Emeksiz Para Kazanma - Digital Generation

Jaquaries

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.geektr.com
Arkadaşlar Digital Generation diye site var programı indiriyorsunuz ve işlemcinizi kullanarak para kazanıyorsunuz... bende indirdimm fakat 24 saat dolu hala daha bi para geldi

acaba bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

Arkadaşların yorumlarına :

Arkadaşlar youtube kanalım var zaten bu forumdada zamanımın cogunu harcıyorum zatenn...nette dolasırken denk geldi deneyeyim bi dedim zarar gelmez dedım fakat zarar geldi. yazdıklarınızı dikkate alacagım çok teşekkür ediyorum

konuyu yanlıs yere açtıysam çok özür dilerim

bi para geldi derken yıl 2013 hocam uğraşmayın Allah aşkına ya. Bırakın emek verin kazanın. 1 Aydır 0,09 $ kzandım ben mesela demek ki emeğimin karşılığı buymuş :)

Ustam sizin bahsettiğiniz sistem gibi bir sistem hakkında tanıtım okumuştum.
O botta ekran kartını mı ne kullanarak para kazandırıyordu. Belki o da bunun gibidir.
Tam emin değilim. Ama pc konusundan anlayanlar. Boşver bu işe girmeyin.
3-5 kuruş kazanıcaz diye zarara girersiniz yazmışlardı. Haberin olsun.
Bilgisayarına zararı var mı araştır bence.

Arkadaslar bu programi kuruyorsunuz ve sistem sizin cpu'nuzu kullaniyor..Eger 24 saat acik kalirsa bilgisayariniz 1$ kazaniyorsunuz..Odeme sikintisi yasaniyordu bu firmada..baya oldu cikali bu sistem..Kullanmamanizi oneririm...

bir süre sonra işlemcim yandı diye konu açarsınız hocam.bu tip sistemler hiç bir zaman kazandırmaz aksine sömürür

Bu işleri geçin arkadaşlar ya.Yok anket doldur yok cpunu kullandır.Adam senin 24 saat pc nin açık olmasını istiyor karşılığında 1 dolar.Peki elektrik faturanız?Şuan youtube la uğraşın.Kafanızı bunlarla doldurmayın

Arkadaşlar Digital Generation diye site var programı indiriyorsunuz ve işlemcinizi kullanarak para kazanıyorsunuz... bende indirdimm fakat 24 saat dolu hala daha bi para geldi

Arkadasım dikkat et derin internete yem olabilirsin

Ödeme alan varmı acaba , 1 gün tam 24 saate 1$veriyor 24saatden 10dk az olsa yine o parayı kesiyor ayrıca her PC için bir TOKEN verdiği için başka pclere kurup kazanç sağlayamıyorsunuz düz mantık 25tl vds= 7/24 açık günde1$'dan ayda 30$ =60tl diyelim 35 tl için buna uğraşılmaz bırak 24 saati günde 4 saat youtube ile trend videoları atsan ayda alacağın parayı gunde alırsın ;) bu tür sistemler genelde sonuç scam olarak çıkıyor verilen zamana yazık.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur ;)

Vaktinize yazık arkadaşlar uraşmayın hiç.

24 saat açık kalan net pc ve karşılığında 1$ alacaksın. Kardeşim bu resmen sömürü. Bak sana para kazandıracak forumdasın, bi 24 saatini burdaki konulara harca farkı göreceksin zaten :)

Ödeme alan varmı acaba , 1 gün tam 24 saate 1$veriyor 24saatden 10dk az olsa yine o parayı kesiyor ayrıca her PC için bir TOKEN verdiği için başka pclere kurup kazanç sağlayamıyorsunuz düz mantık 25tl vds= 7/24 açık günde1$'dan ayda 30$ =60tl diyelim 35 tl için buna uğraşılmaz bırak 24 saati günde 4 saat youtube ile trend videoları atsan ayda alacağın parayı gunde alırsın ;) bu tür sistemler genelde sonuç scam olarak çıkıyor verilen zamana yazık.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur ;)

youtube kanalım var zatende :D bi bunada bakayım dedimm :D

---------- Mesaj saat 13:19:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:18:52 civarında gönderildi. ----------

24 saat açık kalan net pc ve karşılığında 1$ alacaksın. Kardeşim bu resmen sömürü. Bak sana para kazandıracak forumdasın, bi 24 saatini burdaki konulara harca farkı göreceksin zaten :)

harcadım zaten usta :D da bi denemek için girdimm :D o program işine youtube kanalım fln var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri