçok ekibe girdim ve gördüm hocam. İlk defa bu işi yapmıyorum. O yukarda yazılanların fazlasını bizzat kendim yapıyorum zaten. Günde 2 tane içerik girmek çokta yüksek değildir bence. Kendim yeri geliyo 3-4 tane yazıyorum. Çok yorucu bişey de olmuyor. Klavyeyi hızlı kullanma yeteneğim de var.
Birçok ekip siteye zarar verecek şekilde şeyler yapıyor. Örnek kopyala yapıştır çalışanlar oluyor. çöp forum, toplist, imleme gibi yerlere link dağıtıyorlar. Kendini seocu sana kişilerden paket satın alıyorlar. Sanki seo paketle alabilecekmiş gibi. Doğal olarak site belli zaman sonra spama düşüyor. Ve ekip dağılıyor.

Ekip demek ekip demektir zaten. Ekip deyince payın ortak şekilde dağılacağını herkes bilir. Bunu bastıra bastıra anlatmanın manası yok bence. Para konusu açılınca kendi tecrübeme göre insanlar sabırsız oluyor ve hata yapıyor. O yüzden para konusunu bastıra bastıra söylemedim. Ekibe katılan olursa doğal olarak skype ekleyecek ve skypeden detaylı konuşacak.

youtube-adsenseye 5-6 aydır bedava çalışan birçok kişi oluyor. Banlanınca hakkını isteyebiliyorlar mı?. Yada yarın adsensenin banlamayacağının garantisi veren varmı? Yok. Ölene kadar adsensenin insafa gelip para vermesini bekliyecez. Adsense gelecek ay düzelir diyeli 6 ay geçti. Hala aynı muhabbet. Yine gelecek ay düzelmesini bekleyenler var.

Haber sitelerinde ajanslardan abonelik almadan haber yayınlamak yasal olarak sıkıntı yaratıyor. Bizzat gazeteci tanıdığımdan öğrendim. Haber ajanları da aylık ücreti +1k. Haber sitesi yaptıranların bir kısmı bu yükü kaldıramayınca satışa çıkardı.

Film sitesinde ciddi rekabet ve telif var. Rekabetle başa çıkamayınca film sitesi yaptıranlar siteleri satışa çıkardı. Çünkü sektördeki büyük siteler çok büyük yatırımlar yapmış. Yeni açılan siteler büyüklere yetişmesi için para ve en az 6 ay - 1 sene vakit harcaması lazım.

Web spamın nereye kadar dayanacağı belli değil. Youtube spam patlarken r10 da web spamın patladığını söyleyenler oldu. Şuan kazanan varmı ne kadar kazanırlar belli değil.

bunların gibi birçok tez çürüdü.

Kararı siz verin. Ya adsensenin insafa gelip emeklerimizin karşını vermesini bekliycez. Geçtiğimiz 5-6 ay boyunca çoğumuza vermedi emeklerimizi. Yada kendimiz ekip kurup kazançlarımızı sabitliycez. 5-6 ay boyunca adsense yerine ekip kurmuş olsaydık. Şuan daha iyi yerlere gelmişte olabilirdik.

Neyse yorumunuz için teşekkürler hocam.

biraz seo ile bu sitenin gelecegi var konuya hakim kisilerin ilgilenmesi dogru karar olur

Haklısınız hocam. yorumunuz için teşekkürler. Bu tür yorumları bekliyordum. O yüzden herşeyi açık ve net olarak yazdım. Web site işi emek ve sabır istiyor. 5-6 yıldır web sektöründeyim. Bu tür yorumları webmasterlığa ilk başladığım zamanlarda görünce hevesim kırılırdı. Artık pek takmıyorum. Gelen olursa kapı açık. Ekip kurumazsam ilerde site tutarsa ücretli editör tutarım. Zaten Site bi Işık görmeden fazla bir yatırım yapmam. O yüzden Tutmazsa da fazla bir kaybım olmaz.

5/6 yıldır bu sektördeyim demişsiniz, site tutmadan yatırım yapmam demişsiniz.

Hocam birşeyleri söylerken üsturubu ile söyleyinde okuyanlar da bilsin ve mantıklı desin.

İnsanlar boşuna mı ilk web sitesi açtığında kampanya, reklam, seo vs. yaptırıyor ? Bu işten anlamıyorum, birşeyler çıkarsa olur, yoksa da "amaan sonuçta bir domain + hosting parası değil mi" dersiniz.
Bari insanları yanlış bilinçlendirmeyin, site ilk açıldığında yatırım yapılır ki site tanınsın ve yükselsin.

Normalde yazmazdım ama, insanlar ben herşeyi biliyorum, yok bu sektördeyim vs. demeleri benim canımı sıkıyor.

Bir Wordpress / Forum vs. hazır sistem kurmak Gruplar ile alexa yükseltmek ile sektör de olunmaz.!
Sitenizin Logo`su bile Paint ile yapılmış, siz sektörden mi olmuşsunuz ?

Son düzenleme:
Yazmissiniz iyi hos geliyor ilk etapta kulaga. Ekip işi gerçekten önemli ama projesi olan kişinin mutlaka ekibini ayakta tutmaya yetecek güçte maddi imkânları da olmalı. Yoksa ekip filan kalmaz, sürekli sirkülasyon olur, tam bir birliktelik gerçekleşemez. Sizin konuyu paylaşma tarzınız degisik olmuş. Yanınızda çalıştıracağınız kişileri seciyormussunuz izlenimi veriyor. Diğer arkadaşların da bahsettiği gibi yakın cevrenizle bu birlikteliği sağlayabilirsiniz ama dışarıdan zor. Ya tutarsa mantığı ile biraz zor, karşılıksız emek için ekibe birşeyler vadetmek ve ekibin de projeye sonsuz guvenmesi şart.

Son düzenleme:
@Linux;

hocam sizin bahsettiğiniz reklam, seo, vs vs yaptıranlar büyük firmalar. Bu sektörde önüne gelen seocuya da güven olmuyor. Genelde çoğu siteyi spama düşürme başarısını gösteriyor. Sağlam seocuların çoğuda büyük firmalarla çalışıyor. Kalan bikaç sağlam seocu var. Onlarda yüksek fiyat çekiyor. Aylık 1k gibi. :D Siteye içerik eklemeden sizce seoya ve reklama para mı harcayım 5-6 ay boyunca.

Siz hesaplayın.
Örnek olarak yazıyorum
Aylık 1k seo.
Aylık 500-600 tanıtım ve backlink çalışması.
Aylık xxx reklam maliyeti.
Aylık xxx editör maliyeti.
xxx Tema, tasarım, server maliyetli.

Yukardaki bahsettiğim şekilde olursa hemen hemen çoğu proje bi yerlere gelir. Gelir ama 5-6 ay boyunca ciddi maddi kaynak gerekir.
Hiç bir zaman şöyle olacak diye garanti veremem. O yüzden tutarsa dedim. Bu sektörde ne zaman ne olacağını kestiremezsin. Ciddi para harcarsan bi yerlere gelirsin. Ama istediğin yere gelemeyebilirsin.
Ekibe katılacaklardan içerik girmelerini değilde üstteki paraları veren ekibe katılır deseydim Sizce yorumlar nasıl olurdu? :D

Ben başta içerik ekleyerek gidelim. Sektörle mücadele edebilecek gibiysek. Yani hitlenmelerde bi ışık görebilirsek yatırım yaparız dedim. Her sektörde 6 ayda yatırdığın parayı geri çevirme gibi imkan olmaz. Bunu herkes bilir zaten. Bazen 1-2 yılı da bulabiliyor. Öyle her sektör parayı yatır para kazan gibi değil malesep.
Ben kendim içeriği ekleyip hitlenmeler bi ışık gördüğüm zaman zaten ekip aramam direk olarak editör bulurum. Zaten son yorumlardan sonra şuanda siteye 1 tane editör aldım. Günlük 2 içerik girecek.

Logo konusunda haklısınız. Ona bişey diyemiycem. Onu öylesine dikkat çeksin diye koydum ve başardım da. Baya dikkat çekiyor. :D

@boltblues;
Hocam başlarda maddi kaynak harcamadan içerik eklemek gerektiğini vurguladım. İçerik eklenmiş bir site olsa ve hitli olsa direk uygun fiyata editör alırım. Niye ortak arıyıp Ortaklarla uğraşayım. Yorumunuz haklılık payınız var ama web alanında her sektörün ilersinde ne olacağını kestiremeyebilirsiniz. Bazı sektörler var adamlar 5-10k yatırarak zirveye ulaşır. Bazı sektörler var 500-1M yatırarak zirveye ulaşırsın. Adwordteki kelime aracıyla sektörün size getirisi ölçmek mümkün değil malesep. Rakip analizinde de rakiplerini her zaman iyi analiz edilemeyebilir. O yüzden üstteki yorumda da yazdım zaten. Aynı şeyleri tekrar yazmayım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri