(EmekThoR E-Book Ver.1.1)Tek Kanal,Çok Kazanç,Abone Kasma,SEO & Düzenli Kanal Çalışması

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
oyum sana kardeşim helal olsun sana [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] :D:D:D

Bana bir kanal hazırlamanızı rica ediyorum sizlerden :) Bot olarak nasıl bir duygu anlamak istiyorum :D

Önemli Duyuru :

Arkadaşlar, mesajım yanlış anlaşılmış. Mesajımı kimse yanlış anlamasın. Arkadaş ile aramda samimiyetten oluşmuş bir bot şakalaşması bulunmaktadır. Bu sebeple kendisinden kanal veya bir başka bir şey talep etmemekteyim. Üyelerimizin de bu konuda arkadaşımıza hassas davranmasını talep ediyorum.

Saygılarımla

Esedullah, tribünlere oynasanda paylaşamın için teşekkürler. :D Ben önceki konunu görmüş fakat silineceğine ihtimal vermediğinden kaydetmemiştim. Kaydeden bir arkadaştan rica ettim, geri dönüş bile yapmadı. Bu forumda demek ki bundan sonra bazı kişiler için seçici olmak zorundayız kişilerle iletişimde. Senin değilse neden bencillik yapıyorsun anlamış değilim yani? Nasıl bir mantıktır?

Tekrar teşekkürler, para kazanacaklara vesile olduğun için.

Esedullah, tribünlere oynasanda paylaşamın için teşekkürler. :D Ben önceki konunu görmüş fakat silineceğine ihtimal vermediğinden kaydetmemiştim. Kaydeden bir arkadaştan rica ettim, geri dönüş bile yapmadı. Bu forumda demek ki bundan sonra bazı kişiler için seçici olmak zorundayız kişilerle iletişimde. Senin değilse neden bencillik yapıyorsun anlamış değilim yani? Nasıl bir mantıktır?

Tekrar teşekkürler, para kazanacaklara vesile olduğun için.

bana sordu 1 kaç kişi konunu istedi bende dedim verme yeni konu açacam ondan yani kötü düşünme hakkında ;)

bana sordu 1 kaç kişi konunu istedi bende dedim verme yeni konu açacam ondan yani kötü düşünme hakkında ;)

Umarım bahsettiğimiz kişidir :) Ben peşin hüküm vermem genelde insanlar hakkında ama arkadaşın geri dönüş bile yapmaması can sıkıcı. Her neyse sen atarsın artık :D Tekrar teşekkürler, seçimlerde oyum sana :)

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] reise bir oy da benden :)

konunun ilk versiyonunu takip edenlerdenim. kaliteli bir paylaşım olduğu için konuyu arşivlemiştim.
bir arkadaş daha vardı başka bir kategori ile ilgili kayda değer paylaşımlar yapıyordu ve kategoriye yığılma olunca sektörü bıraktım özgün çalışma yapıyorum demeye başladı ancak o vakte değin arkadaşın paylaşımlarından istifade etmiştik sizin de aynı olabilir tahminimce :)
paylaşım için teşekkürler..

konunun ilk versiyonunu takip edenlerdenim. kaliteli bir paylaşım olduğu için konuyu arşivlemiştim.
bir arkadaş daha vardı başka bir kategori ile ilgili kayda değer paylaşımlar yapıyordu ve kategoriye yığılma olunca sektörü bıraktım özgün çalışma yapıyorum demeye başladı ancak o vakte değin arkadaşın paylaşımlarından istifade etmiştik sizin de aynı olabilir tahminimce :)
paylaşım için teşekkürler..

ben bırakmam devam yeni yazılar yeni anlatımlar önümüz açık:D

Hocam Abonelerine yayınla kısmında her etiket arasına # yerine virgül bıraksak olmazmı ? bende yeni farkettim bunu, bundan sonra yaparımda önce yüklediklerime bırakmamıştım değiştirme şamsımda yok.

yok virgül olmayacak #ali #veli gibi

Hocam son olarak aklıma takılan şey; videoları hergün aynı saatte yayınlamak şartmı acaba, mesela zamanım olur günde belli aralıklarla 2 3 kere yüklerim yada günde bir defa yüklüyorsam aynı saate denk getiremem 3 4 saat erken yada geç yüklerim... bu gibi durumlar hit getirmeye engel olurmu ?

Hocam son olarak aklıma takılan şey; videoları hergün aynı saatte yayınlamak şartmı acaba, mesela zamanım olur günde belli aralıklarla 2 3 kere yüklerim yada günde bir defa yüklüyorsam aynı saate denk getiremem 3 4 saat erken yada geç yüklerim... bu gibi durumlar hit getirmeye engel olurmu ?

her gün yüklede saati çok önemli değil bi arkadaşıma bu konuyu açmadan bayaa önce anlatmıştım 1 hafta geçti 2 hafta geçti ikidebir hiç izlenmiyoki boşuna uğraşıyorum dedi ben dedim sen beni dinle her gün video at dedikten 1 hafta sonra bana mesaj attı Allah razı olsun diyor kanalı attı 1k ya yakın abonesi var tbmsi 0.02 olduğu halde günlüğü 50 tl imiş tbm 0.08 olsa 200 tl olur günde :d

---------- Mesaj saat 19:12:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:52 civarında gönderildi. ----------

sadece upla yürüse bu işler oo ooo :) v1.2 v1.3 ten haber ver sen :D

versiyon çıkartmamda arada bi püf nokta anlatırım gerek videolu gerek resimli

her gün yüklede saati çok önemli değil bi arkadaşıma bu konuyu açmadan bayaa önce anlatmıştım 1 hafta geçti 2 hafta geçti ikidebir hiç izlenmiyoki boşuna uğraşıyorum dedi ben dedim sen beni dinle her gün video at dedikten 1 hafta sonra bana mesaj attı Allah razı olsun diyor kanalı attı 1k ya yakın abonesi var tbmsi 0.02 olduğu halde günlüğü 50 tl imiş tbm 0.08 olsa 200 tl olur günde :d

---------- Mesaj saat 19:12:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:52 civarında gönderildi. ----------

versiyon çıkartmamda arada bi püf nokta anlatırım gerek videolu gerek resimli

Çok teşekkür ederim Hocam, yok benim bir şüphem yok yarında olsa 1 ay sonrada olsa hit yapacağına inanıyorum :rolleyes:

bu konu kapanmıştı yine neden açtın hocam. alenen vatandaşı hileye harama davet ediyorsun. Böyle hayır mı olur ?

---------- Mesaj saat 21:51:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:14 civarında gönderildi. ----------

50 tane jimmy kimmel kanalı açılmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri