Elon Musk Twitteri Satın Aldı.

revios

Kayıtlı Üye
Elon Musk Twitteri 44 Milyar dolara satın aldı.

Ve daha özgür bir platform yapacağını söyledi.

Donald Trump in hesabını geri açacak büyük ihtimalle çünkü elon fikir özgürlüğüne önem veriyor.

Bitcoin %1.5 oranında yükseldi. Dogecoin %16 yükseldi.

Elon Musk Twitteri 44 Milyar dolara satın aldı.

Ve daha özgür bir platform yapacağını söyledi.

Donald Trump in hesabını geri açacak büyük ihtimalle çünkü elon fikir özgürlüğüne önem veriyor.

Bitcoin %1.5 oranında yükseldi. Dogecoin %16 yükseldi.

En özgür platformdu aslında daha da özgürleştirecek demek. Yapsın Elon reis ya. :) Criptolar artsın gerisi önemli değil.. Bnb de hareket varmı acaba.

En özgür platformdu aslında daha da özgürleştirecek demek. Yapsın Elon reis ya. :) Criptolar artsın gerisi önemli değil.. Bnb de hareket varmı acaba.

Elon reise göre sağ yada sol herkes memnun değilse Twitter özgürdür hahaha

Evet Twitter en özgür ve güzel platform. Mark zuckerberg Facebook'un verilerini satıyor adamın tek derdi para kazanmak elon gibi değil ki.

Elon reisin yerinde olsam haftada bir bir coin veya hisse paylaşır, Space x masraflarını bu şekilde çıkartırdım. Haftada bir yapmasa da bunu belli aralıklarla yapacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Elon reisin yerinde olsam haftada bir bir coin veya hisseyi paylaşır, Spice x masraflarını bu şekilde çıkartırdım. Haftada bir yapmasa da bunu belli aralıklarla yapacağını düşünüyorum

Space x in masrafları mi çıksın?
Söyle düşünün

Saniyede 1 dolar kazansanız...

- Milyoner olmanız 12 gün
- Milyarder olmanız 32 yıl
- Twitter'ı alan Elon Musk'ın servetine ulaşmanız 8390 yıl sürüyor

Space x in masrafları mi çıksın?
Söyle düşünün

Saniyede 1 dolar kazansanız...

- Milyoner olmanız 12 gün
- Milyarder olmanız 32 yıl
- Twitter'ı alan Elon Musk'ın servetine ulaşmanız 8390 yıl sürüyor

Burdan anlaşılacağı üzere adamın paraya ihtiyacı yok. Ama bu tür adamlar şuan para için çalışmıyorlar zaten. Başka idealleri olan adamlar bunlar.

Burdan anlaşılacağı üzere adamın paraya ihtiyacı yok. Ama bu tür adamlar şuan para için çalışmıyorlar zaten. Başka idealleri olan adamlar bunlar.

Bu tür adamlar yaşarken her şeye eristikleri için kendilerine oyuncak ararlar bir roket düşürür bir başbakan olur gibi gibi şeyler. Elon beyin yeni oyuncağı da Twitter. Muhtemelen sağ sol kavgalarını izleyip gülüp eğlenecek. Twitter reklam ödemelerini doge coinle felan yapacak trollicek işte :)

Belki iPhonelardan memnun kalmazsa ilerde telefon üretmeye de girer. Ben sıkı takipçisiyim vaktim olsa Tesla uçak üretimine başlardık demişti bir keresinde.

Uçuk hayalleriniz varsa paranız varsa girişimci oluyorsunuz fakirseniz ufak at oluyor hahah

Son düzenleme:
Adam twitter'da coin manipilasyonunu daha iyi yapmak için almıştır.
:D

Hayırlısı olsun alanada satanada ne diyelim.

doge - ecash - shiba - Baby Doge ve floki stoklamaya devam

44 milyar $ =650.280.400.000,00 Türk Lirası :)

Eskiden evi arabası olanı zengin sanardım be :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri