Ekşi Sözlük 'Deşifre' oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamut

Kayıtlı Üye
Ekşi Sözlük 'Deşifre' oldu

Ekşi Sözlük'e dava açan İş adamı Ali Emre Bukağılı, Eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Avukat Ahmet Gündel, Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen ve bazı Ekşi Sözlük yazarlarının katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunuldu. Ekşi Sözlük'te yaşananların iç yüzünü bizzat sözlük yazarları çarpıcı tespitlerle anlattı. Ekşi Sözlük yazarları, inançlı yazarlara karşı linç girişimlerinin olduğunu, dine karşı nefret ve küfür içeren söylemlerin oldukça yaygın olduğuna dikkat çektiler. Ayrıca yazarlar, ağza alınmayacak kadar çirkin olan küfürlerin hiçbir engelleme olmadan sözlükte yayınlandığını belirterek sözlük yönetiminin bunlara zemin hazırladığına vurgu yaptılar…

Ekşi Sözlük Yazarı Selim Gürsel: Bir sürü psikolojisi var. Müslüman veya inancını ifade eden hangi görüş varsa linç ediliyor. Dinimizi eleştirebilirler ancak direkt küfür ediyorlar, biz de mecburen kavga pozisyonuna giriyoruz.

EKŞİ SÖZLÜKTE TKP HEGEMONYASI VAR!
Ekşi sözlükte Chp'liler ve özellikle de TKP hegemonyası var. Gezi sürecinde MÜslüman yazarların işlerine son verildi.

Ekşi Sözlük Yazarı Muhammed Toprak:
Ekşi sözlükte, mum söndü yapan Alevi, kurucusu gay olan ülke, kızını satan Kemalist diye başlıklar açılıyor. Ben buradan herkesi bunlara tepki vermeye davet ediyorum.

Yayına Telefon İle Bağlanan Ekşi Sözlük Yazarı Elif A.:
Sözlükte bir yazar, kendisi troldü. Sözlük o kişiyi deşifre etti. Neden cezalandırıldı o arkadaş? Sözlükte bir linç kültürü var. Bir sürü psikolojisiyle küfürler yağdırılıyor. Oradaki arkadaşları tebrik ediyorum ayrı ayrı. Ben onlar kadar cesaretli olamadım. Ama çok mutluyum olanları anlattıkları için. Sözlükte sadece İslam düşmanlığı değil. Birçok şey var. Ben bunların planlı da yapıldığını düşünüyorum ayrıca. Orada her gün birileri linç ediliyor. Her gün birilerinin ailesine çocuğuna küfrediliyor. Bize de sen yandaşsın, cemaatçisin, yobazsın diyorlar. Oysaki ben modern ve hükümete de görüş olarak muhalif biriyim aslında.

Ayrıca son zamanlarda kadınlar üzerinden acayip bir cinsiyetçi yaklaşım da var. Türk kadınını aşağılıyorlar. Kezban diyorlar, çeşitli şekilde aşağılayıcı cümlelerle çirkin ifadeler kullanıyorlar.
Oradaki kişilik bozukluğu sadece İslam'a hakaret değil, sevgisizlik, nefret, edepsizlik ve çok garip şeyler var. Ben hepsi için aynı şeyi söylemiyorum ama bir dinin peygamberine küfretmek ne oluyor! En galiz küfürler, Atatürk'e de başkalarına da küfürler var. R. Tayyip Erdoğan Başbakanımız, Kılıçdaroğlu Başbakan olsa ona da küfür edilmemeli, o Türkiye'nin Başbakanı çünkü, bu bir edeptir zaten.

Ekşi Sözlüğe Dava Açan İş Adamı Ali Emre Bukağılı:
Kırk yazar hakkında dava açtım. Bir de Ekşi Sözlük'ün sahibi Sedat Kapanoğlu hakkında. Kapanoğlu'na da kutsal değerlere hakaret ettiği için dava açıldı. Onun da peygamberimize ve kutsal değerlere hakaret içeren onlarca yazısı var. Onlar için kendisine dava açıldı.

Programda İslam'a ve Kutsal değerlere yapılan saldırılar sansürlenerek verildi. İşte o çirkin iftira ve küfürlerin yer aldığı ifadelerin tartışmaya açıldığı o başlıklar:

• HZ. MUHAMMED'İN DEVE **** İLE HASTA TEDAVİ ETMESİ
• CEBRAİL'İN HZ. MUHAMMED'E **** GETİRMESİ
• HZ.MUHAMMED'İN EN S**** PEYGAMBER OLMASI
• HZ. MUHAMMED'E AŞIK ERKEKLER
• HZ. İSE İLE PİNOKYO ARASINDAKİ BENZERLİKLER
• ON DAKİKALIĞINA ALLAH OLMAK (Haşa Diyoruz )
• ALLAH'IN MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRMEKTEN ZEVK ALMASI
• ALLAH'IN PSİKOLOJİK DURUMU
• ALLAH'IN **** OLMASI
• KURAN DERSİ SIRASINDA S*** YAPMAK

"Daha bunun gibi nice hakaret içeren başlıkları ve altında yapılan yorumları yayınlamak mümkün değil"

Dava Açan Avukat Ahmet Gündel:
Ekşi Sözlük elbette muhalefet yapabilir, hükümete ve dine muhalefet edebilir. Ancak dine ve dini değerlere hakaret eden yayınlara ağırlık verildi, gezide aşırı uçlara destek verildi. Şimdi biz burada Türkiye üzerinde karanlık güçlerin oyunlar oynadığını görüyoruz. Türkiye'de bir kısım kesimde bir hakaret kültürü oluştu.

Aslında Ali Emre beyden önce savcıların bunu yapması gerekirdi bunlar kamu suçu. Şikayete bağlı suçlar değil ki bunlar. Mesajlardan örnekler, Cebrail'in Hz. Muhammed'e afrodizyak getirmesi… Alevi, Hıristiyan ve Müslümanların hepsine buralarda saldırılar var. İnsanlar yüzyıllardır din uğruna savaşmışlar. Öldürüp öldürülmüşler. Son yıllarda dini hassasiyetler sistematik olarak kaşınıyor. Burada içeriden dışarıdan eller var. Sadece inançlı insanların değil Türkiye'nin birliğine inananların hepsinin tepki vermesi gerekir bunlara…

PSİKİYATR DR. İBRAHİM BİLGEN:
Bu yazılar çok kötü, gözümün ucuyla yazılanlara baktım çok kötüydü. Örneğin demin ben orda haykırmak istedim okumayalım diye. Niye çünkü hedeflerine ulaşmış olurlar. Ve diğerleri de onlara hakaretle karşılık verecekler. O zaman bundan hepimiz zarar göreceğiz. Ben bize bakıyorum. Ben biz olmak istiyorum.
A Haber
Arkaşdaşlar bazı Kelimeler Aşırı derecede çirkin olduğu için sansürlerdim ** bu şekilde... Eşkisözlüğü kınıyoruz....

Bu şerefsizlikten başka birşey değil ya.İnanmayabilirsin,eleştirebilirsin ama herşeyin bir sınırı var...

bi ara öyle bir konuya denk gelmiştim , ekşi sözlük sayfasında .. Yazık .. :(

Eger yayina baglanip da ben sozluk yazariyim diye kendisini lanse ediyorsa,sozlukteki kullanici adini da paylasmasi lazim...Aksi takdirde A HABER'in yaptigi yayinlari yanli buluyorum... Bir ara da TV8'de satanist diye 3 tane set iscisini cikarmislardi..

Ekşisözlük yazarı var mı aranızda bilmiyorum ama bu tamamen karalama kampanyasından başka bi şey değil Ekşisözlük zamanında çok çekti bu tür konulardan direk dine hakaretten bahsetmiyorum ama sanatçılara ahlak boyutunun dışında eleştiri,devlet adamlarına ahlak boyutunun dışında eleştiri gibi türlü türlü yazılar yazılıp konular açıldı ama ekşisözlük yönetimi zaten bu gibi durumlarda yazarın İP bilgilerini dava açılması durumunda teslim ediyo ve açılan başlık veya entryi kaldırıyor.Hz.Muhammed'e hakaret konusunda da yazılan entryler silinip başlık kaldırıldı.Sözlük yönetimi yapması gereken her şeyi yapmasına rağmen neden karalama kampanyasına giriliyor anlamış değilim ayrıca bu olanlar Twitter'da da oluyor Facebook'ta da oluyor ama onlara ses çıkarabilen yok (Biraz araştırırsanız binlercesini görebilirsiniz bu tür yerlerde).

Yani demem o ki sözlük yönetiminden yazılan yazıları kaldırmasını istemeden direk program yapıp karalama kampanyasına girmek tamamen art niyetli bi olaydır başka bi şey değil.

Ekşisözlük yazarı var mı aranızda bilmiyorum ama bu tamamen karalama kampanyasından başka bi şey değil Ekşisözlük zamanında çok çekti bu tür konulardan direk dine hakaretten bahsetmiyorum ama sanatçılara ahlak boyutunun dışında eleştiri,devlet adamlarına ahlak boyutunun dışında eleştiri gibi türlü türlü yazılar yazılıp konular açıldı ama ekşisözlük yönetimi zaten bu gibi durumlarda yazarın İP bilgilerini dava açılması durumunda teslim ediyo ve açılan başlık veya entryi kaldırıyor.Hz.Muhammed'e hakaret konusunda da yazılan entryler silinip başlık kaldırıldı.Sözlük yönetimi yapması gereken her şeyi yapmasına rağmen neden karalama kampanyasına giriliyor anlamış değilim ayrıca bu olanlar Twitter'da da oluyor Facebook'ta da oluyor ama onlara ses çıkarabilen yok (Biraz araştırırsanız binlercesini görebilirsiniz bu tür yerlerde).

Yani demem o ki sözlük yönetiminden yazılan yazıları kaldırmasını istemeden direk program yapıp karalama kampanyasına girmek tamamen art niyetli bi olaydır başka bi şey değil.

Sütte leke var Eşkisözlükte yok
Araştır diyorsun İp diyorsun kaldırıldı diyorsun..
Öyle bir sitede bir konunun kaldırılması için savcılık ve haberlerde yer almasımı gerek ozaman eşki sözlüğün sahibi çıksın adam gibi ip adreslerini versin ve ayrıca okadar Kötü küfür hakaret pislik kelimeler var ki bir insanın ordan kazanacaği tek şey terbiyesizlik ahlaksızlıktır. Eşki sözlükğümü övelim sana burda.. Dediğim gibi amaç bu senin dediğin gibi olsa dahi yazarların yazıları onay bekler okunur uygunsa Modlar yayınlardı.. Kimseyi durduk yere karalama kanpanyası açmıyoruz. Ayrıca Bu karalama Kanpanyası değildir Haberdir..

Yahu neyden bahsediyorsunuz siz?
Bende ekşi sözlük yazarıyım, ''Tüm ekşisözlük yazarlarının.. '' diye başlayan bir sürü hakeret görüyorum.
Yukarıda da gördüm.

Hakkımı vallahi helal etmiyorum size, Öbür Dünya'da Allah gani gani burnunuzdan getirir İnşAllah. Yukarıda ki arkadaş!

Sütte leke var Eşkisözlükte yok
Araştır diyorsun İp diyorsun kaldırıldı diyorsun..
Öyle bir sitede bir konunun kaldırılması için savcılık ve haberlerde yer almasımı gerek ozaman eşki sözlüğün sahibi çıksın adam gibi ip adreslerini versin ve ayrıca okadar Kötü küfür hakaret pislik kelimeler var ki bir insanın ordan kazanacaği tek şey terbiyesizlik ahlaksızlıktır. Eşki sözlükğümü övelim sana burda.. Dediğim gibi amaç bu senin dediğin gibi olsa dahi yazarların yazıları onay bekler okunur uygunsa Modlar yayınlardı.. Kimseyi durduk yere karalama kanpanyası açmıyoruz. Ayrıca Bu karalama Kanpanyası değildir Haberdir..

Hocam yanlış anlamışsınız ben Ekşisözlük 0 hatasızdır demiyorum.Ekşisözlük'te de hata vardır elbet.Bugün Ekşisözlük'e üye olmak çok kolay bi şey değil insanlar yıllarca bekliyor üyelik onayı almak için.Sizin söylediklerinize tek tek cevap vereyim.

Sözlükte terbiyesizlik,ahlaksızlık,belaltı konular var yok demiyorum ama site kuralları ve site tanıtımında sözlükte böyle şeylerin yer alabileceği belirtiliyor.Üye olduktan sonra böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz diye sizi üye olurken uyarıyor zaten adamlar.
Böyle şeyler için savcılık iznine direk gerek yok eğer X şahsına hakaret içeren bi başlık veya entry girildiyse ve sözlük yönetimi bunu farketmediyse.X şahsı bahsi geçen kişinin kendisi olduğunu belirterek sözlük yönetimiyle iletişime geçip burada şahsıma hakaret ediliyor.Kaldırılmasını talep ediyorum dediğinde sözlük yönetimi X şahsı için değil sözlüğün devamlılığı için zaten o entry kaldırmak zorunda ilerleyen süreçte X şahsı dava açar ise eğer sözlük yönetimi entryi giren kişinin İPsini zaten veriyor.
Yazar entrylerini onaylama kısmına geçersek ekşisözlüğün 100.000 üzerinde üyesi var bunların en kötü 30.000 40.000 üyesi günlük online olan kişiler her yorumunun onaya tabi olması imkansızın ötesinde bi şey.
Ben size karalama kampanyası yapıyorsunuz demiyorum bu bir haber doğrudur ben programı yapan kişiden bahsetmiştim programı yapan kişinin bunlardan habersiz bi şekilde program yapması kusura bakmayın ama karalama kampanyasından başka bi şey değildir.
Hz.Muhammed'e hakaret bi müslüman olarak benimde zoruma giden bi şeydir ama anlatamadığım şey şu Hz.Muhammed'e hakaret edilen yazılar yazıldı ama ekşisözlük zaten o yazıları kaldırdı ve dava açılsa o yazıları yazan kişilerin İP adresini vermeye zaten mecbur.Demek istediğim kaldırılmasına rağmen tek bi kişinin hatasını tüm sözlüğe kesmek doğru bi şey değil.

arkadaşlar burasi siyaset yerimi yoksa youtbe para kazan kazanma yerimi. Oldu sen bizi deşifre et bizde seni böyle gitsin .. site ytpara dan cıksın siyaset meydanına dönsün.. .....

adminler ve madatörler lüften bu konuyu tartışın burası ytpara mı yoksa siyaset meydanımı ?

jamut, bak açmıyoruz diyorsun niye çünkü senin görüşün ekşi dekilerle uyumuşyor bırakın bu işleri arkadaş sen rabia yapıyorsan diğeride 4bira yaptımı orayı saygı duyacaksın, hakaret söylem küfür varsada cezasını sen değil yetkililer verir, ama internetin kısıtlanmasını hiç bi devlet kanunu sağlayamaz. İnternet özgür bi dünya sonuçta. Bana görede tamamiyle karalama kampanyası. en son çıkan gezi olaylarından sonra ellerinden geldikçe sosyal medyayıda kısıtlamaya çalışıyorlar işte.

ekşinin karalanacak bi tarafı kaldıysa karalansın.
muhalefet genel başkanı ziyaret edip şu pozu veriyorsa.
http://i.imgur.com/ccv6pgp.jpg
kimse ekşinin tarafsız insanların görüşlerini bildirdiği özgür bi platform demesin. ayrımcılık yazar alımlarında bile hat safhada.

Siyaset meydanına hoşgeldiniz. ytpara kapandı. siyaset meydanı açıldı..

Hocam yanlış anlamışsınız ben Ekşisözlük 0 hatasızdır demiyorum.Ekşisözlük'te de hata vardır elbet.Bugün Ekşisözlük'e üye olmak çok kolay bi şey değil insanlar yıllarca bekliyor üyelik onayı almak için.Sizin söylediklerinize tek tek cevap vereyim.

Sözlükte terbiyesizlik,ahlaksızlık,belaltı konular var yok demiyorum ama site kuralları ve site tanıtımında sözlükte böyle şeylerin yer alabileceği belirtiliyor.Üye olduktan sonra böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz diye sizi üye olurken uyarıyor zaten adamlar.
Böyle şeyler için savcılık iznine direk gerek yok eğer X şahsına hakaret içeren bi başlık veya entry girildiyse ve sözlük yönetimi bunu farketmediyse.X şahsı bahsi geçen kişinin kendisi olduğunu belirterek sözlük yönetimiyle iletişime geçip burada şahsıma hakaret ediliyor.Kaldırılmasını talep ediyorum dediğinde sözlük yönetimi X şahsı için değil sözlüğün devamlılığı için zaten o entry kaldırmak zorunda ilerleyen süreçte X şahsı dava açar ise eğer sözlük yönetimi entryi giren kişinin İPsini zaten veriyor.
Yazar entrylerini onaylama kısmına geçersek ekşisözlüğün 100.000 üzerinde üyesi var bunların en kötü 30.000 40.000 üyesi günlük online olan kişiler her yorumunun onaya tabi olması imkansızın ötesinde bi şey.
Ben size karalama kampanyası yapıyorsunuz demiyorum bu bir haber doğrudur ben programı yapan kişiden bahsetmiştim programı yapan kişinin bunlardan habersiz bi şekilde program yapması kusura bakmayın ama karalama kampanyasından başka bi şey değildir.
Hz.Muhammed'e hakaret bi müslüman olarak benimde zoruma giden bi şeydir ama anlatamadığım şey şu Hz.Muhammed'e hakaret edilen yazılar yazıldı ama ekşisözlük zaten o yazıları kaldırdı ve dava açılsa o yazıları yazan kişilerin İP adresini vermeye zaten mecbur.Demek istediğim kaldırılmasına rağmen tek bi kişinin hatasını tüm sözlüğe kesmek doğru bi şey değil.

Programı yapanın araştırmadığını nereden biliyorsun..
30.000 40.000 üyesi günlük online olan kişiler her yorumunun onaya tabi olması imkansızın ötesinde bi şey.

okadar ziyaretçiisi olan bir site zaten Dünyanın parasını kazanıyor Ek okarak ücretli Çalışanlar Olabilir..
bence küfür ve kötü sözler içerene her berbat site kapatılmalı..

---------- Mesaj saat 20:20:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:05 civarında gönderildi. ----------

ben temizim diyen adamın ekşi sözlükte işi olmaz.

katılıyorum

---------- Mesaj saat 20:21:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:26 civarında gönderildi. ----------

Siyaset meydanına hoşgeldiniz. ytpara kapandı. siyaset meydanı açıldı..

Siyaset değil... konuyu siyasete çekme çekenler var ne yazık ki

ekşinin karalanacak bi tarafı kaldıysa karalansın.
muhalefet genel başkanı ziyaret edip şu pozu veriyorsa.
http://i.imgur.com/ccv6pgp.jpg
kimse ekşinin tarafsız insanların görüşlerini bildirdiği özgür bi platform demesin. ayrımcılık yazar alımlarında bile hat safhada.

tarafları bizi ilgilendiren bir konu değil söz konusu Dinimize Peygamberimize yapılan hakaret..

jamut, bak açmıyoruz diyorsun niye çünkü senin görüşün ekşi dekilerle uyumuşyor bırakın bu işleri arkadaş sen rabia yapıyorsan diğeride 4bira yaptımı orayı saygı duyacaksın, hakaret söylem küfür varsada cezasını sen değil yetkililer verir, ama internetin kısıtlanmasını hiç bi devlet kanunu sağlayamaz. İnternet özgür bi dünya sonuçta. Bana görede tamamiyle karalama kampanyası. en son çıkan gezi olaylarından sonra ellerinden geldikçe sosyal medyayıda kısıtlamaya çalışıyorlar işte.
Dostum konuyu nereye çektin sende Allah aşkına Tam eşki sözlüğe senpatin olabilir ben R4BIA yapiyorsa Mısırda Ölen müslüman Kardeşilerim İçin Yapiyorum.. Peki 4Bira Yapanlar Ne için yapiyor Ayıptır söylemesi.. O yapanlar Müslüman Değilse Neden Ortalığı karıştırıyor yıkıp yakıp döküyorlar..
Eğer özgürlük Küfretmek,hakaret etmek,Dini inançlara Değer verenlere ağır sözer söylemekse O özgürlük Burda yok İsrailde var.. Siyaset yapma Burası siyaset meydanı değil bir haber konusu açalım dedik.. bilgi paylaşalım dedik insanları bilgilendirelim dedik. Ama bazı insanlar uslubunu Koruyamıyor.. ben hiç bir yerde Tartışma konusu olacak Atatürke hakeret CHP ye Hakaret Siyaset adamlarına hakaet konular açmadım açmam da.. Sosyal Medya Kısıtlanacak Bu Avrupada Daha ileri düzeyde uygulanmaktadır.. !!

Dostum konuyu nereye çektin sende Allah aşkına Tam eşki sözlüğe senpatin olabilir ben R4BIA yapiyorsa Mısırda Ölen müslüman Kardeşilerim İçin Yapiyorum.. Peki 4Bira Yapanlar Ne için yapiyor Ayıptır söylemesi.. O yapanlar Müslüman Değilse Neden Ortalığı karıştırıyor yıkıp yakıp döküyorlar..
Eğer özgürlük Küfretmek,hakaret etmek,Dini inançlara Değer verenlere ağır sözer söylemekse O özgürlük Burda yok İsrailde var.. Siyaset yapma Burası siyaset meydanı değil bir haber konusu açalım dedik.. bilgi paylaşalım dedik insanları bilgilendirelim dedik. Ama bazı insanlar uslubunu Koruyamıyor.. ben hiç bir yerde Tartışma konusu olacak Atatürke hakeret CHP ye Hakaret Siyaset adamlarına hakaet konular açmadım açmam da.. Sosyal Medya Kısıtlanacak Bu Avrupada Daha ileri düzeyde uygulanmaktadır.. !!

Melih gökçekde 2 yıldır redhack'i bulacak zaten yapma allah aşkına, ben diyorum ki senin rabian onları ilgilendirmiyor işte adamlarda kendilerine göre yol izliyor yani diyorum ki İki dünya farklısınız sen gidip o adamlara zaten haklı demiyeceksin o adamlarda sana haklı demiyecek senin görüşünü savunacak değil yaa haber açman iyi bunun burda tartışılmasıda iyi + olarak ekşiye sadece google da bir şey arattığımda bilgi ve yorumları okumak için girerim bir bağım yok bir şey yok hiç bir yere çekmedim konuyu Ve sana şu kadarını söyliyim bug
n Mısır için müslüman olanlar Doğu Türkistan için çinin Uyguları 250 türk ü kurşuna dizdiğinde 1 ay önce kimin haberi vardı kim haber yaptı destek çıktı geçiceksin bunları Bugün araplardan zengini yok 4 yanları petrol k.bakmasın krallar peşkeş çektirip amerikaya ona buna yedirirken ben ordaki halk için üzülemem evet kötü bi durum hemde oldukça bende orada doğsam benimde yaşama hakkım alınsa bana destek verseler benden mutlu olması ama bugün Kader denen çizgide insanlar insalığa yön veremiyor PARAYI ELİNDE TUTAN HÜKMEDİYOR ben doğu türkistanda ölen insanlara bin kat daha çok üzüldüm ama bu olaylarda içimi yakıyor elimizden gelen sadece bunlar, ve bu insanlar için üzülmeyen insanlara seninde laf söyleme hakkın yok onun vicdanına kalmış hiç bi yerede çarpıtmadım durum bu yani. Kısıtlanma getirilmeside öyle kolay bir şey değil. Kısıtlama getirilecekse ilk önce Melih gökçeğin ve bir çok siyasetçenin hesabına kısıtlama getirilsin görüşü ayırt etmeden birbirlerine bile ne biçim hakaretde bulunuyorlar, Kısıtlama getirilecekse saksı tutan doğuşa zırvalayan nihata getirilsin anlatabildim umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri