ekşi ve inci hacklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden ilginç insanlar. Sözlükler içerisinde din tartışmaları ve küfürler oluyor fakat bunu yapan sadece başka dinlere mensup yada inanmayan insanlar değil. Ülkemizde neden her şey dine bağlanıyor bir türlü çözemedim. Insanlarin başka dinlere inanması - yada hiç inanmaması neden bizim insanımız için bu kadar problem? Bu ülkede özgürlük yok der susarım.

Dediklerinize katiliyorum. Sanliurfada yasiyorum, ermeniler zamanindan kalma cok insan var fakat sorsan benligini inkar ediyor. Neden peki? Tabiki korku. Gecen yillarda Sanliurfaya kilise yaptirmak icin oy toplandi. Gerekli oy saglandi fakat faaliyete gecen kimse olmadi. Biz nasil Almanyada veya avrupa ulkelerinde cami yaptirabiliyorsak onlarda burada ibadet yerlerini yapmakta serbestler. Ama insanimiz hala bunu asabilmis degil. Ateiste bile saygi duymak lazim, onemli olan once insanlik. Kisi inaniyor diye karsindakini de inandirmak veya yargilamak luksu yok. (Yanlis anlasilmasin Muslumanim, yada yanlis anlayin) Konu biraz amaci disina cikti ama neyse .. Saygilar

Arkadaşlar mesele Peygamber Efendimize küfür edilmesi değil.İlgili başlık ekşi sözlükte 2 ay önce açılmıştı ve bir kısım medya bunu haber yapmıştı.O zaman zaten ekşi sözlük baya eleştirilmişti.Gezi olaylarına verdiği destekten dolayı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekşi sözlüğe plaket vermesinden dolayı sanki yeni bir olaymış,ilgili başlık yeni açılmış gibi ekşi sözlüğü topa tuttular.Zaten o başlık sözlükten silindi.Ama dediğim gibi haber7 ve benzeri siteler bence sırf Gezi olaylarına destek verdiği için Ekşi Sözlüğü hedef gösterdi.Eski olayı yeniymiş gibi gösterdi.

REDHACK (kızıl hackerler grubuda ) tüm millet vekıllerı ve eşlerinin teelfon numarasını yayınladı :_

Yıl olmuş 2013 hala ddos saldırısını hackerlık sananlar var.

index atmış adamlar neyin ddos'undan bahsediyorsun ?
qw92f.jpg

Adamlar hala devam ediyor, herkes birbirinin değerlerine hakaret ediyor. :)
Atatürk'ten tut başbakana kadar ,
Peygamber'den tut Padişahlara kadar.

Bunlar arlanmaz. :)

Zaten o küfür edenler sözlükte dikkat çekmek isteyen ergen kafalılar.İstediklerini de başarıyorlar.

beter olsunlar geçen Allah'a kitapa sövüyorlardı

Cidden ilginç insanlar. Sözlükler içerisinde din tartışmaları ve küfürler oluyor fakat bunu yapan sadece başka dinlere mensup yada inanmayan insanlar değil. Ülkemizde neden her şey dine bağlanıyor bir türlü çözemedim. Insanlarin başka dinlere inanması - yada hiç inanmaması neden bizim insanımız için bu kadar problem? Bu ülkede özgürlük yok der susarım.

Sen neyin kafasındasın arkadaşım ! İstediği dine inanabilir beni ilgilendirmez ama diğer dinlere saygılı olacak ! Diğer insanları bilmem ama bu benim zaaf noktam o yüzden problem anladın mı ?
Peygamber Efendiğimiz(S.A.V) Laf söylenecek çok normal olabilir sana ama bana göre değil olmadı olmayacak ! gerçekte çıksın desin bunu sanalda 3-5 babası şirketi olan açmış sözlük sitesi kendilerini elit görüyolar "biz raadımız sülalemiz raad çünkü " diye tweetler atıyolar vay anası !

İnternet özgür bi platformdur, kimse kimsenin görüşüne davranışına karışamaz.. Saygınlığını yitirmiş insan gerçektede bi hayvandan farksız değildir ama bunu yargılamak size bize düşmez.

Sen neyin kafasındasın arkadaşım ! İstediği dine inanabilir beni ilgilendirmez ama diğer dinlere saygılı olacak ! Diğer insanları bilmem ama bu benim zaaf noktam o yüzden problem anladın mı ?
Peygamber Efendimiz(S.A.V) Laf söylenecek çok normal olabilir sana ama bana göre değil olmadı olmayacak ! gerçekte çıksın desin bunu sanalda 3-5 babası şirketi olan açmış sözlük sitesi kendilerini elit görüyolar "biz raadımız sülalemiz raad çünkü " diye tweetler atıyolar vay anası !

Hocam bu ne tepki? Burda ben ne kötü söz söyledim? Diğer yazımı okursan zaten bu küfürlere tamamen karşı olduğumu söyledim. Bu sadece Islam için geçerli değil, ben başka bir dinin inancına da laf ettirmem. Herkes saygılı olmasını bilecek. Yukarıdan bir arkadaşın dediği gibi, bunu yapan insanlar dikkat çekmeye çalışan ergenler. Zaten belli bir yaşa ulaşmış insan dini değerlere saygılı olmayı bilir. Benim ilk yazımda vurgulamaya çalıştığım şey biz Müslüman'ların da başka dinlere karşı saygılı olmamız gerektiğiydi.
Bu arada bir tartışma çıksın istemiyorum, hiç bir kötü söz söylemedim.

Dinle ilgili kıyısından köşesinden ne konu olursa saptıkca sapıyo yakında kilitlenir konu

Konu çok yanlış yerlere doğru gitmeye başlamış. Konuyu izliyorum kaç dakikadır.

KONU KİLİT, Gerekli moderasyonlar gerekli kişilere uygulanmıştır. ANA KUTSALDIR Unutmayın. Vesselam !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri