Cidden ilginç insanlar. Sözlükler içerisinde din tartışmaları ve küfürler oluyor fakat bunu yapan sadece başka dinlere mensup yada inanmayan insanlar değil. Ülkemizde neden her şey dine bağlanıyor bir türlü çözemedim. Insanlarin başka dinlere inanması - yada hiç inanmaması neden bizim insanımız için bu kadar problem? Bu ülkede özgürlük yok der susarım.
Dediklerinize katiliyorum. Sanliurfada yasiyorum, ermeniler zamanindan kalma cok insan var fakat sorsan benligini inkar ediyor. Neden peki? Tabiki korku. Gecen yillarda Sanliurfaya kilise yaptirmak icin oy toplandi. Gerekli oy saglandi fakat faaliyete gecen kimse olmadi. Biz nasil Almanyada veya avrupa ulkelerinde cami yaptirabiliyorsak onlarda burada ibadet yerlerini yapmakta serbestler. Ama insanimiz hala bunu asabilmis degil. Ateiste bile saygi duymak lazim, onemli olan once insanlik. Kisi inaniyor diye karsindakini de inandirmak veya yargilamak luksu yok. (Yanlis anlasilmasin Muslumanim, yada yanlis anlayin) Konu biraz amaci disina cikti ama neyse .. Saygilar