Eminim ilginizi çekecek | Michael Sikkofield

" :cool: " şunu koyarak egonuzu belli ettiniz zaten, size ne desem yaranamam bu saatten sonra :) Milletimiz çok sever oturduğu yerden yermesini, sonra "ÜLkEeeé geLi$miYoR yHaaaa" diye de zırvalayıp durur. Neyse size daha fazla cevap vermeyeceğim mesajı alan alır zaten :) dilerseniz report edebilirsiniz, sorun yok ^^

Bak ben sana maykılın bile feyz aldığı ismi verdim.
Yaşın kaç bilmiyorum ama ben Sadettin Teksoyun Van'da canavar aradığı zamanlarda TV'de geçip izleyen biriyim, komplo teorilerine vs senden daha çok ilgim var emin olabilirsin.
O yüzden sana isim bile verdim.
Ülkenin gelişip gelişmemesi ne alaka onuda cidden anlamadım.
:D
Bu maykılı okuyunca ülke gelişecekse, tüm okullarda müfredatı değiştirip, bir ders koyalım, Maykılla komplo teorileri diye.

Yaşın kaç bilmiyorum ama ben Sadettin Teksoyun Van'da canavar aradığı zamanlarda TV'de geçip izleyen biriyim, komplo teorilerine vs senden daha çok ilgim var emin olabilirsin.
Bu maykılı okuyunca ülke gelişecekse, tüm okullarda müfredatı değiştirip, bir ders koyalım, Maykılla komplo teorileri diye.

Ya sana burada komplo teorisinden bahseden kim ? Adam kendi çapında edindiği bilgileri yazmış, sizin tahsiliniz veya kattığınız bilgileriniz nerede ? Komplo teorisine takmışsın :D Bizim milletimizin huyu ama 10 tane iyilik varsa 1 tanesini gördüğü zaman kötü olarak yerer hemen. Bu arada ilk polemiğimiz değil sizinle, uzun zamandır görüyorum cidden acayip ego kasıyorsunuz :D Azcık mütevazilik.. İşinize gelmediyse de yorum atmayın, zorla yorum atılacak ibaresi göremiyorum ben

Ya sana burada komplo teorisinden bahseden kim ? Adam kendi çapında edindiği bilgileri yazmış, sizin tahsiliniz veya kattığınız bilgileriniz nerede ? Komplo teorisine takmışsın :D Bizim milletimizin huyu ama 10 tane iyilik varsa 1 tanesini gördüğü zaman kötü olarak yerer hemen. Bu arada ilk polemiğimiz değil sizinle, uzun zamandır görüyorum cidden acayip ego kasıyorsunuz :D Azcık mütevazilik.. İşinize gelmediyse de yorum atmayın, zorla yorum atılacak ibaresi göremiyorum ben

Ben senden alıntı vs yapmadım, ilk attığım mesaja bakabilirsin.
Polemik çıkartmak içinde mesaj atmadım, sen direkt benden alıntı yapıp, o öyle değil bu böyle diye yazdın.
Yani sen bana cevap mahiyetinde birşeyler yazdın bende sana yazdım.
+ Ben nerden baksan 6-7 aydır kimseden alıntı yapıp cevap yazmadım.
( butür bir şekilde )

Ben senden alıntı vs yapmadım, ilk attığım mesaja bakabilirsin.
Polemik çıkartmak içinde mesaj atmadım, sen direkt benden alıntı yapıp, o öyle değil bu böyle diye yazdın.
Yani sen bana cevap mahiyetinde birşeyler yazdın bende sana yazdım.
+ Ben nerden baksan 6-7 aydır kimseden alıntı yapıp cevap yazmadım.
( butür bir şekilde )

Ama benim konuma yazıyorsun.

Ama benim konuma yazıyorsun.

Buraya konuyu açıyorsan, herkes yazabilir, senin konun benim konum yok.
Şu şu şu üye yazmasın diye belirtecek misin?
Böyle birşeymi var forumda.

Cidden çok saçma yerlere geldi bu konu.
Ben herkese komplo teorisi okumak izlemek isteyen varsa bu kişiyide takip edebilir diye yazdım, forumda benim konuma yazma demeye geldi iş yine.

Neyse konu senin konun tamam daha yazmıcam.

biran düşündürüyor anlamadıgım tek muhabbet yazının sonunda saklı çıktı.
kız sanıyordum erkekmiş :)

o kadar insan blog açar para kazanma sevdası bazıları var yazar yazar reklam koymaz :D bu nasıl bişey ya arkadaş bloguna reklam koymamış.

o kadar insan blog açar para kazanma sevdası bazıları var yazar yazar reklam koymaz :D bu nasıl bişey ya arkadaş bloguna reklam koymamış.

Radyoda konuşurken din üzerinden para kazanmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatıyordu ve bu yüzden reklam koymadığını söylüyordu, sadece Allah rızası için yazıyorum diyordu.

Maykıl'ın Aytunç Altındal'dan feyz aldığını nereden çıkardın hocam?

Merak edenler icin edip yuksel le guncel olarak son bir ay icin de yapilmis 3 sohbeti mecut. Youtube de isminden aratin cikar.

Radyoda konuşurken din üzerinden para kazanmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatıyordu ve bu yüzden reklam koymadığını söylüyordu, sadece Allah rızası için yazıyorum diyordu.

şu var ama orada o blog sitesinde bir çok emeği var bazıları şarkı söyler para kazanır bazıları yazarak para kazanır yani neden öyle düşündüğünü anlamadım o zaman cami hocalarıda para almaması lazım :)

yanlış anlaşılmasın ama bu arkadaşın yazdıklarını ciddiye alanlara üzülüyorum sadece. ara sıra açıp gülmek için okuyordum, ki kendisi de mizah amaçlı yazıyordu.
Sonra the arrivals, zeitgeist derken tüm sosyal medya "illuminati", "mason" iddialarıyla dolup taştı. Komplo teorilerini seven, savunan bir milletiz çünkü. çoğumuzun Siyasi fikirleri sadece "bunlar amerikanın oyunları" savından ibaret. İşte bu arkadaş da böyle ünlü oluverdi.

Kendisi de bu potansiyeli ve yüksek takipçi sayısını fark ettiğinde ise "mizah" amacından sıyrılıp ciddi ciddi "illuminati var ve deccali bekliyorlar" fikrini hızlıca yutturmaya çalıştı. Eminim, kendisi bile yazdıklarına inanmıyordur ama takipçileri inanıyorsa sorun yoktur kendisi için.

şahsen beş para etmez bir yazar yada ne idüğü belirsiz şahıs küfür yemekten hoşlananlar gidip 15 20 dk yazı okumak yerine yok mu bana küfür eden diye bi seslense 15 20 dk da 100 lerce küfür yer. Hiç ama hiç bişey kaybetmezsiniz okumazsanız sallayın gitsin.

yanlış anlaşılmasın ama bu arkadaşın yazdıklarını ciddiye alanlara üzülüyorum sadece. ara sıra açıp gülmek için okuyordum, ki kendisi de mizah amaçlı yazıyordu.
Sonra the arrivals, zeitgeist derken tüm sosyal medya "illuminati", "mason" iddialarıyla dolup taştı. Komplo teorilerini seven, savunan bir milletiz çünkü. çoğumuzun Siyasi fikirleri sadece "bunlar amerikanın oyunları" savından ibaret. İşte bu arkadaş da böyle ünlü oluverdi.

Kendisi de bu potansiyeli ve yüksek takipçi sayısını fark ettiğinde ise "mizah" amacından sıyrılıp ciddi ciddi "illuminati var ve deccali bekliyorlar" fikrini hızlıca yutturmaya çalıştı. Eminim, kendisi bile yazdıklarına inanmıyordur ama takipçileri inanıyorsa sorun yoktur kendisi için.

Hocam beni dini konuları daha çok çekiyor. İlluminati ile falan pek ilgilenmiyorum.

hocam kendinede okuyanada küfür ediyor böyle bir ağzın hangi dinle işi olur ki. bunun yerine prof dr cevat akşit hocanın al bi kitabını oku yada sohbetini dinle.

Hocam zaten belirttim ben ağzı bozuk diye. Hangimiz küfür etmiyoruz ki günlük hayatımızda ? Ben sadece edindiğim bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde düşünüp, sorguluyorum. Her gördüğüme inanacak değilim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri