Eklediğiniz videolar ne kadar sürede indexleniyor?

• Kullanıcı Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Eklediğiniz videolar ne kadar sürede indexleniyor?

• Anında.

Oy: 0 0,0%
  • 1-6 saat.

Oy: 1 100,0%
  • 1 gün.

• 1 günden fazla.

• Kontrol etmiyorum

• Kullanılan toplam oy
    1

Kürşad

Yasaklanmış
Selam beyler. Bilmiyorum kontrol ediyor musunuz ama şayet ediyorsanız eklediğiniz videolar ne kadar sürede indexleniyor?

toplu ping işime yarıyor. 5 dkda kesin indexleniyor.

Konuya fransiz kaldim, kusuruma bakmasaniz indexleminin ne oldugunu aciklar misiniz?

Google arama sonuçlarında yer almak, çıkmaya başlamak diye tanımlayabiliriz.

valla ben atiyorum sonra cikip kurumsal siteme giriyorum admin paneline soyle bir goz atiyorum sonra kendi forumun ayarlari oluyor orda takiliyorum sonra maillere bakiyorum isim varsa zaten o gunu unut youtubeye girmiyorum ama yoksa maiilerden sonra tekrar giriyorum 15-20 kisi izlemis oluyor... bu surec 30 dk falan suruyor tabi... iyimi kotumu bilmem ama ne face ne twitter nede baska birsey kullanirim atarim geriye cekilirim :)

Hatta birgun is kanalima bir video atmistim :) videoyu yuklemeye alinca da programla ilgili linkleri duzenlerim zaman kazanmak acisindan hizli oluyor, sonra musteri geldi onunla ilgilendim 5 dk falan anca :) video yuklenmis ben henuz duzenleme penceresindeyim linkleri ekledim kaydet dedim ciktim yorum gelmis :) linkler nerde diye 5 kisi izlemis :D

indexde soru yaw at geriye cekil :) youtbe zaten video atmani bekliyor atsada tutsam diye

kontrol etmiyorum

daha onceki sorunada cevap yazmistim, genel bir sorun varsa hemen index alan kanitlasin diye, simdi az onceki konuna yazdim cevap ama konu kapatilmis burdan veriyim cevabini dedim,

Bak simdi senin bu sorunlarindan dolayi bugun bir kanal actim ve birde video attim;

Hollanda saati ile 17:35 de attim ve suan 9 kisi izlemis az yada cok bu onemli degil bu etken benim attigim video ve baslik tarzi ile degisir ama genel bir sorun olmadigininda kanitidir.

sanirim sizde bir sorun yada hata var youtubede genel bir sorun yok gayet hizli bir sekilde aramalarda cikiyor videolar.

daha onceki sorunada cevap yazmistim, genel bir sorun varsa hemen index alan kanitlasin diye, simdi az onceki konuna yazdim cevap ama konu kapatilmis burdan veriyim cevabini dedim,

Bak simdi senin bu sorunlarindan dolayi bugun bir kanal actim ve birde video attim;

Hollanda saati ile 17:35 de attim ve suan 9 kisi izlemis az yada cok bu onemli degil bu etken benim attigim video ve baslik tarzi ile degisir ama genel bir sorun olmadigininda kanitidir.

sanirim sizde bir sorun yada hata var youtubede genel bir sorun yok gayet hizli bir sekilde aramalarda cikiyor videolar.

evet genel bir sorun yok bence de ben de bir problem var bunu ben de hissettim artık, çok teşekkürler sorunumu ciddiye alıp deneme yaptığın için bakalım halletmeye çalışıcam

Ben çoklu video yüklüyorum geç index bundan kaynaklanıyor olabilir

Spam çalıştığım için videolara geç index atıyor olabilir youtube

evet genel bir sorun yok bence de ben de bir problem var bunu ben de hissettim artık, çok teşekkürler sorunumu ciddiye alıp deneme yaptığın için bakalım halletmeye çalışıcam

oncelikle bu gibi sorunlar icin bu forumda bulundugumu defalarca soyluyorum her nekadar bazilarimiz aksini dusunsede vaktim bilgim dahilinde elimden geleni yapmaya hazirim amacim youtbeden kazanmak degil ama bu tarz seylerde kucuk buyuk gelir oluyor, kazanc sagliyorum illaki ama amacim tabi ki kazanmak degil...

genel bir sorun dediginiz icin ve bunu emin bir sekilde soylediginiz icin eski kanallarimda ki aboneler vs. etki olacagini dusunup yeni kanal actim ve video attim sonuc yazdigim gibi index aliyor..

daha once ilk gunlerde bu tarzda sorunu bende yasadim kanali silin yeniden kanal acin bende sorun bu sekilde duzeldi.. nasil oldu bilmiyorum ama her attigim video 50-100 kisi izlerdi..

bu arada kanal silip aciyorum video atip kaldiriyorum derken bir kanal actim bir video attim saatler gecti sifir hatta konu acmistim bunla ilgili net bir cevap gelmedi, o kanal uzerinde cok calistim video yu kaldirdim yeniden yukledim bir kac kisiye izlettim onlari bile saymiyordu :) once sayma problemi dedim ama duzelmedi en sonunda kanali sildim yeniden kurdum video yu attim izlenim almaya basladi.

sorunun kaynagini bilmiyorum ama benle ayni durumu yasiyorsan cozumu bu

oncelikle bu gibi sorunlar icin bu forumda bulundugumu defalarca soyluyorum her nekadar bazilarimiz aksini dusunsede vaktim bilgim dahilinde elimden geleni yapmaya hazirim amacim youtbeden kazanmak degil ama bu tarz seylerde kucuk buyuk gelir oluyor, kazanc sagliyorum illaki ama amacim tabi ki kazanmak degil...

genel bir sorun dediginiz icin ve bunu emin bir sekilde soylediginiz icin eski kanallarimda ki aboneler vs. etki olacagini dusunup yeni kanal actim ve video attim sonuc yazdigim gibi index aliyor..

daha once ilk gunlerde bu tarzda sorunu bende yasadim kanali silin yeniden kanal acin bende sorun bu sekilde duzeldi.. nasil oldu bilmiyorum ama her attigim video 50-100 kisi izlerdi..

bu arada kanal silip aciyorum video atip kaldiriyorum derken bir kanal actim bir video attim saatler gecti sifir hatta konu acmistim bunla ilgili net bir cevap gelmedi, o kanal uzerinde cok calistim video yu kaldirdim yeniden yukledim bir kac kisiye izlettim onlari bile saymiyordu :) once sayma problemi dedim ama duzelmedi en sonunda kanali sildim yeniden kurdum video yu attim izlenim almaya basladi.

sorunun kaynagini bilmiyorum ama benle ayni durumu yasiyorsan cozumu bu

evet ünlü doktorlar olur ya küçük hastalıklarla ilgilenmezler en enterasan hastalıkları çözmeye çalışırlar siz de öylesiniz forumda hep akıl almaz sorunlara yardım ettiğinizi görüyorum. saolun.

Gerçekten ilginç bakalım bir takım denemeler yapıyorum ben de 4-5 gündür. Aslında sorunu çözdüm add me fast sisteminden videoya 30-40 izlenim gönderince anında index alıyor ama çoklu çalıştığım için her videoya böyle izlenim göndermek hem içime sinmiyor hem de çok külfetli.

Ben de genel sorun diye 4-5 gündür kanal açmayıp video atmıyordum meğersem problem bendeymiş yola devam edeceğim umarım üstesinden gelirim, desteğin için sağol hocam.

evet ünlü doktorlar olur ya küçük hastalıklarla ilgilenmezler en enterasan hastalıkları çözmeye çalışırlar siz de öylesiniz forumda hep akıl almaz sorunlara yardım ettiğinizi görüyorum. saolun.

Gerçekten ilginç bakalım bir takım denemeler yapıyorum ben de 4-5 gündür. Aslında sorunu çözdüm add me fast sisteminden videoya 30-40 izlenim gönderince anında index alıyor ama çoklu çalıştığım için her videoya böyle izlenim göndermek hem içime sinmiyor hem de çok külfetli.

Ben de genel sorun diye 4-5 gündür kanal açmayıp video atmıyordum meğersem problem bendeymiş yola devam edeceğim umarım üstesinden gelirim, desteğin için sağol hocam.

yaptiklarina ek birde sunu deneye bilirsin.

forumdan biri soylmesti aklimda kalmis

videoyu yukleyin ve sonuna kadar kendiniz izleyin sardirmadan durdurmadan birde boyle deneyin

yalnız değilsin :(

alex kaç tane video atıyorsun bi seferde ???

kanallarim kapanmadan once hemen indexleniyordu..Simdi indexlenmiyor..Anlamadim gitti bu isi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri