Ekipman var Fikir yok

Tunahan06

Yasaklanmış
2 tane Sony Full HD 1080 Kamera var geniş açı Nikon D90 Canon 60D var ikiside video çekiyor 4 tane ekipman var ama tutacak izlenim alıcak para kazandırak özgün içerik fikrim yok. Aklında birşey olupda Ankarada ekipman sıkıntısından çekemeyenler varsa beraberde birşeyler yapabiliriz veya bir fikri olan varsa paylaşırsa bende deneyebilirim belki tutar

hocam konuşkansanız, çekingen biri değilseniz.Kendinize bir kanal açın.Sokakda insanlara her telden sorular sorun röportaj yapın.Çok tutacaktır eminim.

hocam konuşkansanız, çekingen biri değilseniz.Kendinize bir kanal açın.Sokakda insanlara her telden sorular sorun röportaj yapın.Çok tutacaktır eminim.

Konuşmada sıkıntı yok özgüven sorunum yok çok şükür ama bunu yapan Sokakröportajları diye bir kanal var rakibim varken ben izlenim alabilir miyim

çekingenseniz stad kapılarında mikrofon tutarak başlayabilirsin.
sonra hatunlu ortamlara karışırsınız:)
maç önü ve sonrası ilginç yorumlar diye konu açılabilir.şimdi aklıma geldi.

Ekipmanınız süpermiş gerçekten. Ankara da olsaydım iletişime geçerdim.

ekipmanlar cidden on numara ne kadar aldım hocam üstteki aleti ? ankarada olsam kesin gelirdim, bence bi kız bul olayı anlat fifty fifty de, ver eline mikrofonu sorsun millete;

en son ne zaman seviştiniz

en sevdiğiniz hayvan bitki

hangi partiye oy vericeksiniz vs vs..

çekingenseniz stad kapılarında mikrofon tutarak başlayabilirsin.
sonra hatunlu ortamlara karışırsınız:)
maç önü ve sonrası ilginç yorumlar diye konu açılabilir.şimdi aklıma geldi.

Bu dediğiniz İstanbul'da olsam gerçekden tutacak bir fikir lakin Ankara'da sadece Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçları oluyor onlarında izleyicek kişi sayısı belli tüm taraftar izlese 50 bin izlenim eder :)

ps3 al oyun videosu cek

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir öneride bulunulmuş biraz yol kat edebilirsen paraya para demezsin malum birde üniversite ortamları ve genç lerimizin ucuk kacık hareketleri eklenince mutlaka tutar birşeyler

ağır çekim videolar yapabiliriz hocam fikir hoşuna gittiyse pm atman yeterli.

ekipmanlar cidden on numara ne kadar aldım hocam üstteki aleti ? ankarada olsam kesin gelirdim, bence bi kız bul olayı anlat fifty fifty de, ver eline mikrofonu sorsun millete;

en son ne zaman seviştiniz

en sevdiğiniz hayvan bitki

hangi partiye oy vericeksiniz vs vs..

Kameralar 2 si toplam 11 Milyar fotoğraf makinalarıda 5.5 milyar kendim fotoğrafçıyım ayrıca düğün çekimleride yaptığımız için kameralarda var

Konuşmada sıkıntı yok özgüven sorunum yok çok şükür ama bunu yapan Sokakröportajları diye bir kanal var rakibim varken ben izlenim alabilir miyim

alırsınız tabiki.Ona bakarsanız burda birbiriyle aynı kategoride çalışan onlarca insan var bu sitede.Ayrıca siz özgün olcaksınız sizin videolarınızı sizden başkası atamıycak.Yapmanız gereken farklı sorular bulmak.Sabırla devam ederseniz bence mutlaka tutar.Hatta facebook,twitter sayfalarınız olur.İlerde çok büyürse sitede açabilirsiniz.

bunların ikinci el fiyatları nedir hocam ? ben şuan için değil ama ileride birşeyler düşünüyorum

Aga gel İstanbul'a misafir edeyim seni günlük benim yaşantımı çek en az 2 m izlet rahatlıkla :D

Ekipman olanda fikir yok, fikir olanda ekipman yok :D
Hocam sadece bir tane fikir vereyim bedava :D Slow mation videolar çekilebilir bu ekipmanla..
Örneğin arkadaşına sağlam bi tokat at kamerayı sabitle yakın çekim. Netlik süper slow mation, sonra al soda şişesini çekiçle kafasına indir al sana slow mation :) Sanırım ipin ucundan devam edersin :) Şu sony full hd kamera bende olmalıydı var ya :D kedi köpek çiftleşmelerini bile yayınlardım full hd :D :D :D

Biraz oyunculuk varsa 5-10 dk lık kısa çekimlerle (çeşitli olaylar için) canlandırmalar yapabilirsiniz.

ekipman işin en önemsiz kısmı film çekiliyor artık ufacık cihazlarla,telefonların bile kameraları çok üst düzeye geldi.Fikir fikir fikir başka birşeye gerek yok.

Rakibiniz var diye vazgeçmeyin bu işle uğraşan dünyada milyonlarca insan var :) bu işi yaparken farkı sen yaratırsan iyi kazanırsın :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri