Hocam resimlerinizdeki kırmızının aynısını ben yaklaşık 2300 TL'ye Eminönü'nden geçen sene almıştım. Aynı sizin gibi yazları biraz olsun gezebilmek için almıştım. Aldıktan sonra bir tanıdığımızın yanına tatil için giderken onu da uygun bir arabayla götürdük. 1-2 Gün bindikten sonra şarj olmamaya başladı ve tanıdığımızın iyi niyetiyle geri aldığımız yere getirdik. Bizi taa Bayrampaşa'da bir yetkili servisi var Arora'nın oraya yönlendirdi. Zar zor akşama doğru bulduk o kuytu biyerdeki servisi ve adam baktı şarj soketinde sıkıntı olduğunu söyledi garanti kapsamıyla yapıp ertesi güne teslim ettiler. Tekrardan İstanbul'dan çıktık gittik. Bu sefer tam rahat rahat kullanıyorum derken sürekli arka lastiği patlamaya başladı ve hangi motorcuya götürsek "Bunlar elektrikli biz bunu ellemeyiz." dediler bunu demelerinin sebebi şudur motorun arka lastiğinin içine güç kaynağından bir kablo gelir ve akülerden gelen güç orda işleve girer (bu arada orası 10 dakikadan fazla kullanımlarda aşırı ama aşırı ısınır yumurta kır pişsin misali bunun da etkisiyle zaten sürekli iniyor, patlıyordu lastik) bu kabloyu sökmeleri gerek lastiği jantla birlikte tamamen motor şasesinden bağımsız olarak çıkartabilmeleri için bu yüzden de hiç ellemezler. Tekirdağ civarında da Çorlu'da bir servisi vardı bunların oraya götürdük orası yapmıştı ama pek randuman alamamıştık ve sürekli inmeye başlamıştı. Bu sorundan sonra da bize tekrar İstanbul yolu gözükmüştü. Götürdük, o arka lastiğin hiç aralıksız olması ve ısınmasından ötürü ince lastiği mahfettiğini söylediler ve arka lastiği normal motor lastiği gibi yapabiliceklerini ama bunun bir ücreti olduğunu söylediler. Yaptırdık. Orda da yarım saat test ettiğimde motorda cidden sorun olmadığını belirlemiştim. Bu sefer son deyip tekrar İstanbul'dan çıktık. Artık yazın da sonlarıydı ve bizi perperişan etmişti bu zımbırtı... Bu sefer gelişme vardı haftalarca binmiştim ve sonrasında yine arka lastiği sabahları inik bulmalarımla karşılaştım her kullanımdan önce hava basıyordum. 20 dakika kullanıma yine iniyordu. Artık cidden götürüp denize atsak yeriydi. Velhasıl kelam yaz sonu temelli dönerken geri getirip servisine 1200TL'ye evet evet 3 ay önce 2300TL'ye aldığımız ve işkenceler çektiğimiz elektrikli bisikleti 1200TL gibi bir rakama sattık. Son olarak şunu söyliyim kullanması cidden çok zevklidir. 3 kademe vitesi vardır en fazla 40-50km hız yapar düz yolda iki kişi binerek tam şarjla 20-30km mesafe yapmışlığım vardı. Ama hiçbir model ve hiçbir markasını tavsiye etmem bu elektrikli muhabbeti daha oturmadı illaki bir sorun çıkarıyorlar ve sorununu gidermek de imkansızın bir tık altında... Sana tavsiyem bu muhabbetten uzak dur, paranla rezil olma. Al benzinli alıcaksan da illaki. Umarım faydalı olmuşumdur. İyi forumlar...
Sent from my iPhone using Tapatalk