Ekran kartı tavsiye öneri

Hamanji

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba mevcut bir sistemim var.
İ5 6600 işlemci
12 gb ram
Sıvı soğutma
Msi anakart

Yakın zamanda ekran kartım malesef sizlere ömür çöktü yandı vs.
Bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı. Aklımda olan sapphire nitro rx 570 4gb var ama stok yok 2. El alma taraftarı değilim fakat elinde temiz ekran kartı olan garantisi devam eden mining olayına girmemiş varsa fiyatlarını görmek isterim.

Arkadaşlar bilgilendirme yazayım dedim :) ekran kartı olarak

MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı bunu vatan bilgisayardan aldım. biraz pahalı ama yapacak bişey yok

Son düzenleme:
sapphire ler güzel ama çok ısınıyorlar bende msi rx570 armor var 4gb memnunum

valla bende de 1070 vardı 6 ay önce çipset yanmış gönderdim bir yere reballing yapmışlar. 6 ay çalıştı sıkıntısız sorunsuz. Şimdi hiç görüntü gelmiyor ekrana. Çıkardım koydum köşeye napsam diye düşünüyorum. O yüzden konu takip...

Evga 970 4gb 256 bit arka plaka soğutucu mevcut. 1 yıl oldu olmadı kullanıyorum. İkinci el almıştım kutu fatura mevcut. Evga 1080 ti ekran bulsam takas kullanırdım.Bir arada arayışım oldum. Fiyat konusunda sahibinde satıcılarla anlaşamadım :D Tavsiyem evga ekran kartı al. Kullandığım kartı satın almak istersen pm gönderebilirsin.

Rx serisi soğutucu olarak nitro serilerine bak. Madencilikte en kralı nitrolardı.

Rx serisi soğutucu olarak nitro serilerine bak. Madencilikte en kralı nitrolardı.

nitro serileri olarak rx 570 baktım ama biraz araştırma sonucu tırstım diyebilirim. çok fazla ısınma yaşayan olmuş ömrü az olur felan diyende var. hoş gerçi stok yok şuanda sapphire nin

nitro serileri olarak rx 570 baktım ama biraz araştırma sonucu tırstım diyebilirim. çok fazla ısınma yaşayan olmuş ömrü az olur felan diyende var. hoş gerçi stok yok şuanda sapphire nin

Eğer nitroya ısınıyor diyorlarsa armor yada pulse kullanmamışlardır. Ben hepsinden denedim.

Herkese merhaba mevcut bir sistemim var.
İ5 6600 işlemci
12 gb ram
Sıvı soğutma
Msi anakart

Yakın zamanda ekran kartım malesef sizlere ömür çöktü yandı vs.
Bana önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı. Aklımda olan sapphire nitro rx 570 4gb var ama stok yok 2. El alma taraftarı değilim fakat elinde temiz ekran kartı olan garantisi devam eden mining olayına girmemiş varsa fiyatlarını görmek isterim.

Ekran kartını hemen çöpe atma. Fanlarını söküp cipsetin oldugu kısmıdaki lehimleri saç kurutma makinesi ile bi 5 dakka ısıt bakalım. En son yegenin ekran kartını böyle düzelttim 6 aydır çalışıyor. Normalde pc hiç açılmıyordu çipi olduğu yerdeki lehimleri ısıttım saç kurutma ile sorunsuz çalışıyor 6 aydır.

Ekran kartını hemen çöpe atma. Fanlarını söküp cipsetin oldugu kısmıdaki lehimleri saç kurutma makinesi ile bi 5 dakka ısıt bakalım. En son yegenin ekran kartını böyle düzelttim 6 aydır çalışıyor. Normalde pc hiç açılmıyordu çipi olduğu yerdeki lehimleri ısıttım saç kurutma ile sorunsuz çalışıyor 6 aydır.

Şimdi anladım :D hocam bahsettiğin olay bu videoda anlatıyor. Normalde çip söküp tamir etmek en doğru sonuç. Isıtılarak çözüm olduğunu söylüyor. İleride tekrar bozulma olasılığı yüksek diyordu. Dediğin gibi denemeye değer

https://www.youtube.com/watch?v=GvZkf6G0pV8

termanli değiştirdim ekran veriyor ama belli zaman sonra ısıdan dolayı ekran sarı çizgiler kaplıyor ve bilgisayar donuyor illa reset atmam gerekiyor kısacası zamanı geldi 2 kart arasında kararsız kaldım
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

Arkadaşlar bilgilendirme yazayım dedim :) ekran kartı olarak

MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı bunu vatan bilgisayardan aldım. biraz pahalı ama yapacak bişey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri