Eksik Listesi - YETİMHANE

İnşaAllah gönlünüze göre bulabilirsiniz, sizin kaliteli deği dediğiniz 5 tl (ki pahallı bile ben 3 tlye kadar bulmuştum) olan rambo atletleri giyiyorum 1 senedir daha hiç bir sorun yok.

İnşaAllah gönlünüze göre bulabilirsiniz, sizin kaliteli deği dediğiniz 5 tl (ki pahallı bile ben 3 tlye kadar bulmuştum) olan rambo atletleri giyiyorum 1 senedir daha hiç bir sorun yok.

Ben anlatamıyorum hocam. Bu yüzden sürekli laf batırıcı cümleler kurmaktan vazgeçin rica ediyorum vazgeçin.

Ben kendime almıyorum bu ürünleri. Çocukların ihtiyacı için alıyoruz. Siz kendinize alıyorsunuz doğrudur ki bende 10 liralık tişört giyiyorum.
Ama bunlar daha çocuk sürekli oyun oynuyorlar top oynuyorlar. 5 liralık dediğiniz resmen bez parçası gibi çektiğin zaman direk yırtılır. (Bizim burada kontrol ettim baktım)

Azıcıkta olsa güzelini alsak onlarda yaz boyu giyebilse daha iyi olmaz mı?
He 5 liraya güzel ürün bulduysanız alalım. Bende bu konuyu o yüzden açtım.
Sizlerde yardımcı olun diye.

Ama yok ben bu niyetle açmadım sizlerden yardım alıp kendime 50 tane rambo atlet alacağım ve bu yüzden de kaliteli ürünü seçiyorum.

Allah aşkına ilk önce İnsanların kalbini şevkini kırmayın.

Beni de ekle listeye hocam. Maddi oalrak katkıda bulunacağım. Ödeme gününden bir gün önce haberdar edin hocam unutkan adamım unuturum ben.

Bir de kardeşlerimizin atletten daha önemli ihtiyaçları yok mu onları karşılayalım ?

Son düzenleme:
Amacım şevkinizi kırmak değil elbette yanlış anlamayın. benim 2 çocuğum var ve onlara 15 tl lik rambo atlet almadım hiç.

Neyse yorumları sizi rahatsız ediyor, Allah gönlünüze göre versin.

Amacım şevkinizi kırmak değil elbette yanlış anlamayın. benim 2 çocuğum var ve onlara 15 tl lik rambo atlet almadım hiç.

Neyse yorumları sizi rahatsız ediyor, Allah gönlünüze göre versin.

Olsun hocam zaten kim her gün çocuklara böyle hediye alıyor ki ? Bir sefer oluyor bari pahalı olsun. Tamam ucuza kaliteli atletler de var ama düşünce ucuz alıp çocuklara ucuz muamelesi yapmamış olmak sonuçta dışarıdan biri görse der ki ulan hele şunlara ayda yılda bir iyilik yapıcaklar onun da pahalısını ucuzunu konuşuyorlar.
Boşver böyle işlerde pahalı-ucuz muhabbeti yapılmaz zaten adam başı 15 tl versek 1 değil 2 yetimhaneye yetecek kadar atlet-kapri alınmış olur, ki 15 lira benim gibi bir öğrenci için birşey değilse burada hali hazırda çalışan abilerim için hiçbirşey olmalıdır. 2 günlük sigara parası...

Bir bakımdanda haklısın sigara içeceklerine 2 gün içmeyip bir atlet alsın .Ben içmiyoru m ve mutluyum sağlıklıyım.

Satın alınacağı vakit ben de katkıda bulunmak isterim hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri