Ekipman var Fikir yok

Eğer sokak röportajı tarzı video çekersen can alıcı sorular ile videoyu sosyal medyada paylaşarsak iyi izlenim alırsın.

Hocam Ankara'da sokak roportaji benimde aklimda ama zamanim yok. Ayrica ankara sanatcilariyla yapacan ankaraya özgü bi içerik güzel olur...

bunların ikinci el fiyatları nedir hocam ? ben şuan için değil ama ileride birşeyler düşünüyorum

Sabit şu kadar diyemem hocam sürekli inip çıkıyor dolar bazında olduğu için ama kamera veya fotoğraf makinesi almak için en doğru zaman kış ayıdır kışın 2 Milyara alınacak bir makine yazın minimum 300 TL fiyatı artıyor. Ama bu makineleri tavsiye etmem bizim meslek olduğu için bu ekipmanlar var eğer özgün video içinse maximum 2 bin tl lik bir makine işinizi görür.

Aga gel İstanbul'a misafir edeyim seni günlük benim yaşantımı çek en az 2 m izlet rahatlıkla :D

Yaz gelsinde gelmeyi düşünüyorum hocam sizin yanınıza uğrarım bir kaç gün takılırız beraber :)

Ekipman olanda fikir yok, fikir olanda ekipman yok :D
Hocam sadece bir tane fikir vereyim bedava :D Slow mation videolar çekilebilir bu ekipmanla..
Örneğin arkadaşına sağlam bi tokat at kamerayı sabitle yakın çekim. Netlik süper slow mation, sonra al soda şişesini çekiçle kafasına indir al sana slow mation :) Sanırım ipin ucundan devam edersin :) Şu sony full hd kamera bende olmalıydı var ya :D kedi köpek çiftleşmelerini bile yayınlardım full hd :D :D :D

slow mation ve röpörtaj fikri kafama yattı hocam bunları en kısa zamanda denicem

bence sokağa kameranla çık bulduğun olayları rastgele çek, yani bir konu olmasın. :D

Blender tarzı program kullanıyorsanız after effects ve blender kullanarak çok orjinal çekimler yapabilirsiniz.

Hocam Ankara'da sokak roportaji benimde aklimda ama zamanim yok. Ayrica ankara sanatcilariyla yapacan ankaraya özgü bi içerik güzel olur...

Benimde çok vaktim var sayılmaz zaten pazar günleri yaparım diye düşünmüştüm Kızılay Bahçeli taraflarında o taraflarda zaten hafta sonları daha kalabalık oluyor ama Ankara insanı istanbul insanı gibi olmuyor biliyorsunuz birşey sorduğumuzda dayak yemeyelim :D

Benimde çok vaktim var sayılmaz zaten pazar günleri yaparım diye düşünmüştüm Kızılay Bahçeli taraflarında o taraflarda zaten hafta sonları daha kalabalık oluyor ama Ankara insanı istanbul insanı gibi olmuyor biliyorsunuz birşey sorduğumuzda dayak yemeyelim :D

Hocam bizim insanimiz profesyonel kamera görsün hele bide tv legolu aracin ve ekipmanin olsun her türlü bişeyler çikar ortaya ben çekingen içe kapali biri olmasam size yardimci olurdum. Ankara da butur bi is yaparsaniz burdan yazin yeri saati gelir destek oluruz yine forumdan arkadaslarla. Kalabalik yapariz en azindan:)

Hocam bizim insanimiz profesyonel kamera görsün hele bide tv legolu aracin ve ekipmanin olsun her türlü bişeyler çikar ortaya ben çekingen içe kapali biri olmasam size yardimci olurdum. Ankara da butur bi is yaparsaniz burdan yazin yeri saati gelir destek oluruz yine forumdan arkadaslarla. Kalabalik yapariz en azindan:)

Evet röportaj güzel olabilir bir mikrofon gerekiyor extradan yarın slow motion denemesi yapıcam güzel birşey çıkması biraz şüpheli çünkü çok daha iyi cihazlar gerekiyor onun için ama yazın Ankarada sokak röportajı kesin yapalım mikrofon tutucak kız arkadaşlarımda var görsellik açısından güzel olur :D

at yarışı
kutlamalar
partiler
etkinlikler
mitingler
seçim yaklaşıyor aday tanıtım törenleri
..... uzar gider istanbulda olsaydın yapardık bişi ler :D

Ankarada olsaydım mutlaka birşeyler yapardık ben de tam tersi fikir var ekipman yok :)

hocam çekingenseniz rc cars falan videolar çeke bilersiniz.bide araba falan almak lazım olucak ama getirisi iyi olacağını düşünüyorum.ingilizce başlık altında paylaşırsan iyi kazana bilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri