Ekran videosu problemleri

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

Kiyoshi

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba ekran videosu çekmek için program arıyorum oyun oynucam mesela bunu çekerken bana hiç bir sorun çıkarmayacak bir program lazım

camtasia var şu anda ama ondada çektigim videoların üstünde mause çıkıyor bir türlü ayarlayamadım

fraps dışında mp4 formatı olarak 1080p hp ekran videosu çeken free programlar bilen varmı yada camtasia nın bu sorununu çözmemde yardımcı olucak

Dxtory diye bir program var. Oyun videosu çekenler için, güzel bi program. Youtube'da aratıp nasıl kullanıldığına bakabilirsin.

Oyun videosu için kesinlikle Bandicam. Bi de Format Factory ile dosya boyutunu küçültüp upload edersin. Mis.

Not : Bandicam 40 dolar civarı :D Nette beleşini de bulabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri