Elinde THY Mil olan bakabilir mi?

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Arkadaşlar selam,

THY biriktirdiğiniz milleri yil sonunda sifirliyor bildiğiniz gibi.

Elimde 1450 mil var Petrol ofisinden yakıta dönüştürmek istiyorum ama en az 1500 mil dönüştürülebiliyor

Bana 50 mil atabilecek olan var mı?

Transfer için üyelik numaram : TK527534324

jA0I8U8.png

ben göndermek istedim ama 1 dolar ödeme yapmamı istiyor, ücretsiz bir işlem değil.

58 milim var 50 mil 0.5 usd istiyor odeme kısmına geldim ama normalde son iki yılda hareket şartı var kurallarda isterseniz deneyeyim

anladım o zaman kurallara göre izin vermeyecek, kolay gelsin.

1 dolari ben ödesem olur mu? özelden iletisim bilgisi yazarsan

Ben sana 100 mil gönderecektim ancak arkadaşın da dediği gibi zaten işlem gerçekleşmeyecekmiş. Şöyle bir kural var. (100 mil = 1 dolar)

*Transfer işlemlerinin yapılabilmesi için, Mil transfer edecek üyenin ve Milin transfer edileceği üyenin hesabında son 2 sene içinde check-in ya da rezervasyon sırasında otomatik olarak kaydedilmiş en az 1 uçuş olması gerekir. Uçuşun Türk Hava Yolları ya da Star Alliance üyesi havayolu firmalarıyla gerçekleştirilen, Mil kazandıran bir uçuş olması gerekir.

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:51 ----------

Arkadaşlar selam,

THY biriktirdiğiniz milleri yil sonunda sifirliyor bildiğiniz gibi.

Elimde 1450 mil var Petrol ofisinden yakıta dönüştürmek istiyorum ama en az 1500 mil dönüştürülebiliyor

Bana 50 mil atabilecek olan var mı?

Transfer için üyelik numaram : TK527534324

jA0I8U8.png

Bu arada konu açılmışken şunu da belirteyim. Biriken miller o yılın sonuna kadar değil, 3 yıl sonunda siliniyor. Ayrıca uzatabilme imkanınız da var belli bir ücret karşılığında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri