Elektrik kesintisi olan yerler

ef_sane

Kayıtlı Üye
Arkadaslar su konya ve aksarayda elektrikler yok baska kesinti olan yer varmi...

niye her elektrik kesildiğinde konu açıyosun ki gayet normal elektrik kesintisi

Tarsus'a sakın gelmeyin siz ufak kesintilere böyle tepki veriyorsanız. :) Toroslar Dağıtım AŞ buradan da sana sevgilerimi tekrar sunuyorum yaz boyunca bizi çoğu günler elektriksiz bıraktığın için güzel cümlelerimi her gün tekrarlıyorum senin için. :)

niye her elektrik kesildiğinde konu açıyosun ki gayet normal elektrik kesintisi
Kardes normal kesinti olsa yazmam once internet baglantisi 2 .3 saat once yavasliyor sonra kesinti tamamen her yerde oluyor aksarayda niye kesiliyor konya ile beraber tetikte olmak olmak lazim normal gordugumuz her sey kanser gibi buyuyor...

Son düzenleme:
Kardeş hergün konu açıyon post mu kasıyon bahane edip

Aksarayda bugün hiç elektrik kesintisi olmadı. Nerden Öğrendiniz anlamadım

Bu gibi durumlarda genel bilgi almanın en iyi yolu twitterdır , arama kısmına elektrik yazıp çıkan yorumlara göre bir sonuca varabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri