Ekran Kartı Önerileriniz

Y4LN1Z_PR3NS

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ceponay.com
Merhaba arkadaşlar.

Yakın zamanda sıfır ekran kartı almayı düşünüyorum. Aşağı yukarı 150 TL civarında 128 bit öngörümdür. Fakat derseniz bak bu çok güzel, bilmem kaç zamandır kullanıyorum, 200 - 250 TL'ye kadar da çıkabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

günümüzde o bütçe ile biraz kalite sıkıntı dostum AMD HD7870 veya eş dengi bi kart işini görecektir

Hocam ben model olarak öneremeyeceğim fakat 256bit'ten aşağı alma derim.
Almışken iyi bir şey al ki yarın öbürgün daha üst seviye bir kasa toplayacağın zaman tekrardan almak zorunda kalma, bu aldığın o zamanda iş görsün.

Hocam ben model olarak öneremeyeceğim fakat 256bit'ten aşağı alma derim.
Almışken iyi bir şey al ki yarın öbürgün daha üst seviye bir kasa toplayacağın zaman tekrardan almak zorunda kalma, bu aldığın o zamanda iş görsün.

Haklısınız ama 128 MB ekran kartım var gerçekten gına geldi kaç senedir dayanıyorum bu Kasım ayı inşallah ilk ödememi alırsam 128 bit alacaktım ki aklıma taksitle ödeyebileceğim geldi 3 taksit bile yapsam yeter belki bu mesajınızı görmesem aklıma gelmezdi :) Aklım peşine gittiği için param yoktu fakat 3 taksit yaparsam mutlaka alabilirim çok teşekkürler :D

Önerin için teşekkürler fakat 128 bit'e göre sence biraz pahalı değil mi? Yani 20 daha koyup 256 bit alınır...

Evet kardeşim o senin bileceğin bişe Yinede Tavsiye ederim

---------- Mesaj saat 18:05:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:47 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim sen iyimisin senin 160 tl diye örnek verdiğin kart 2 gb benim paylaştıgım Grafik kartı 4 gb 128 bit ayrıca vatandaki fiyatı da 230 ₺₺₺₺ Yorum yapmadan konuyu iyi okuyup neyi araştırdığına dikkat etsen öyle Mesaj atmazdın. İyi araştırmalar ;)
TIKLA : http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63376

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri