Elektronik sigara satışlarının artması ?

efe7822

Kayıtlı Üye
Herkese günaydın;

Daha öncede bu kadar sigara içenler vardı ancak satışlar bu kadar yoğun değildi,şimdi neredeyse ele ayağa düştü denecek seviyede.Sosyal mecraların hepsinde günde en az 50 defa rastlıyorum.Kime baksam ebay,gearbest,banggood,amazon vs.yerlerden getirtip elektronik sigara satıyor. Bunun kar marjı çokmu yüksek nedir anlamadım ben daha önce bu kadar değilmiydi ?

kardeşim valla bizimde arkadaşlar daha dün ortamda konusuyodu sipariş vermiş hatta biri :D paket sigaraya para yetiştiremiyolar 40tllik bi sıvısı varmış 1ay gidiyomus

Tüm ülkede sigaranın yasaklanacağı günü iple çekiyorum pek umudum olmasa da.

1 paket sigara en ucuzu 7-8 tl sanırım. Kaçak sigara sarma 2,5 insanlarbunu içiyor ülkede-ki bunun zararı kat ve kat fazla şahsen bende almayı düşünüyorum eğer gerçekten bıraktırıyorsa denemek isterim

Sırf zevk için aldım, bana bir zararını veya bağımlılık yarattığını görmedim. (En son 1 ay önce falan içmişimdir.) Bence sigaraya kıyasla daha iyi bir ürün ve daha az masrafı var.

sigarayı bırakmak için yardımcı olur mu sizce hocam

Bıraktırır mı bilmiyorum ama 2 ay önce almıştım elektronik sigaramı günde yarım paketten biraz fazla içiyordum. Şimdi günde 5 - 6 dal sigara içiyorum. İşyerinde sigara, evde elektronik sigara içiyorum.

Sigarayı komple bırakmak yine kişinin nefsine kalmış (:

Sorularınızın cevabı ,
1 - evet kar marjı çok yüksek, kendinizde her hangi bir siteden sipariş verip 40 dolara cihaz alabilirsiniz, ama gümrükten geçmez, iade döner vs. kim bekleyecek iki ay derseniz işte o satıcılar devreye giriyor, iki katı fiyatına satıyor. Yani piyasa bu şekilde oluştu resmen, Aliexpress fiyatı x2 = forumlardaki satış fiyatı,
2 - evet pek çok kimsede işe yarıyor, önemli olan damak tadına uygun likit ve tatmin eden nikotin oranı ile içim zevkinize uygun atomizer bulmakta... ilk etapta biraz masrafı oluyor ama sonraki aylarda masrafı sigara ile mukayese edilemeyecek kadar düşük.

Riski yok diyenlere aldanmayın, evet sigaradan %95 daha az zararlı olduğu tespit edildi, özellikle ingiltere'de kullanımı çok yaygın, ancak nikotin zehirlenmesi ve buna bağlı taşikardi geçirme ihtimaliniz var abartılı ve ayarsız kullanımlarda. Cihazın pilini belirlenen güçlerin üzerinde kullanmaya kalkarsanız haberlerde çıkan patlama vakalarına bir yenisini daha eklersiniz.

Ek olarak, karlılığı yüksek sektörü görüp de işe atılan dolandırıcı çok. Dolayısıyla sağlığı tehdit eden evyap tabir edilen merdiven altı likitler piyasada cirit atıyor. Hepsine sorsan premium likit, sağlıklı saf nbase ama içerisinde elektronik sigarada kullanılması önerilmeyen gıda aromaları kullanılıyor. Maazallah bir seneye kalmaz böbrekleri, karaciğeri haşat eder bu yalan yanlış evyap likitler.

Kullanıp kullanmamak kişinin kendi tercihidir, elbette en güzeli sigarayı komple bırakmak,

Aliexpress den bir ay beklemek yerine elden aldım. 1ay kargo bekleyene kadar vereceğim sigara parasından daha fazla zarar ederdim. Kullanmayan için başta atomizer, pamuk, coil, likit falan karışık gelebilir ama bir numarası yok. Sağlam bir cihaz alıp uygun likiti bulunca sigarayı bırakmamak mümkün değil.

son sigara zamlarından sonra çok popüler oldu

hatta bi yerde okumustum güldüm

islamiyetten daha cabuk yayılıyo elektronik sigaralar :D

bence hiç içmeyin bırakın ..

Sigaraya gelen zamlardan sonra, insanlarda artık sağlığına birazcık dikkat etmek istedikten sonra biraz popülerleşti benim gözümde :) aromalı likitler vs. işin içine girince insanlar için hobi oldu artık. Bir nevi taşınabilir nargile gibi olunca ve aynı zamanda zevkli birşey olunca bu hobi tutkusu insanların ciddi miktarda yatırım yapmasına sebep oldu bence :) Bencede bir sigaraya 12.5 TL vermek yerine bu tarz alternatife yönelmek gayet mantıklı, satıcılarda parça parça getirtiyor gözlemlediğim kadarıyla bu şekilde de gümrüğe vs takılma ihtimali daha az oluyormuş sanırım. Bende günde 1 paket kadar sigara tüketiyorum e-sigara olayını tam anlayınca hemen bir tane e-sigara seti temin edicem bende.

bende elektronik sigaraya geçtim uygun likiti buldugunuzda kullanımı gayet zevkli, orjinal ürün alırsanız patlama vs herhangi bir durum yaşanacağını düşünmüyorum. 2 gündür normal sigara kullanmıyorum. Kullandığım cihaz Eleaf i just S tavsiye ederim buhar performansı gayet iyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri