Ekipman ve diğer herşey hazır soru yok?

G
  • Kullanıcı Gravity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
G

Gravity

Guest
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze projemden bahsetmek istiyorum proje çok basit yeni bir kamera aldım Canon 600D ufaktan bu işi yapmak için omuz tripodu aldım birde mikrafon ve mikrafon süngeri felan kısacası her şey hazır sokak röportajları yapmaya başlayacagım Ordu Sahilde fakat sorabileceğim ilginç soru arıyorum yardımcı olursanız sevinirim birde proje tutarmı izlenirmi bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

Cinsel münasebetlere girme röportaj kanalı yapıcam derken prank a döner kategori:D

Sahilde yapacaksan deniz oyunları ve deniz ile ilgili sorular sorabilirsin, içinden komik cevaplar çıkar diye düşünüyorum.

Mesela;

Denizde deve güreşi oynarken taktikleriniz neler?
Dün akşam sahilde köpek balığı bulunmuş ne düşünüyorsunuz?
vs. vs...

Daha ilgi çekici ve içinden komik cevaplar çıkabilecek sorular türetebilirsin burdan. Umarım işine yarar...

Sahilde yapacaksan deniz oyunları ve deniz ile ilgili sorular sorabilirsin, içinden komik cevaplar çıkar diye düşünüyorum.

Mesela;

Denizde deve güreşi oynarken taktikleriniz neler?
Dün akşam sahilde köpek balığı bulunmuş ne düşünüyorsunuz?
vs. vs...

Daha ilgi çekici ve içinden komik cevaplar çıkabilecek sorular türetebilirsin burdan. Umarım işine yarar...

Teşekkürler değerlendireceğim :) Daha çok cinsel türlü sorular sormayı düşünüyorum 1-2 video gibi kanal kapanmaya gidebilirmi yani bir sakıncası olurmu?

Benim düşüncem vardı ama yapmayacağım, sana söyleyeyim.

Bence "dinozorların soyu tükenmek üzere, sizce korumaya almalı mıyız?" gibi sorular sorun mutlaka, ****'lar çıkacaktır.

Teşekkürler değerlendireceğim :) Daha çok cinsel türlü sorular sormayı düşünüyorum 1-2 video gibi kanal kapanmaya gidebilirmi yani bir sakıncası olurmu?

Sanmıyorum ama sürekli cinsel sorularla ilerlemeni tavsiye etmem, yapmışken vurucu bir soru sor, patlama ihtimali yüksek olsun videonun...

kana kırmızı rengini veren şeyi sor :D

yani bu tip enteresan cevaplar çıkacak şeyler.

... denilince nee anlıyorsunuz tarzında

kana kırmızı rengini veren şeyi sor :D

yani bu tip enteresan cevaplar çıkacak şeyler.

... denilince nee anlıyorsunuz tarzında

O soruyu sormuşlardı hatırlıyorum adamda fişne suyu demişdi heralde :) araştırma yapmam lazım böyle ilginç sorular hakkında çok tutulur diye tahmin ediyorum :)

Belki yardımcı olması açısından youtubede gördüğüm bir kanalı önerebilirim. Kanaldan aynısı olmasa bile güzel sorular çıkarabilirsiniz .

SokakRoportajlari.com - YouTube

- Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?

“Büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna babasının mesleğini, hayallerindeki işi, televizyonda görüp özendiği, sokakta görüp beğendiği meslekle cevap veren çocuklardık.

“Doktor olacağım” deyip bankacı olanlar, “öğretmen olacağım” deyip doktor olanlar ve hayalini tam 12’den vuranlar! Bu röportaj size gelsin...

Çocuklara hayallerini sorduk; “Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?”

- Apaçi nedir, kime denir?

Mesela google + aracılığı ile o günkü röportajınızın özetinide bu şekilde ister yorumlarda ister açıklama kısmında paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Belki yardımcı olması açısından youtubede gördüğüm bir kanalı önerebilirim. Kanaldan aynısı olmasa bile güzel sorular çıkarabilirsiniz .

SokakRoportajlari.com - YouTube

Teşekkürler bu kanalı ve diğer kanalları takip ediyorum halka soracağım sorunun daha önceden sorulmayanlarını arıyorum yani bi çekim yapmaya gittiğimde 1 günde 2-3 soru sorup çekimleri bitireyim farklı kişilere tabi benim için daha rahat olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri