Elimde şöyle bir taktik var

MeLiKSaH46

Kayıtlı Üye

Arkadaşlar yepyeni bir taktik keşfettim. 1-2 günde 4000 saati dolduruyorsunuz. Burası yardımlaşma forumu ama bunu yardım olsun diye kimseyle paylaşamam. Bunun para etmeyeceğini de biliyorum o yüzden parayla da satmıyorum. Bunu sizdeki taktikleri avlamak için bir yem olarak kullanmak istiyorum. Taktik değiş-tokuşu yapacağız. Önce siz taktiğinizi vereceksiniz. Sonra ben taktiği sizle paylaşacağım. Bu arada sizin taktiği muhtemeldir ki beğenmeyeceğim. Siz bendeki taktiği almak için kendi taktiğinizi paylaştığınız anda sizi avlamış olacağım. Ben sizdeki taktiği kullanarak milyar milyon kazanırken siz de elinizi yalamakla meşgul olabilirsiniz. Skype'den iletişime geçebilirsiniz. Pm bile atabilirsiniz.

İyi forumlar. Konunun açıldığı bölüme dikkat edin lütfen. Değerli forum sakinlerine iyi akşamlar.

Hahahaha sağol güldüm sayende ama bendeki taktik bunu katlar hocam

2 gün son 60 dk bu kadar izlense kanalımın varya baska biisi istemem

Arkadaşlar yepyeni bir taktik keşfettim. 1-2 günde 4000 saati dolduruyorsunuz. Burası yardımlaşma forumu ama bunu yardım olsun diye kimseyle paylaşamam. Bunun para etmeyeceğini de biliyorum o yüzden parayla da satmıyorum. Bunu sizdeki taktikleri avlamak için bir yem olarak kullanmak istiyorum. Taktik değiş-tokuşu yapacağız. Önce siz taktiğinizi vereceksiniz. Sonra ben taktiği sizle paylaşacağım. Bu arada sizin taktiği muhtemeldir ki beğenmeyeceğim. Siz bendeki taktiği almak için kendi taktiğinizi paylaştığınız anda sizi avlamış olacağım. Ben sizdeki taktiği kullanarak milyar milyon kazanırken siz de elinizi yalamakla meşgul olabilirsiniz. Skype'den iletişime geçebilirsiniz. Pm bile atabilirsiniz.

İyi forumlar. Konunun açıldığı bölüme dikkat edin lütfen. Değerli forum sakinlerine iyi akşamlar.

Hemşerim de pişer bize de düşer :D

Önemli olan Allah rızası hocam böyle şeylere takılma :D

Var mısın taktik kapışmasına ama önce sen taktik vericen. Bi kere benim taktiğim senin taktiğini döver! :D

Benim taktik oyle birkaç saatlik taktik degil ama uzun ömürlü
7QVM3Y.jpg

oo karşim fena başa bela izlenimler

Son düzenleme:
İnce esprileri her zaman sevmişimdir, zekice :D Beğendim ve güldüm ellerine sağlık hocam :D

bak bana ss attırmayın ha :D

Pm önce sen taktiği vericen sonra da ben ama kabul ediyorsan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri