Ekran kartı driver sorunu

Dante

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm beyler

2 gündür uğraşıyorum yapamadım bi türlü çıldırıcam ya, bugüne kadar hiç altından kalkamadığım bişey olmadı bu driver lar konusunda ama bunu bitürlü yapamadım :D Neredeyse 4-5 farklı siteden farklı farklı sürümlerini indirdim yükledim ama bi türlü olmadı. Acer'ın sitesinden indirdim, amd sitesinden indirdim yok olmuyo bi türlü. Youtube da videolara baktım forumlara baktım ama ya ben bulamadım yada gerçekten kimse anlatamamış. Oyunda oynayamıyorum bu yüzden. Bilgisayarı 3 gün önce aldım win8 di 7 formatı attım. Bilgisayardan falan iyi anlayan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Ekran kartı : Amd Radeon R7 M265 2GB

Driver booster diye bir program var oto driver bulucu.en son çok güzel çalışıyordu bi denemekte fayda var diye düşünüyorum :)

Hocam büyük bir ihtimalle farklı ürünün ekran kartını indiriyorsun. yok doğru indiriyom diyorsan team viwer ile bağlanıp yardımcı olayım istersen.

Hocam büyük bir ihtimalle farklı ürünün ekran kartını indiriyorsun. yok doğru indiriyom diyorsan team viwer ile bağlanıp yardımcı olayım istersen.

Doğru ürünü indiriyorum ondan eminim. Teamviewer yok şuan ama indiriyim hemen size dönerim hocam.

driverpack solution isini gorur sanirim ne eksikse kendisi sistemi tarayip buluyor

driverpack solution isini gorur sanirim ne eksikse kendisi sistemi tarayip buluyor

Hocam ilk yazan arkadaşın dediği programda o işi görüyo ama bende driver eksik değil, driver yüklü hemde son sürümü yüklü ama pc algılamıyomu desem kabul etmiyomu desem, olmuyo yani. Resimde de zaten üzerinde ünlem işareti var aygıt yöneticisinde. Anlamadım gitti ya.

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

Yokmu bi bilgisayarcı babayiğit :D Şunu çözsünde kurtarsın beni ya Allah aşkına :D

Aygıt yöneticisinden ünlemli aygıta sağ tıkla kaldır-sürücü yazılımınıda sili seçerek aygıtı kaldırın sonra donanım değişikliklerini taraya tıklayın.Ekran kartına sağ tıkla-özellikler-ayrıntılar-özellik kısmını donanım kimliklerini seçip değer kısmında seçili olan kısımı kopyalayın.Tarayıcıdan DevID.info sitesine girin metini yapıştırıp arayın oradanda işletim sistemine uygun sürücüyü indirip kurun.Pc yi yeniden başlatın.

Aygıt yöneticisinden ünlemli aygıta sağ tıkla kaldır-sürücü yazılımınıda sili seçerek aygıtı kaldırın sonra donanım değişikliklerini taraya tıklayın.Ekran kartına sağ tıkla-özellikler-ayrıntılar-özellik kısmını donanım kimliklerini seçip değer kısmında seçili olan kısımı kopyalayın.Tarayıcıdan DevID.info sitesine girin metini yapıştırıp arayın oradanda işletim sistemine uygun sürücüyü indirip kurun.Pc yi yeniden başlatın.

Hocam çok sağolun. Sizin yöntemi yaptım olmadı ama o yöntem üzerinden sil yükle vs kurcaladım en sonunda intel grapichs indirdim kurdum bişeyler yaptım oyunlara falan giriyorum ama yarın amd radeon'a tekrar bakıcam. Bu gece daha fazla kurcalamıyım :D Tekrar çok teşekkürler.

Hocam çok sağolun. Sizin yöntemi yaptım olmadı ama o yöntem üzerinden sil yükle vs kurcaladım en sonunda intel grapichs indirdim kurdum bişeyler yaptım oyunlara falan giriyorum ama yarın amd radeon'a tekrar bakıcam. Bu gece daha fazla kurcalamıyım :D Tekrar çok teşekkürler.

Rica ederim :) Yardımım dokunduysa ne mutlu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri