Elimde 10k aboneli çocuk kanalı var

• Kullanıcı karayaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

karayaman

Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar elimde 10k organik abonesi olan ingilizce çizgi film kanalı var bu kanaldaki videoları silip ingilizce çocuk oyunları tarzı şeyler çekmeyi düşünüyorum mesela disneyin oyunları falan size asıl sorum şu bu kanalla daha farklı neler yapılabilir ekran kayıt programı öneriniz var mı ?

camtasia recorder 8 kullanabilirsiniz çekince direk camtasianın içerisine atıyor herşey hazır

camtasia recorder 8 kullanabilirsiniz çekince direk camtasianın içerisine atıyor herşey hazır

Peki disney oyunlarına telif gelme şansı var mı oyunları kendimi göstermeden sadece bilgisayar ekranını çekerek atmayı düşünüyorum

hocam bende uğraştım bir ara 20 gün kadar hergün düzenli 3 oyun oynayıp attım disney vs. intro, kanal sol altta png subscriber vs. herşey dörtdörtlüktü telif falan gelmiyor fakat piyasada belli başlı kanallar almış yürümüş ayrıca baya bi kişide sabırla uğraşıyor birşeyler yapmak için az olan izleyicide bu kanallar arasında kapışılıyor düzenli bi izlenme gelmeyince sıkıldım yüklemiyorum artık.

siz böyle birşeye kalkışacaksanız kafadan bi 3 ay kadar sabredin muhakkak izlenim gelecektir gerçi sizde 10.000 abone varmış 3 aydan öncede tutunabilirsiniz. başlık, etiket iyi kullanırsanız birde video resmi çok renkli olsun patlatın rengi yani
başarılar.

ben yt işine ilk başladığım farklı denemelerden sonra flash oyun kanalını tutturmuştum hocam.
2014'ün başlarındaydı. ama kategoride rekabet aşırı bunu bil. ilk atmakta fayda etmiyor artık. Ben de sadece ekran kaydı atıyordum. 50 bine yakın abone ve 50 milyona yakın izlenime ulaştım ama geçen ay itibariyle kanalım kapandı malesef. ilk başlardan kalma cartoonnetwork ve disney videoları vardı. sonrasında .io oyunları vs. vardı 1000 tane video olmuştu. En ufak birşeye başvurmamıştım, açıklamada etiket, yanıltıcı küçük resim vs. ama kanal gitti işte. Ha şunu da söyleyeyim, baby hazel'den falan telif ihtarı aldığımı hatırlıyorum. Tek tük eşleşenler de gelebiliyor yıllanmış videolara. Ama son zamanlarda gayet düzgün android oyun vs. takılıyordum. Kanal durumu iyiydi ancak gitti işte. Uğraşıyorum hala açtırıcam diye. Biraz içimi dökmüş gibi oldum k.bakma. Özetle, rekabet çok, takip gerektirir, pastadan pay almak çok çok zor. Benim tavsiyem, android oyun ve .io oyunları üzerine görüntülü ve sesli kanal.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri