Emniyet kemeri takmazsak n'olur?

adam geri geri geliyor yavaş yavaş nasıl göremiyor ne oluyor ben hiç anlamadım adam uçtu gitti içeridekiler savruldu bi tarafa.. bende yaşadım çok trafik kazaları.. fena gerçekten..

Adam görmüş gibime geldi benim son hareketleri hızlı şekilde yapmaya çalışıyor farkediyor sanırım

Şehir içi önemsemiyorum ama şehir dışı takarım. Aslında hep takmak lazım..

Emniyet kemeri'nin önemini geçirdiğim bir kaza sonucu ibretlik bir şekilde fark ettim o zaman fazla takmıyordum ama kazadan sonra kemer olmasa iple bağlarım kendimi :D

Son düzenleme:
adam havadayken haal direksiyonu çevirmeye çalışıyodu

Arkadaslar emniyet kemeri takili degilken hava yastığı açılır mi ?

Ehliyet kemeri şart tabi de bu videodaki kaza da fenaymış, çok sert vurmuşlar arkadan ya :( Hızı 0.25 yapıp izledim çok kötü.

Neyse konu dağılmasın ehliyet kemeri şart :)

Hocam ehliyet kemeri nedir? Yeni mi çıktı :D Ehliyeti yan koltuğa oturtup kemer mi takıyoruz :D :D :D Emniyet kemeri takmadığınız nasılda belli oluyor :D :D

Hocam ehliyet kemeri nedir? Yeni mi çıktı :D Ehliyeti yan koltuğa oturtup kemer mi takıyoruz :D :D :D Emniyet kemeri takmadığınız nasılda belli oluyor :D :D

Kelime oyunu yapma kardeşim videonun şokuyla yanlış yazmışız işte :D

Valla şoför koltuğunda asla emniyet kemeri takmam yalan olmasın.
Ama yan tarafta iken hep takarım :)

Not: Ehliyetim yok o yüzden şoför koltuğunda asla takmam, çünkü o bölgede hiç bulunmadım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri