ben yt işine ilk başladığım farklı denemelerden sonra flash oyun kanalını tutturmuştum hocam.
2014'ün başlarındaydı. ama kategoride rekabet aşırı bunu bil. ilk atmakta fayda etmiyor artık. Ben de sadece ekran kaydı atıyordum. 50 bine yakın abone ve 50 milyona yakın izlenime ulaştım ama geçen ay itibariyle kanalım kapandı malesef. ilk başlardan kalma cartoonnetwork ve disney videoları vardı. sonrasında .io oyunları vs. vardı 1000 tane video olmuştu. En ufak birşeye başvurmamıştım, açıklamada etiket, yanıltıcı küçük resim vs. ama kanal gitti işte. Ha şunu da söyleyeyim, baby hazel'den falan telif ihtarı aldığımı hatırlıyorum. Tek tük eşleşenler de gelebiliyor yıllanmış videolara. Ama son zamanlarda gayet düzgün android oyun vs. takılıyordum. Kanal durumu iyiydi ancak gitti işte. Uğraşıyorum hala açtırıcam diye. Biraz içimi dökmüş gibi oldum k.bakma. Özetle, rekabet çok, takip gerektirir, pastadan pay almak çok çok zor. Benim tavsiyem, android oyun ve .io oyunları üzerine görüntülü ve sesli kanal.