Elimde 20 Tane Ekranı Kırık LCD Televizyon Var Ne Yapabilirim?

masterthone

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım kargoda çalışıyor. Elin 20 tane ekranı çatlak/kırık LCD televizyon var her boyda. Televizyonun kırık kısmı hariç diğer yerleri çalışıyor sadece kırık olan yer çalışmıyor göstermiyor.

Sorum şu Bu tvleri tamir ettirip satabilir miyiz? tamir ne kadar tutar?
Tamit ettirmeden satabilirmiyiz? kaça satarız?
Veya daha başka ne yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.

TELEVİZYONLAR SUNNY 106 EKRANDIR RESİMLER: ( ÇOGU BYLE AMA BAZILARINDA DAHA AZ KIRIK VAR )

7kYAVW.jpg

qY3Em5.jpg

l7LELX.jpg

Nq3kqX.jpg

Son düzenleme:
Tamir ücreti ne kadar tutar ona göre satarsan alabilirim.

> Fotolarını çek
> Sonra güzelce kutula kenara koy
> Gittigidiyora ilanlarını aç - açıkarttırmalı
> Kalan fiyatlara gönder

Bu şekilde hepsini çıkarırsın elden . En potansiyel yer orası .

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım kargoda çalışıyor. Elin 20 tane ekranı çatlak/kırık LCD televizyon var her boyda. Televizyonun kırık kısmı hariç diğer yerleri çalışıyor sadece kırık olan yer çalışmıyor göstermiyor.

Sorum şu Bu tvleri tamir ettirip satabilir miyiz? tamir ne kadar tutar?
Tamit ettirmeden satabilirmiyiz? kaça satarız?
Veya daha başka ne yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.

Gittigidiyor da satabilirsiniz ancak arkadaşınız çalışıtığı kargo şirketinden bu ürünleri nasıl almayı planlıyor sonuçta bunlar birilerinin malları değil mi?

Arızalı olarak satıcaksın , tv nin değeri ne kadar atıyorum 2binlira . İçerisindeki malzemeler adamın işine yarayacaksa 400-500 e kadar gider . Sadece ekranları kırık ise . Ama içerlerde sorun varsa daha düşük . Yani pek belli olmaz .

Eğer elinizde büyük boy varsa fotoğrafını atabilirmisiniz

Gittigidiyor da satabilirsiniz ancak arkadaşınız çalışıtığı kargo şirketinden bu ürünleri nasıl almayı planlıyor sonuçta bunlar birilerinin malları değil mi?

Hayır ürünler kırıldığı için firmaya bedelini ödeyip almışlar hocam başkasının falan değil yani.

Arızalı olarak satıcaksın , tv nin değeri ne kadar atıyorum 2binlira . İçerisindeki malzemeler adamın işine yarayacaksa 400-500 e kadar gider . Sadece ekranları kırık ise . Ama içerlerde sorun varsa daha düşük . Yani pek belli olmaz .

hocam tv içten çatlak yani şöyle kapalıyken hiç belli olmuyor çatlaklıgı normal duruyor tv açıldıgında görünüyor çatlaklıgı . tvler çalışıyor başkada bir sorunu yok.

dükkanda hocam yarın sabajh detaylı çekip atıcam.

Büyük boy led var mı 120cm gibi

vardır büyük ihtimal hocam yarın sabah bilgi veririm

merak ettiğim bukadar tv'yi nerede buldunuz hocam :D
toplu tamir yaptırıp uygun ücret ödeyebilirsiniz bence o şekilde satarsınız

yukarda açıkladım hocam. kargoya gelmişti. ancak kargodan dolayı oluşan sorunlar nedeniyle kırıldı tvler sanırım taşırken düşürüldü vs. sonra kargoda firmaya ücretini ödemek zorunda kaldı. tvlerde çalışanlara kaldı :)

yukarda açıkladım hocam. kargoya gelmişti. ancak kargodan dolayı oluşan sorunlar nedeniyle kırıldı tvler sanırım taşırken düşürüldü vs. sonra kargoda firmaya ücretini ödemek zorunda kaldı. tvlerde çalışanlara kaldı :)

120 varsa model marka ile banada bilgi verir misin hocam?

İnternetten kırık lcd fiyatları var mı hiç araştırdınız mı?

çok iyimiş hocam :D fotoğraflarla fiyat yazarsanız belki almak isteyen olabilir forumda zengin çok :D

Büyük boy led var mı 120cm gibi

120 varsa model marka ile banada bilgi verir misin hocam?

Hocam marka ve modellerini yazarmısınız

çok iyimiş hocam :D fotoğraflarla fiyat yazarsanız belki almak isteyen olabilir forumda zengin çok :D

resimleri ve modei geçde olsa ekledim arkadaşlar

TELEVİZYONLAR SUNNY 106 EKRANDIR RESİMLER: ( ÇOGU BYLE AMA BAZILARINDA DAHA AZ KIRIK VAR )

7kYAVW.jpg

qY3Em5.jpg

l7LELX.jpg

Nq3kqX.jpg

Hocam bilirsiniz ki Tv lerin panelleri pahalıdır geriye kalanı teferruat plastik aksam, hoparlör içinin kontrol ve besleme kartları bile satmaya kalksanız para etmez. Bu haliyle arkadaşın dediği gibi satış sitelerine ilan verirseniz ancak o zaman elinizden çıkartabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam bu tip tvlerin ekranı gitmişse herşeyi gitmiştir yani demek istedigim ekranı gıden tv almak yerıne yenı tv almayı onerırım cok dusuk bi fiyattan belkı elınızden cıkarablrsınız hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri