Piyasayı yükseltmenin anlamı yok
Ekşi hesap 100 max 125 TL ederidir.
Bu fiyata satmak isteyen varsa geçerim ödemeyi
Kime göre, neye göre ederi odur? Kimseyi kandırmanın alemi yok.
O fiyat aralığında bi hesap bulursan çok şanslısın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Piyasayı yükseltmenin anlamı yok
Ekşi hesap 100 max 125 TL ederidir.
Bu fiyata satmak isteyen varsa geçerim ödemeyi
Kime göre, neye göre ederi odur? Kimseyi kandırmanın alemi yok.
O fiyat aralığında bi hesap bulursan çok şanslısın.
yahu kime göre diyorsun adama göre işte,sen çok değerli görüyorsan 1000 liraya sat
Kime görenin cevabını verdiğin için teşekkür ederim.
Neye göre?
Benim hesaba ihtiyacım yok, satmıyorum da.
Ama böyle bi başlık açılıp, benim verdiğim fiyat aralığından sonra " piyasayı yükseltmenin alemi yok " gibi bi mesaj girildiyse ben böyle bi cümle kurma hakkını kendimde bulurum.
Tekrarlıyayım, o fiyat aralığında " yazar " bi Ekşi hesabı bulursa çok şanslı arkadaş.
neyse uzatmayalım bu bir alışveriş başlığı fiyat teklif edilmiş iş bitmiş,şartları uyan satar zorla birşey yaptırılmıyor,biz olmuş alışverişlere göre fiyat söylüyoruz varsayım yapmıyoruz hesabını değerli gören zaten satmaz yada daha yüksek fiyat ister bu satışla ilgisi olmaz,sen ne alıcı ne satıcısın başlığa girip fikir vermene gerek yok
Nasıl ki senin şu başlığın sahibi olmadan benim yorumuma alıntı yapma gibi bi özgürlüğün/fikrin varsa, benim de bu tarz mesaj girme hakkım var.
Yaklaşık 3-4 ay önce bi arkadaş pinli bi Adsense hesabı satıyordu burada, 60 Tl civarı. O arkadaşa mesaj atıp bu fiyatın çok az olduğunu söylemiştim. O da sanıyorum 200 küsür civarı satmıştı benim mesajım sonrası.
Neyse.
Senin için tekrar edeyim; o fiyat aralığında " yazar " bi Ekşisözlük hesabı bulabilirse arkadaş, bariz çok iyi bi iş yapmış olur.
uğraşamam raporladım,aylak mısın birader
Alışveriş baltalamak.
atarına kurban hadi şimdi yol al laftan anlıyorsan.
Benim ödeyeceğim para max 125 TL dir.
Satmak isteyen ulaşsın.
Yine mi parazit türedi forumda bölünerek çoğalıo bunlar![]()
Kolaya alışmışsınız. Hoşunuza gitmeyen fikirlere, mesajlara tahammülünüz yok.
Sizin gibi insanların inadına seviyemi, terbiyemi bozmadan düşündüklerimi söylemeye devam edicem.
Allah'tan siyasi bi başlık değil, bi Ekşisözlük satış başlığı. Bu da olayın ironisi olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.