Elimde TBM'si 43 TL Bir Kelime Var....

zandalavesta

Yasaklanmış
Fakat ben hiç izlenme almıyorum... Ancak soyle bişey var benim bir tane + 18 kanal var.ordaki videonun birisi 2 ayda tam 2.830.000 tık aldı 1 hafta sonra net 3 milyon... ( bu video youtubeda + 18 olarak işaretledi yani kaldırılması mümkün değil) bende diyorum ki nasıl olsa izlenme almıyorum.bu + 18 videoya bu tbmyi gireceğim videonun linkini koysam ordan izlenmeler gelse felan.. :) Bu +18 lik videoda reklam cıkmıyor zaten.. fikirlerinizi bekliyorum...

3M lik videonun hem reklamsız hem linksiz durması yazık zaten.3m e yazık olmuş vallaha.Hemen potansiyel bir videonun ya da nice etiketli bir videonun linkini koymalısın

3M lik videonun hem reklamsız hem linksiz durması yazık zaten.3m e yazık olmuş vallaha.Hemen potansiyel bir videonun ya da nice etiketli bir videonun linkini koymalısın

Hiç sorma... Zaten reklam cıkmıyor o videoda ama genede değerlendirmek gerekirdi tek tesellim videoya 10 tane falan ''abone ol'' butonu koydum . Günlük min 200 abone geliyor suan 12.350 abonesi var o kanalın..

O kanala kesinlikle ihtar almaman lazım ya fa telif.Sakın özgün olmayan video koyma .12 bin abone çok önemli bir rakam.İyi kullanmanı tavsiye ediyorum

12bin abone çektirmeye kalksan çek çek bitmez :) elindeki cevheri iyi değerlendir..

kardeş bloggerden blog aç bazı firmalardan reklam al sitene. daha sonra o videoyada hd veya dahafazla izlemek için tıklayın gibisinden bir şey yazç :) bende müzik kanalı var kanalda 11 video var ve videonun 1 tanesi 2milyon izlendi. bu şekilde yaptım. bloga adsense ekledim. ama seninki adult video olduğu için adsense gitmez.

12bin abone çektirmeye kalksan çek çek bitmez :) elindeki cevheri iyi değerlendir..

Farkındayım hocam elimde bir cevher oldugunun satsam kac para yapar sence ?

---------- Mesaj saat 10:17:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:16:14 civarında gönderildi. ----------

2 Ayda 3M İzlenim 12K Abonemi Aldı? Peki Topluluk Kurarları Yedimi?

Suan Abone Sayısı 12.360 Ve Halada Geliyor . Kanalda bir AdetTopluluk İhtarından Başka Hiç Bişey Yok.Onunda 3 Ayı kaldı zaten.

kaç bin $ kazandırdı sana ?

Videonun kendine reklam koymadım 1 tane topluluk ihtarı oldugu icin.zaten koysamda kabul edilmez + 18 olarak işaretli video.. onun için video ek acıklamalarına reklam koyucam müşteri olursa. Saatte ortalama 5 bin izlenme alıyor 7 Nisanda attım Su an tam olarak 2.834.487. Abone 12.381 ;)

video içi programlama ile "abone logosu" koy diyeceğim topluluk ihtarinde aktif olmuyor. en iyisi yeni kanal açıp para kazanmayı aktif et normal videolar yükle. onu videoları izleyen kişi verdiğin linkte aynı tarz video zannedip tıklayacaklardır.. reklam tıkı gelmesede en azından hit alırsın yeni kanala..

video içi programlama ile "abone logosu" koy diyeceğim topluluk ihtarinde aktif olmuyor. en iyisi yeni kanal açıp para kazanmayı aktif et normal videolar yükle. onu videoları izleyen kişi verdiğin linkte aynı tarz video zannedip tıklayacaklardır.. reklam tıkı gelmesede en azından hit alırsın yeni kanala..

Haklısın Üstad.. Yapacagim :)

---------- Mesaj saat 12:33:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:51 civarında gönderildi. ----------

benim elimdede şuan 5 video var her biri 500 k 'yı geçmiş durumda ama yaş sınırlaması gelmiş:S

Adamın Aslında Yaş sınırlaması gelmesi Daha iyi.Neden ? Yaş Sınırlaması Gelmezse Video Her an Kaldırılabilir.Video İşaretlenince Kalkması Gibi Bir Durum Meydana Gelmiyor. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri